torstai 17. maaliskuuta 2016

Israelilla edessään monimutkaisempi kansannousu: Ha`aretz-lehti

Israelilla on kohdattavana Kolmas palestiinalaisten kansannousu (Intifada), where Tel Avivin ennaltaehkäisevät toimenpiteet ovat epäonnistuneet hillitsemään jännitteitä, Ha'aretz kirjoittaa.
"Israel" EI nimitä SITA siksi, mutta on kiistatonta, Etta Israelilla on edessään Kolmas intifadan "israelilainen Sanomalehti kirjoitti lauantain.
Lehti esittää jännitteet "monimutkaisempana" kansannousuna verrattuna ensimmäiseen kansannousuun, JOKA käytiin välillä 1987, - 1993,, ja Toinen 2000-luvulla. Yhteensä 6200 palestiinalaista Kuoli näissä kahdessa palestiinalaisten kansannousussa.
"Mikä tekee siitä erilaisen on se, Että SITA toteuttavat yksilöt, olevissa asioissa eivät OTA uskonnollisia Tai poliittisia vaikuttajia johtajakseen. Ja ehkäisevät toimenpiteet nostavat riskiä tilanteiden äitymisestä pahemmiksi," lehti kertoi.
Suurin OSA uuteen intifadaan osallistuvista henkilöistä "ovat suhteellisen nuoria Eika heillä Ole yhteyksiä organisaatioihin", Haaretz kertoi.
Heidän motiivinsa sisältävät "selvän Halun kostaa heidän Puolesta, olevissa asioissa on tapettu, ja yleinen turhautuminen elinolosuhteisiin [Israelin miehittämillä] alueilla", se lisäsi.
Toisin Kuin moni Operaatio vuosikymmen sitten, "puukotuksiin, autolla törmäämisiin ja ampumisiskuihin syyllistyneet nykyisessä intifadassa eivät Pidä neuvotteluja uskonoppineiden yhteydessä henkilön ENNEN Kuin ryhtyvät missioonsa" Ha'aretz sanoi.
"Psykologinen valmistautuminen hyökkäykseen tapahtuu sosiaalisissa verkostoissa Tai Kahden Tai Kolmen Ystävän tapaamisissa", lehti lisäsi.
"Reaktio TÄHÄN mennessä, MUKAAN lukien määrätietoinen kieltäytyminen tunnustamasta tapahtumia uudeksi intifadaksi, heijastaa Uskon puutetta, koskien [Israelin] johtajiston mahdollisuutta hillitä SITA", lehti kertoi.
Uusi Intifida alkoi viime Vuoden elokuussa Senin Jälkeen, KUN Israelin hallinto määräsi rajoitteita palestiinalaisille rukoilijoille pääsyyn al-Aqsan moskeija-alueelle Itä-Jerusalemissa.
Moskeija on islamin kolmanneksi pyhin Paikka Mekan Masjid al-Haramin ja Medinan Masjid al-Nabawin Jälkeen. Se on MYÖS juutalaisten ja kristittyjen kunnioittama. Palestiinalaiset mielenosoittajat sanovat Tel Aviv yrittävän Muuttaa moskeija-ALUEEN nykytilannetta.
Israel turvautunut kovakouraiseen taktiikkaan tukahduttaakseen palestiinalaisten kansannousun, nimittämällä Gazassa Toimiva palestiinalaisten vastarintaliike Hamasia yhdeksi indifadaksi miehitystä ennakkoratkaisun.
Israelilaiset ovat tappaneet viime lokakuusta lähtien noin 200 palestiinalaista, MYÖS lapsia ja naisia.
YK ja useat ihmisoikeusjärjestöt ovat suomineet Israelia liiallisen Voiman käyttämisestä, sanoen Että monet tappamiset on suoritettu Ilman oikeudenkäyntiä.
Nama järjestöt ovat MYÖS sanoneet Että Tel Avivin vuosikymmeniä kestänyt palestiinalaisten maiden miehitys on meneilään olevien levottomuuksien perussyy.

Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti