torstai 31. maaliskuuta 2016

Intelligence ja Covert Action
By Global Research News
Global Research, 31 maaliskuu 2016
 
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-intelligence-and-covert-action/5517802
By Ryan Rodrick Beiler , 31 maaliskuu 2016
Palestiinalaiset joiden toimeentulo on väkisin enmeshed Israelin talousjärjestelmässä käytetään usein ihmiskilpinä vastaan ​​boikotin, myynnin ja seuraamukset (BDS) liikettä.
By Alex Lantier , 31 maaliskuu 2016
Koska Nato virkamiehet pyrkivät käyttämään ISIS miliisit ja terrori-iskut syrjäyttämään Syyrian presidentti Bashar al-Assadin ja häpäistä Assadin syytöksiä he tukevassa terroristeja Syyriassa, ne huomiotta asennus merkkejä ISIS oli laatia laaja terroria verkosto Euroopassa. Tämä holtiton politiikka johti huomattavaan valtataistelu sisällä tiedustelupalvelut, joka kuitenkin piilossa yleisöltä.
By Washington blogi , 31 maaliskuu 2016
Seuraavissa tapauksissa virkamiehet hallitus suorittaneen hyökkäys (tai vakavasti ehdotettu hyökkäys) myöntää sen joko suullisesti, kirjallisesti, tai valokuvia tai videoita ...
By Joseph Kishore , 31 maaliskuu 2016
Silmiinpistävin piirre 2016 Yhdysvaltain vaalikampanja on lähes olemattoman keskustelua siitä, mikä on ylivoimaisesti vakavin ongelmana kansa Yhdysvaltojen ja maailman, uhkaava kaiken muun: Kasvavat sotilaallinen konflikti, joka uhkaa syöstä koko planeetta uuteen maailmansotaan.
By Moon of Alabama , 31 maaliskuu 2016
Vapauttamista Palmyran on ratkaiseva käännekohta sodassa Syyrian.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti