maanantai 21. maaliskuuta 2016

Huomaamatta tunne: Vain Ukraina voisi alentaa MH17

5185611
Sunnuntai 20 maaliskuu 2016 - 17:25
Sijainen parlamentin Alankomaiden Pieter Omtzigt (CDA) ilmoitti, että tehtyjen suljetun kuulemistilaisuuksissa tutkimisesta Malesian Boeing MH17 onnettomuudessa Donbass, siellä todettiin, että vain Ukraiane voisi oli ammuttu alas lentokone.

22. tammikuuta tänä vuonna parlamentti Alankomaissa on tapahtunut suljetun kuulemistilaisuuksia tutkinnan syiden MH17 kaatua. Alankomaiden varajäsenet käsiteltiin johtajan erityisen palkkion, joka on mukana valvonnassa tiedustelupalvelujen ja puolustusministeriöiden ns CTIVD (valvojan tiedustelupalvelujen) Harm Brouwer.

Tämä hollantilainen virkamies kertoi kansanedustajia että mukaan tutkinnan syiden MH17 kaatuu, matkustajakone oli ammuttu alas "BUK" pinta-ilmaan ohjus järjestelmään. Samaan aikaan, mukaan tutkinta, koska 17. heinäkuuta, kun lentokone ammuttiin alas, vain Ukrainan osapuoli oli tehokas "BUK" järjestelmä Donbass.

Sijainen Omtzigtt, ollessa suljetussa kuulemistilaisuuksissa parlamentissa julkaistussa nämä tiedot viserrys tilin samana päivänä, tammikuun 22. On huomattava, että näitä tietoja ei ole laajalti popularisoi.

Ensimmäinen, joka kiinnitti huomiota tämän tiedon oli Ukrainan politiikan tutkija, johtaja keskipisteeseen Euroasian tutkii Vladimir Kornilov. Tämän lisäksi todella sensaatiomainen piipittää, joka jostain syystä jäi huomaamatta, Kornilov myös antaa yllättävän kuva Alankomaiden sanomalehdissä ja sivustot, jotka julkaisevat sivuja virallinen Crash Report of MH17.

Tosiasia on, että suurin osa näiden sivujen yksinkertaisesti poistettu. Millainen oli näillä sivuilla ja miksi tutkimus pelkäsi julkaista sen, jää epäselväksi.

Mitä sijainen Omtzigt, on vaikea epäillä häntä tuen Venäjän. Aikanaan hän aktiivisesti tukenut vapautuminen Julija Tymošenkon vankilasta. Hän vaati nimissä PACE vapauttamaan Tymoshenko, ja myös yksi pidätetty poliitikko - Yury Lutsenko syöksyy nyt ryhmittymän Poroshenko n osapuolen Verhovna Radan.

Mukaan: http://regnum.ru/news/polit/2076897.html

Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti