tiistai 29. maaliskuuta 2016

Matkustajat evakuoida kaapattu EgyptAir Airbus 320 plane at Larnakan lentokentällä, Kypros, 29 maaliskuu 2016

EgyptAir Kaappaus Ei Terrorist Act, mutta "Woman Suru" - Kyproksen presidentti

© REUTERS / Yiannis Kourtoglou
MAAILMAN
Lyhyitä URL
Egyptair A320 Hijacked matkalla Kairo ( 11 )
5129310

Kyproksen presidentti Nikos Anastasiades kertoi tiistaina, että kaappaaminen EgyptAir kaupallisten suihkukoneiden että purettu Larnakan ollut terroriteko, vaan ainoastaan ​​"naisen suru."

Ateena (Sputnik) - aikana yhteisessä lehdistötilaisuudessa Euroopan parlamentin puhemiehen Martin Schulz Anastasiades sanoi:
"Kaikki on aina sidottu naisen."
Mukaan Kyproksen valtion RIK televisio, kaappaaja on voinut olla omaa taka-ajatuksia mielessä, kun otetaan lentokoneen hallinnan.
Mukaan lähetystoiminnan, kaappaaja pyysi 4-sivun kirje kirjoitettu arabiaksi välitetään tunnistamaton nainen asuvien Kyproksella. Reuters raportoi nainen on hänen ex-vaimonsa.
Virkamiehet Egyptin ulkoministeriö vastasi raportteja, että kaappaaja motiivit ovat henkilökohtaisia, sanoen he olivat tietoisia raporteista, että hän hakee turvapaikkaa ja keskustella hänen ex vaimonsa.
"Hän ei ole terroristi, hän on idiootti. Terroristit ovat hulluja, mutta ne eivät ole tyhmiä. Tämä kaveri on ", he sanoivat.
Aiemmin päivällä, EgyptAir matkustajareittilennon MS181 matkalla Aleksandriasta Kairoon kaappasivat yhden miehen Itsemurhapommittaja kanssa 60 ja 82 ihmistä aluksella, mukaan erilaisia ​​raportteja.
Kyproksen ulkoministeriö sanoo useita ulkomaalaisia ​​viipyä kaapattu EgyptAir kaupallisten suihkukoneiden että laskeutui Larnaka. 


Read more: http://sputniknews.com/world/20160329/1037127121/egyptair-not-terrorist-act.html#ixzz44HxbI61W

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti