lauantai 19. maaliskuuta 2016

Sionismi, islamin ja lännen.
By Global Research News
Global Research, 19 maaliskuu 2016
 
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-zionism-islam-and-the-west/5515354
By Catherine Osborn , 19 maaliskuu 2016
Joka käänteessä Brasilian poliittinen kriisi - nyt se on ex-presidentti Lulan taistelu ottamaan paikalla presidentin Dilma Rousseff kabinetti - on ryhmä päähenkilöt etsivät tuttuja, jotka eivät ole poliitikkoja eivätkä korruption tutkijat.
By Seif al-Din Abdel-Fattah , 19 maaliskuu 2016
Israelin puolustusministeri Moshe Ya'alon myönsi puheessaan vuosikokouksessa AIPAC konferenssi, suurin sionistilobbareiden tukemalla Israel Yhdysvalloissa, että kaataa Mohammed Mursi ja asennus Egyptin presidentti Abdel Fatah Al-Sisi suunniteltiin yhteistyössä kenraalit Egyptin ja Persianlahden armeijoita ja tiedustelupalvelut.
Vuoteen Sputnik , 19 maaliskuu 2016
Tiedustelupalvelu Israelin pitää mahdollisena sunni-shia sota Syyriassa suotuisan kehityksen maan ja lännen, mukaan sähköpostia arkiston entinen Yhdysvaltojen ulkoministeri Hillary Clinton, vapauttaa Wikileaks.
By Andre Vltchek ja Kourosh Ziabari , 19 maaliskuu 2016
Lisääntynyt osallistuminen eri valtion ja ei-valtiollisten toimijoiden Syyrian kanssa vastakkaisia ​​etuja on tehnyt kauhu kärsineiden maan tulevaisuudesta synkkä ja oikullinen kuin ennen.
Vuoteen Pravda.ru , 19 maaliskuu 2016
Virallinen edustaja Venäjän ulkoministeriö, Maria Zakharova, nimeltään Venäjän prime vihollisia etuosassa median sodankäynnin West Venäjää vastaan, RT kertoo.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti