torstai 17. maaliskuuta 2016

Alexander Stubbin ns. Liittovaltiopuhe 2008
Alexander Stubb valittiin ulkoministeriksi helmikuussa 2008. Tämä videopuhe on pidetty amerikkalaisen Carnegie Endowmentin koolle kutsumassa tilaisuudessa 18.7.2008. Stubb sanoo haluavansa…
00:04:50
Lisätty 27.8.2014
10 546 näkymää

Stubbin jopoilua valheisiin seurasi satojen traktorien marssi Helsinkiin



Historia osoittaa, että A.Stubbin johtama hallitus oli pahasti väärässä ja valheessa aloittaessaan Venäjän vastaisen taloussodan: suomalaiset maanviljelijät ovat yhtä kusessa kuin muutkin meikäläiset.
Syyt ja seuraukset ovat ilmeisiä, kunhan hieman vaivautuu katsomaan tapahtumaketjua maamme taloustappamisen taustalla. Syylliset ahdinkoon ovat tiedossamme, lietsotut valheet ovat ilmeiset ja valtiovallan toimet ovat olleet kansallisesti murhaavia. Kun pääministeriksi kokoomuksen hattutempulla nostettu A.Stubb fillaroi Jopollaan elokuussa 2014 lehdistötilaisuuteen julistamaan Suomen liittymistä Venäjän vastaisiin pakotteisiin, oli aivan selvää, että globalismin harhoilla mielensä saastuttaneet länsivallan asiamiehet ampuivat Suomi-neitoa molempiin polviin ja tähtäsivät vielä nilkkoihinkin.
Stubb totesi tuolloin tuoreeltaan Venäjä-pakotteista: "Historia osoittaa, olimmeko väärässä" (IS 11.9.2014) ja koitti vakuuttaa, ettei "Venäjä-pakotteet iske radikaalisti Suomeen". Tähän oli helppoa vastata jo silloin, ja vielä helpompaa on tänään, "kyllä olitte!".
Suomen talous ajautui syöksykierteeseen ja Venäjän julistamat vastapakotteet ovat ajaneet vientiriippuvaiset tuotannon alat konkurssiputkeen. Härski globalisti ja avoimesti kansallisvaltioiden vastustaja, A.Stubb, perusteli Suomen ryhtymistä taloussotaan Venäjää vastaan räikein valhein ja historian vääristelyin, jotka on syytä muistaa kun Venäjän vastaista propagandaa lietsotaan, NATO-invaasio tapahtuu, taloussotaa jatketaan ja Venäjän vastaisia provokaatioita toteutetaan. Jo elokuussa 2014 Stubbin nostaessa taloussodan miekkaa kohti Moskovaa oli tiedossa, ettei näihin väitteisiin ollut todisteita, kuten ei ole edelleenkään, mutta globalistieliitin omistuksessa oleva valtamedia ei perusteiden perään kysellyt. Länsi julisti talouspakotteensa Ukrainan tapahtumista lietsotussa propagandahuumassaan - tiiviissä uutisagendassaan.
Ja siitähän on kysymys, syistä ja seurauksista. Kuinka vastuuttoman globalistin fillarointi tiedotustilaisuuteen pakottaa vain parissa vuodessa tuhannet nurkkaan ajetut maanviljelijät marssimaan traktoreineen pääkaupunkiin. Olen toki suomalaisten viljelijöiden tukena ja kaikessa globalismin vastaisessa liikehdinnässä mukana, koska traktorimarssit ovat vähintä mitä voimme toivoa tapahtuvaksi. Mutta se mitä tarvittaisiin ei olekaan enää pelkkä mielenosoitus, vaan vallan rakenteeseen vaikuttava kansannousu.
Ikävä kyllä viljelijöitä viedään tänäänkin kuin pässiä narussa ja turvallisesti läntisten taloustappajien agendaohjauksessa. MTK:n (Maataloustuottajien Keskusliitto) julkaisi perjantaina traktorimarssin aikanavaatimuksensa, ja mikä hämmentävintä pehmoilun keskellä, syyllisyys taloussodasta oli sysätty Venäjän niskoille ilmoittamalla, että "Venäjän talouspakotteiden vaikutukset on kompensoitava". Eikä mitään mainintaa totuudesta, siis Venäjäkö niitä talouspakotteita julisti vai vastasi niihin? On kysyttävä, miksei esitetä vaatimusta vetäytymisestä Venäjän-vastaisesta taloussodasta, EU:sta eroamista, Natosta irroittautumista ja maamme itsenäisyyden palauttamista? Missä on perustellut vaatimukset itsenäisestä Suomen talouspolitiikasta ja oman rahan, markan palauttamisesta?
Siis paijaamallako tässä yritetään parantaa? Suomalaisviljelijöiden alistaminen länsieliitin agendaan on mielestäni härskeintä päähän potkimista ja valtamedian propagandan suitsutusta.
Jos olisin traktorillani Helsingissä tänään (kuten olin edellisessä, vuonna 1999 Helsingin EU-kokouksen aikaan järjestetyssä suuressa viljelijöiden mielenosoituksessa, tukkien Valmetillani Mannerheimintietä suoraan eduskuntatalon edessä) ja mielenosoituksen järjestäjät syöttäisivät tällaisen paskapaperinjulkisena vaatimuksenamme, ajaisin siltä seisomalta traktorini vaikkapa MTK:n pääovesta sisään, siis ihan vaan aluksi... Mutta syvälle suomalaisiin tuntuu olevan juurrutettu viralliset Venäjän vastaiset valheet, koska maanviljelijät näyttävät nielevän globalistien lupaukset ja hyväksyvän edelleen harhaanjohtamisensa. Nyrkkiä pöytään maanpettureille, kansan vihollisille ja valehtelijoille, jotka ovat luovuttaneet jopa sotilaallisen liittoutumattomuuden ja uhkaavat alueen turvallisuutta!
Stubbin mielestä Venäjä-pakotteille oli kuitenkin vahvat perusteet: "Venäjä on valloittanut suvereenin kansallisvaltion alueen. Toinen ongelma on, että Venäjä olisi voinut vahvemmin vaikuttaa separatistien toimintaan alueella, mutta ei ole sitä tehnyt, Stubb huomautti ja viittasi lopuksi myös malesialaiskoneen ampumiseen", uutisoi Verkkouutiset 6.8.2014 Suomen julistettua taloussodan toimet Venäjää vastaan.
Fakta kuitenkin on, että juuri Ukrainasta levitettyjen valheiden ja valtamedian propagandan takia suomalaiset ovat tänään kasvavassa ahdingossaan sekä Venäjää vastaan suunnatun NATO-invaasion kohteena.
1. Krimi irroittautui ja itsenäistyi Kiovan alaisuudesta demokraattisesti, jossa oli vain hieman aiemmin toteutettu lännen masinoima venäläisvastainen vallankaappaus. Kansanäänestyksessä lähes 97 % krimiläisistä antoi tukensa niemimaan itsenäistymiselle ja hakemukselle pääsystä takaisin Venäjän federaation yhteyteen, joka pian toteutettiin. Krimin aluehallinnon alaisuuteen valansa vannoneet itsepuolustusjoukot suorittivat yleisen järjestyksenpidon eikä Venäjän asevoimien määrä missään vaiheessa ylittänyt Sevastopolin tukikohdan osalta määriteltyjä rajoituksia. Mitään sotilaallista invaasiota, sotatoimia ei nähty, ja vallanvaihto sujui rauhallisesti sekä demokraattiseksi kansan enemmistön tahtoa kunnioittaen. Krimi on tänään osa Venäjän federaatiota ja sen talous on nopeasti kasvanut. Alueella ei ole yleistä levottomuutta tai turvattomuutta, kuten lännen hallitsemassa Ukrainassa.
2. Venäjän sotilaallisesta osallisuudesta Donbassissa jatkuvaan sisällissotaan ei ole esitetty mitään todisteita. Olen toiminut yli puoli vuotta Donbassin kansainvälisen uutistoimiston johtajana ja voin vakuuttaa omakohtaisesta kokemuksesta ja päivittäisen työskentelyni opetuksin: Donbassissa ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan Venäjän armeijaa. Donetskin ja Luganskin itsenäistyneet kansantasavallat ovat paikallisten viranomaisten johtamia, armeija on miehitetty pääosin paikallisen väestön keskuudestsa ja varustettu paikallisista varastoista sekä runsaasta sotasaaliista - omat ammustehtaat tuottavat tarvikkeet ja mm. tankit korjataan omissa halleissa. Venäjä on tehnyt kaikkensa alueen humanitaariseksi tukemiseksi ja auttaa Donbassin venäläisiä asukkaita kaikin muin keinoin, paitsi sotilaallisin. On Donetskin, Luganskin ja Ukrainan johtajien sekä instituutioiden vastuulla neuvotella konfliktin rauhanomaisesta ratkaisusta, ei Venäjän, joka ei ole koskaan ollutkaan osapuoli Ukrainan sisällissodassa.
3. Malesialaisen MH17 matkustajakoneen alasampumisella 17.7.2014 ei ole koskaan osoitettu olleen yhteyttä Venäjään eikä Donetskin armeijaan, joista molempia on veriteosta Lännessä syytetty. Lento MH17:n alasampuminen Donetskin taivaalla oli massamurha, josta julki tuodut todisteet osoittavat ainoastaan Ukrainan syyllisyyteen. Mistään muusta kun ei ole esitetty näyttöä, eikä edes Hollannin johtama ns. kansainvälisen tutkimusryhmän toimesta. Faktoja seuraten mahdollisuuksia syyllisyyteen on kolme: Ukrainan iskuetäisyydellä olleet BUK-ilmatorjunnan ohjuspatterit, Ukrainan ilmavoimien alueella havaitut hävittäjät taikka nämä molemmat Kiovan ilmatorjuntajärjestelmät yhdessä.
"Malesialaiskoneen viimeviikkoinen alasampuminen kovensi useiden EU-maiden linjaa Venäjän pakotteisiin", kirjoitti MTV 29.7.20164. Siis vieläkö joku kysyy miksi lähes 300 siviiliä murhattiin Ukrainan taivaalla juuri ennen taloussodan sytyttämistä Venäjää vastaan? Ja tehdään tämäkin nyt selväksi, siis kuka julisti ja kuka vastasi - Venäjän mukaan "EU:n ryhdyttyä rauhaa vastaan":
"EU:n uudet Venäjä-pakotteet tulevat voimaan perjantaina. Venäjä on ilmoittanut vastaavansa vastapakotteilla", uutisoi Iltasanomat 11.9.2014.
Janus Putkonen, DONi News Agency, Päätoimittaja
Lähteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti