perjantai 25. maaliskuuta 2016

Daesh salakuljettaa edelleen Öljyä Turkkiin: Lavrov

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoo Daeshin salakuljetettaman Öljyn kulkevan yha Yli Syyrian ja Turkin välisen rajan huolimatta iskuista terroristiryhmän infrastruktuuriin Seka YK: n turvallisuusneuvoston laittoman Kaupan -kiellosta.
"Meidän ilmajoukkomme aloitettua operaation laittoman Kaupan lopettamiseksi, erityisesti Öljyn ja öljytuotteiden, liikenne Syyriasta Turkkiin on vähentynyt merkittävästi", Lavrov sanoi keskiviikkona.
Han Teki huomionsa tapaamisessa saksalaisen kollegansa Frank-Walter Steinmeierin yhteydessä henkilön, JOKA vieraili Moskovassa keskustellakseen Syyriasta ja muista kysymyksistä Venäjän johtajien yhteydessä henkilön.
"Vaadimme YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselmien noudattamista, joissa vaaditaan lopettamaan kauppa Daeshin ja muidenin terroristien yhteydessä henkilön kuten MYÖS päätöslauselmien, joissa vaaditaan lopettamaan ulkomaisten terroristien ja asemiesten virtaus Turkin maaperän Kautta Syyriaan", Lavrov lisäsi.
Moskova on toistuvasti sanonut, Että Silla on todisteita siitä, Että Turkki olisi osallisena Öljyn salakuljettamisessa Daeshin hallussa olevilta alueilta Irakista ja Syyriasta. Ankarassa kiistänyt jyrkästi väitteen.
Turvallisuusneuvosto hyväksyi viime joulukuussa päätöslauselman, jonka tarkoituksena on katkaista Daeshin tulovirta. Se uhkaa osapuolia, olevissa asioissa ostavat Öljyä terroristiryhmältä sanktioilla, ja ohjeisti, Että valtiot vastustaisivat senin vaatimuksia lunnasmaksuista.
Daesh rahoittaa terroriteot pääasiassa huumekaupalla, Öljyn ja antiikin myynnillä Seka sieppauksista saatavilla lunnailla. Lisäksi raportit osoittavat, Että varakkaat yksityishenkilöt Persianlahden alueella ovat keränneet merkittäviä varoja terroristiryhmälle.
"Arvokkaat asiakirjat" löytyivät
Samaan Aikaan Venäjän televisio kertoi, Että se OLI löytänyt "arvokkaita asiakirjoja", olevissa asioissa paljastivat Daeshin laittoman öljykaupan laajuuden ja Senin selvän kytköksen Turkin yhteydessä henkilön.
Venäjä Todayn dokumenttikanavan tiimi, JOKA vieraili äskettäin vapautuneilla alueilla pohjois-Syyriassa, OLI löytänyt "Erittäin arvokkaita asiakirjoja", joissa on turkkilaiset osoitteet kansilehdissään, se sanoi.
Tilinpäätösasiakirjat seuraavat aitonta Öljyä Seka kaupankäynnin laajuutta ja kustannuksia, televisio lisäsi.
Yli 170 kirjanpitomerkintää, olevissa asioissa on päivätty 11.1.- 24.1.2016 väliselle ajalle, olevissa asioissa näyttää laatineen Daeshin luonnonvaraministeriön myyntiosasto.
Papereissa lueteltiin öljylähteiden nimet, öljytynnyrin kuvatoimisto, myyntipäivä, TOIMITUKSEEN käytettyjen kuorma-Autojen Maara ja myydyn Öljyn kokonaiskustannukset.

Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti