lauantai 26. maaliskuuta 2016

Uhka ydinsodan
By Global Research News
Global Research, 26 maaliskuu 2016
 
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-the-threat-of-nuclear-war/5516765
By ICA kieltämiseen uraania , 26 maaliskuu 2016
Se on ottanut vuosikymmenen mutta USA Nuclear Regulatory Commission (NRC) on vihdoin myöntänyt Yhdysvaltain armeijan lisenssin hallussaan ja hoitaa DU ase tähteet 15 Yhdysvaltain laitoksissa. Kuitenkin kansallisten määräysten asettamat NRC on jyrkässä ristiriidassa sen puuttuminen velvoitteiden hallintaa saastumisen aiheuttama Yhdysvaltain sotatoimet Irakissa ja muualla.
By Brian Kalman , Edwin Watson , ja South Front , 24 maaliskuu 2016
Dr. Paul Craig Roberts, joka toimi apulaisulkoministeri Treasury talouspolitiikan Reaganin, yhtyy hänen mieltä, että on olemassa todellinen todennäköisyys ydinsodan puhkeaminen. Alla ovat tärkeimmät kohdat, joita tässä radio-ohjelmassa.
By onda Hauben , 21 maaliskuu 2016
Välirauhanehtojen joka päättyi taistelut Korean sodan allekirjoitettiin 27. heinäkuuta 1953. Vaikka välirauhanehtojen säädetty aseleposopimus se ei pääty Korean sodan.
By Pan Orient News , 20 maaliskuu 2016
Tokyo- (PanOrient News) koalitio viisi kansalaisjärjestöjä varoitti tänään, että lähetys aseita plutoniumin määrä lähteä satamaan että Japani Tokai ydinvoimala Ibaraki prefektuurissa tulevana viikonloppuna korostaa epäonnistuminen, mutta myös leviämisen riskejä , nykyisen japani ydinenergiapolitiikka.
By Andrew Emett , 20 maaliskuu 2016
Tehtäväksi vartiointi 150 ydinohjuksia at FE Warrenin Air Force Base Wyoming, neljätoista airmen tutkitaan syytettynä käyttäneensä kokaiinia. Viime vuonna kolme käynnistää upseerit, tunnetaan missileers, myönsi syyllistyneensä käyttäen ekstaasia jälkeen tutkimuksen laittomien huumeiden hallussapito paljastui noin 100 osallistuvia huijaaminen skandaali.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti