maanantai 28. maaliskuuta 2016

03/28/2016
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
Oli Mogherini irtoa yksi pieni kyynel yli "Madonna of Gorlovka"
27 maaliskuu 2016 22:25
Toinen päivä, koko maailma näki valokuvia ja videokuvaa itkien Federica Mogherini, EU: n korkean edustajan ulko- ja turvallisuuspolitiikan. Hän itki, joilla sai uutinen kuolemasta belgialaiset sarjassa terrori-iskujen joka pidettiin Brysselissä 22. maaliskuuta 2016. Kun nainen itkee, miehet tuntevat loukkaantunut.
Lue lisää
Kanssa Basurin in Dokuchaevsk: Ukraina käyttää raskasta tykistöä, valmistautuu hyökkäys - Doni Video 26.3.2016
27 maaliskuu 2016 00:12
Ukrainan media on julkaissut virheellisiä tietoja tilanteesta ja lähellä kaupungin Dokuchaevsk, joka sijaitsee Lounais-päässä Donetsk pääomaa. Doni uutistoimisto vieraili kaupungissa varapuhemiehen kanssa komentaja DPR armeijan, Eduard Basurin, lauantaina ja teimme ensimmäisen käden havaintoja todellista tilannetta. 
Lue lisää
Vuodesta Lugansk Debaltsevo: "maaliskuu Victory" (Full LPR Dokumentit, 2016)
26 maaliskuu 2016 18:48
Uusi virallinen dokumentti sodan Donbass ja vapauttamiseen Debaltsevo, DPR, ukrainalaisilta joukot vuonna 2015 (Englanti tekstejä). 
Donetsk ja Lugansk kansantasavaltaa yhdisti onnistuneesti armeijoitaan yhtenä voimakas taistelevat voima vapauttaa miehitetty kaupunki Donbass. Marssi voittoon tapahtui kahdesta pääsuuntaa: Lugansk ja Donetsk.
Lue lisää
Doni Video: Kun kohtaus uusimman Ukrainan terrorin pommitus - Makeyevka 24.3.
25 maaliskuu 2016 00:40
Doni Donbass uutistoimisto raportoinnin kohtaus, jossa yksi siviili haavoittui seurauksena ampumisen Makeyevka mukaan Kiovan joukot torstaina. Afu tulittivat Krasnogvardeysky ja Kirovskin piirit Makeyevka, Donetskin kansantasavalta. 
Lue lisää
Untold lopputulos vallankumous Ukrainan korruption Donbass
22 maaliskuu 2016 18:59
Ukraina oli rankattu Euroopan eniten korruptoitunut maa vallankaappauksen jälkeen vuonna Maidan. Ja kyllä, se on huono asia kaikille, jotka toimii, elää, tai yrittää saavuttaa mitään vallan alle Kiovan hallinnon. Mutta mitä ei ole kerrottu on tilanne korruptio täällä alueilla entisen Ukraina, Donetsk ja Lugansk kansantasavallan n.Joten, luuletko se aivan sama?
Lue lisää
Puolustus
Basurin: Kiev joukot tahallaan tulittivat asuinalueilla Makeyevka
26 maaliskuu 2016 21:57
Ukrainan joukot tahallaan tulittivat asuinalueista Makeyevka yössä osaksi 24 maaliskuu - varapuheenjohtajan komentaja DPR puolustusministeriön Corps Eduard Basurin.
Menimme Makeyevka jossa Ukrainan joukot ampumisen määrätietoisesti. Oli kolme aseita ampuvat neliöt. Jos he kuori asuinalueilla, niin pidän sitä määrätietoinen ampumisen.
Lue lisää
Oikea Sector louhitaan talot lähellä Yasinovataya louhintatarvetta kamerassa
25 maaliskuu 2016 15:57
Taistelijoista ääriryhmä oikea Sector louhittu taloja miehitetyssä osassa Yasinovataya alueella, ne puhallettu pian kameroiden edessä Ukrainan televisiossa.Se kerrottiin puolustusministeriön DPR viitaten tiedustelutietoa.
Lue lisää
Yli 1000 taloja Makeevka ilman sähköä jälkeen pommituksia Ukrainan sotilaallinen
24 maaliskuu 2016 19:08
Yli 1000 talot ovat ilman sähköä seurauksena yön pommittamisen Makeevka puolella puolustusvoimien Ukrainan.  
"Seurauksena yön kuoret Kirovskin ja Chervonogvardeisky alueilla on ollut jännitteetön neljä muuntamoita. Yli 1000 talot ovat ilman sähköä.
Lue lisää
Ukrainan punitors käyttämällä säiliöitä ja laasti kuoritut laitamilla Donetsk ja Gorlovka
23 maaliskuu 2016 15:52
Viime yönä Ukrainan sotilaallinen kuoritut lähiöissä Volvo Centerin ja Kuibyshevsky alueella Donetsk. 
Lue lisää
AFU kuoritut Etyjin surina vuonna puskurivyöhykkeellä jälleen
22 maaliskuu 2016 16:03
Kiovan pyssymiehiä kuoritut miehittämättömän (UAV) erityisedustajan Monitoring Mission (SMM) Etyjin alueella paikkakunnalla Zolotoye - raportoitu virallinen edustaja LPR Kansan miliisin Major Andrey Marochko.
Hän totesi, että tilanne alueella Kansan Militia vastuulla ei ole muuttunut merkittävästi viimeisten päivän ja on ominaista vakaasti jännittynyt.
Lue lisää
Donbass Life
LPR nuoret laittaa kapseli viestin tuleville nuorille asukkaille
26 maaliskuu 2016 20:45
Nuorison Lugansk kansantasavallan laittaa kapseli viestin tulevaisuuden nuoret asukkaat Lugansk alueen 2021, ja juhli myös epävirallinen nuorisopäivä massa- kulkue ja konsertti.
Lue lisää
DPR Ihmisten neuvosto hyväksyy asetuksella yksinkertaistetaan tullimuodollisuuksia
25 maaliskuu 2016 18:35
Eduskunta on Donetskin kansantasavalta on hyväksynyt lain tullimääräyksistä vuonna Donetskin kansantasavalta tavoitteena on yksinkertaistaa tullivalvonnassa tuonti- tai tavaroiden vientiin. 
75 76 Mps, osallistumasta täysistuntoon, äänesti hyväksymisestä asetuksella. Yksi parlamentaarikko pidättyi.  
Lue lisää
Vuonna DPR maatalouden kehittäminen ylittää jo tason Ukrainan kertaa
24 maaliskuu 2016 19:27
Kehittäminen maatalouden DPR on jo ylittänyt sen tason Ukrainan kertaa. Todettiin Maxim Leshchenko, johtaja hallinnon johtaja DPR puhuessaan kokouksessa komitean julkisen tuen asukkaiden Kaakkois-Ukrainan Venäjän liittoneuvoston, raportit Politnavigator.
Lue lisää
Noin 40 yritysten LPR palauttaa työnsä lähtien alusta 2016
23 maaliskuu 2016 20:30
Tuotanto aktiivisuus tasavallassa tehdään nyt noin 260 teolliset yritykset 40 heistä uudelleen työnsä alusta lähtien 2016 julisti toimiva ministeri tasavallan Industry Dmitry Bozhich.
Bozhich korosti, että nyt teollisuus luo pohjan yritysten kanssa osoitus tuotteiden tyypit ja tällaista toimintaa.
Lue lisää
LPR rahoittaa lääketieteen Krasnyi Luch puolitoista kertaa enemmän kuin Ukrainassa
22 maaliskuu 2016 21:54
Lugansk kansantasavalta tarjoaa kanssa varoja lääketieteen alalla Krasny Luch puolitoista kertaa enemmän kuin ennen sotaa ajan, raportoi lehdistöpalvelu LPR terveysministeriön.
Lue lisää
muut
Intelligence Briefing: Elektroninen sodankäynti Ukrainan Heikko vatsa
26 maaliskuu 2016 23:01
   Kuten Amerikassa edelleen kahden vaiheilla siitä tasosta sen sitoutumisesta Ukrainan puolustus, se on mielenkiintoista huomata, että USA: n suuri pelko sillä se on Ukrainan tykinruoka osakkuusyritysten elektronisen sodankäynnin situation.The Yhdysvaltain armeija on kuukausia ollut koulutusta Ukrainan voimat Yhdysvalloissa taktiikka , mutta komentaja Yhdysvaltain armeijan Eurooppa sanoo Ukrainan voimat, jotka taistelevat Donbass vapaustaistelijoita, on paljon opittavaa heidän USA kouluttajia. Ukrainan joukot ovat pohtineet
Lue lisää
Intelligence Briefing: Soros seuraava kohde? Yhdysvallat
25 maaliskuu 2016 13:56
  Ei sisältöä levittämästä kaaosta, kuolemaa ja tuhoa kaikkialla maailmassa, oligarkin George Soros on nyt menossa ulos hänen tapa horjuttaa Yhdysvallat itse, koska hän yrittää kättään kaappaamisen 2016 presidentinvaaleissa. Ukrainalaisten, venäläisten ja Lähi-idän kansat tuntevat hyvin taktiikoita käyttämän Soros kaataa isäntä kansojen. Äskettäin Soros on vaihtanut strategiaa Suunnitteluryhmät muissa maissa ottaa puukottaa tuhota omaa.
Lue lisää
Intelligence Briefing: Venäjä kohteliaan Oikeusjärjestelmä
24 maaliskuu 2016 19:13
 Äskettäin Euroopan unioni määräsi Venäjän muuttaa lakeja valvoa EU lain käsitteeseen Venäjää.
Lue lisää
Alankomaat avoimesti vaativat pysäyttää Ukrainan fasismia, joka kuvaa Poroshenko kuin natsi
23 maaliskuu 2016 18:20
Kampanjan esitteitä kansanäänestystä Alankomaissa koskee Ukraina - EU yhdistys ilmestyi pää Ukrainan valtion.
Se oli ilmoittanut Vladimir Kornilov, johtaja Center for Euraasian Studies, hänen Facebook-sivulla, raportit Politnavigator.
Lue lisää
Untold lopputulos vallankumous Ukrainan korruption Donbass
22 maaliskuu 2016 18:59
Ukraina oli rankattu Euroopan eniten korruptoitunut maa vallankaappauksen jälkeen vuonna Maidan. Ja kyllä, se on huono asia kaikille, jotka toimii, elää, tai yrittää saavuttaa mitään vallan alle Kiovan hallinnon. Mutta mitä ei ole kerrottu on tilanne korruptio täällä alueilla entisen Ukraina, Donetsk ja Lugansk kansantasavallan n.Joten, luuletko se aivan sama?
Lue lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti