keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kanada on syvästi Korruptoituneet
By Global Research News
Global Research, 01 maaliskuu 2016
 
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-canada-is-deeply-corrupt/5511378
Koottuja artikkeleita: 

vieläMiss Kanada Finalisti boikotit Israel
Vuoteen Julie Lévesque , 01 maaliskuu 2016
Luuletko Mallitoimistot ole sisältöä? No, mieti uudestaan. Seuraava Miss Kanada saattaa pian olla soitimella hänen kruunu vastustamaan Israelin apartheid ja ammatti.
By Russian Congress of Canada , 28 helmikuu 2016
Haluamme jakaa joitakin huolestuttavia tietoja sinulle, joka tulee niiltä, ​​jotka vilpittömästi haluavat auttaa Ukrainaa tullut vauras ja demokraattinen maa.
Vuoteen Julie Lévesque , 26 helmikuu 2016
Kansainvälinen yhteisö, puhuu YK: n välityksellä, on määritellyt kolme järjestelmien vastaisina ihmisoikeudet - kolonialismi, apartheid ja miehityksen ... Israelin miehitys Länsirannalla, Gazassa ja Itä-Jerusalemissa sisältää elementtejä kaikki kolme näistä järjestelmistä ". - John Dugard, YK: n entinen erityisraportoija ihmisoikeusvaltuutetun miehitetyillä palestiinalaisalueilla.
By John Clarke , 26 helmikuu 2016
17. helmikuuta, massa valtuuskunta jäsenten ja kannattajien Ontario Coalition Against Poverty (OCAP) marssivat Toronton kaupungintalo.
By Barbara Nimri Aziz , 01 maaliskuu 2016
Siskoni soitti minulle Kanadasta aamulla. En muista häntä on niin järkyttynyt. Kyse ei ole lapsenlapset; se ei ole mitään sanoin, ei toistumisen hänen syövän, ei talven jäisillä teillä tai jäädytetty putkia.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Centre for Research Globalisaatio ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti