perjantai 18. maaliskuuta 2016

Human Rights Hypocrisy. "Onko Reality seiso Rhetoric?"
By Global Research News
Global Research, 18 maaliskuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-human-rights-hypocrisy-does-the-reality-live-up-to-the-rhetoric/5515169
By Dr. Binoy Kampmark , 18 maaliskuu 2016
Ontto sanat johtavat maailmaa diplomaattisten vaihtoa. Tällainen väärennetyn rahan on olennaista ymmärtää humanitaarista oikeutta, jossa poliitikkoja kompastua tai kävellä pitkä riippuen siitä pitäisi tuomita, saati torjua tiettyjä katastrofeja.
By Marjorie Cohn , 18 maaliskuu 2016
Etukäteen presidentti Barack Obaman historiallisen vierailun Kuubaan 20. maaliskuuta, on spekuloitu, voiko hän painostaa Kuubaa parantamaan ihmisoikeustilannettaan.
Vuoteen Patrick Henningsen , 17 maaliskuu 2016
Ihmisoikeudet West: ei todellisuudessa elää jopa retoriikka?
By Arabian Rights Watch ry , 18 maaliskuu 2016
IDO yhdessä amerikkalaisten Demokratiaa ja ihmisoikeuksia Bahrainissa, ja Arabian Rights Watch ry, ilmaisemme äärimmäisen huolestunut Saudi-Arabian kuningaskunnan ja sen kokoomuksen (jäljempänä "Saudi-johtoisen kokoomuksen") jatkuva vakava ja järjestelmällinen rikkominen oikeuksien Jemenissä , myös poliittista, taloudellista, ihmisen, ja humanitaarinen oikeuksia.
Vuoteen Grain , 16 maaliskuu 2016
Vuoden kuluttua pidätyksestä 15. maaliskuuta 2015 kolme ruoka, maa, ja ihmisoikeuksien puolustajat edelleen riutumaan Etiopian vankilassa.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti