tiistai 29. maaliskuuta 2016


 
 
 
Bonus siirtyi digiaikaan
 
 

HOK-Elannolta saamasi bonuslaskelma siirtyi digiaikaan

Jatkossa saat Yhteishyvä-lehden mukana aiemmin jaetun bonuslaskelman sähköisenä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi. Lataa puhelimeesi S-mobiili-sovellus tai lisää sähköpostiosoite asiakastietoihisi osoitteessa S-kanava.fi/tiedot. Voit seurata Bonuksen kertymistä myös henkilökohtaisesta verkkopalvelustasi Omalla S-kanavalla osoitteessa S-kanava.fi/kirjaudu.
 
 

S-mobiili tuo Bonuksen puhelimeesi

Seuraa Bonuksen kertymistä puhelimestasi lataamalla S-mobiili-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. S-mobiili on käytössäsi kaikkien pankkien tunnuksilla – täysin maksutta!
S-mobiili tuo Bonuksen puhelimeesi
 
 

Näin saat bonuslaskelman sähköpostiisi

Lisää sähköpostiosoitteesi asiakastietoihisi, niin saat joka kuukausi sähköpostiisi tiedon maksetun Bonuksen määrästä. Sähköpostiosoitteen voit lisätä asiakastietoihisi osoitteessa S-kanava.fi/tiedot.
Näin saat bonuslaskelman sähköpostiisi
 
 

Bonuslaskelmasi verkossa

Tarkista kaikki bonustietosi henkilökohtaisesta verkkopalvelustasi Omalta S-kanavalta osoitteessa S-kanava.fi/kirjaudu.
S-kanava
 
 
Osoitelähde: S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri, SOK Asiakasomistajuuden ohjaus, PL 1, 00088 S-ryhmä. Y-tunnus 0116323-1. 

Tämä kirje on lähetetty niille asiakasomistajille, jotka ovat antaneet luvan sähköpostimarkkinointiin S-ryhmälle (osuuskaupat ja SOK-yhtymä tytäryhtiöineen) sekä sen yhteistyökumppaneille. Voit päivittää markkinointilupaa ja muita omia tietojasiOmalla S-kanavalla.
Käytämme henkilökohtaisia linkkejä. Klikattuasi linkkiä sinut tunnistetaan verkkosivulla.
Omistajan käyntikortti
Omistajan käyntikorttiFacebookYoutubeTwitterInstagramPinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti