perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pieni kommentoida uutisia Kurdistanin työväenpuolue

 
 
 
 
 
 
Arvioi

PKKAalto väestönlaskentauutiset täällä
Eli PKK on aloitti useita hienoja Turkin ja kurdien "left" organisaatioiden "Yhdistyneiden kansan vallankumouksellinen Front." Siinä esitellään Venäjän levachkami kuin "hyvin, porvaristo, pitää kiinni." Jotkut jopa uskovat, että se on kuin uusi vaihe kehityksessä vallankumouksen askel kohti voittoa ja meidän on pitkä aika, kunnes lopullinen voitto.
Emme kuitenkaan saa unohtaa muutamia asioita.
1. PKK - järjestämisestä opportunisti, nationalistinen ja "vasen" retoriikkaa.Koska kaikki sen sopimukset ja liittoutumat ovat erityisen häikäilemätön ja ​​on erilaisia ​​ultra-oikeus (kuten "islamisteja sharia vastaan ​​LIH") ja anarkistit ja maolaisten. Koska unioni kutsutaan vallankumouksellinen vaikka et voi, koska siellä on mukana PKK.
2. Lisäksi lähes kaikki PKK on yksi merkki. Heille ei ole välttämätöntä rakenteet ja pystyy ihmisiä. Lainatakseni turkkilainen ystävä: "Tämä on yksinkertaisesti komedia. Koska paitsi PKK kaikki muut organisaatiot eivät ole elossa. »
Ideologisesti, kaikki nämä organisaatiot ovat jotenkin siirretään pois marxismi-leninismin kauan sitten , joten ei ole yllättävää, että he menivät tällaisen liiton.
3. PKK vastaavia yhteyksiä päätökseen pakkausta sen historian. Vuoden 2000-luvun alussa se ​​oli jo ilmoittanut ainakin tusinan kuten nämä "rintamalla". Ja ei ole mitään vallankumouksellista, se ei tapahdu. Tämä on sama "organisaation turhamaisuus", jossa olemme mukana erilaisia ​​lukuja, yrittää sekoittaa kourallinen häikäilemättömien levachkov tavasta Krylovskogo "kvartetin".
4. No, viimeinen. Tämän tuotemerkin se järjestettiin (samojen Turkin ystävät), kaksi räjähdystä Ankarassa, että Turkin marxilaiset, nähtiin provokaationa ja asetukset.
On valitettavaa, että tämä propaganda shapkozakidatelskih kuihtuvat jotkut toverit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti