perjantai 25. maaliskuuta 2016

 
Mitä tapahtuu Lähi-idässä?
By Global Research News
Global Research, 24 maaliskuu 2016
 
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-whats-going-on-in-the-middle-east/5516372
By Brandon Turbeville , 24 maaliskuu 2016
Vuonna instanssi outoa ajoitus tai ehkä ennaltatietämisessään Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan varoitti Eurooppaa vain neljä päivää sitten, että se voisi nähdä terroritekojen ja iskut kaupungeissaan lähitulevaisuudessa, jos se ei lakkaa tukea ja yhteistyötä kurdien " militantteja. "Kiinnostavaa kyllä, Erdoganin mainitun Bryssel mahdollisena kohteena nimen.
Vuoteen Vanessa Beeley , 24 maaliskuu 2016
Koska Syyria armeija on edennyt syvemmälle Al Nusra ja ISIS alueella juurettomuutta terroristi soluja, totuus on paljastanut itsensä astetta.
By South Front , 24 maaliskuu 2016
Al-Qaidan islamilaisen Maghrebin (AQIM) militantit ampui sinko klo Salah kaasulaitteiden Algeriassa 18. maaliskuuta.
Vuoteen Ulson Gunnar , 23 maaliskuu 2016
Yhdysvallat on hyvin ylpeä edistymistä niiden SDF (Syyrian demokraattisten voimien) ovat tehneet taistelukentällä Syyrian Koillis vastaan ​​IS (islamilainen valtio).
Vuoteen Søtt , 24 maaliskuu 2016
Ilmailun ja yleisen turvallisuuden palveluyritystä ICTS käsittelee turvatoimiin Brysselin lentokentällä, kohtaus pommi-iskun eilen aamulla.
Vuoteen Patrick Martin , 23 maaliskuu 2016
Kaksi hyökkäykset Yhdysvaltain Firebase Pohjois-Irakin, joka tappoi yhden US Marine ja haavoitti useita, on johtanut paljastukset huomattavan laajenemisesta Yhdysvaltain sotilaallista väliintuloa sodassa islamilainen valtio Irakissa ja Syyriassa (ISIS).
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti