torstai 17. maaliskuuta 2016

Vinkki valtamedian prestituuteille: Haluatko sinä voittaa seuraavan journalistipalkinnon?

Sodanlietsojille nobeleita, sadisteille hallituspaikkoja ja propagandisteille journalistipalkintoja, siinä onkin narsistisen nykyajan koko länsikuva, joten valtamedialle palveluksiaan tarjoavat huomio!
Siis haluatko sinäkin olla kumarrettu, palkittu, juotettu, syötetty ja palkankorotuksin imarreltu globalistien lempilapsi? Oletko valmis luopumaan etiikastasi, myymään vaikka isoäitisikin ja tekemään mitä tahansa vaaditaan, että pääsisit loistamaan Jessika Aron lailla valtamedian parrasvaloihin?
Kyllä, se on täysin mahdollista, mutta kuten rauhan Nobel-palkintojaan noukkivat sotahaukat, kansallisista eduista piittaamattomat ministerit, niin myös palkintoa hinkuvan toimittajan on hylättävä moraalinsa, siis lopullisesti. Suomen valtamedian "uusi normaali" hallitsee ja pärjätäksesi eliitin suosimien prestituuttien kilpailussa, sinun on pystyttävä tuottamaan entistäkin rankempaa propagandaa, koska vain uutisagendan palvomisesta maksetaan.
Kommentoin eilen illalla tuoreeltaan YLE:n "toimittaja" Jessika Aron saamaa journalistipalkintoafacebookissa seuraavasti (...siis kyllä, jatkuvien facebook-bannauksieni keskellä saan taas hetken käyttää omaa FB-tiliäni!):
"YLE:n ns. toimittaja Jessika Aro on todisteetta pelkästään väittänyt lukuisia kertoja julkisuudessa, nimeten jopa suomalaisia yksilöitä leimaavassa ja loukkaavassa ajojahdissa, että Suomen median nurkissa operoisi mystinen Venäjän organisoima ja resurssoima "trolliarmeija". Se että joku väittää jotain toistuvasti Suomen virallisessa mediassa ei tee totuutta vaan propagandaa. Kyseessä on siis pahainen propagandisti.
Onpa tänään journalistipalkinnolla palkittu virallinen kunnianloukkaaja maininnut minutkin, mediani ja töitäni, tietenkään mitään tarkasteltavaa mutunsa tueksi esittämättä saati aiheettomuuksista anteeksi pyytelemättä. Elämme prestituuttien loistokautta kurjan sivistyksen taantuman aikana.
Toisena aikakautena valtiollisten naapurisuhteiden asiattomasta ja tarkoituksenmukaisesta heikentämisestä maamme yleistä turvallisuutta sekä etua vaarantaen, olisi tuomittu ankarasti kuritushuoneeseen, eikä ainakaan YLE olisi ryhtynyt moiseen. Tänään kuitenkin tarjotaan kaikille petokseen yhtyneille huumaavaa biletystä ja journalismin raunioilta myönnetyt mitalit - sotamieltä uhkuvan lännen globalistieliitin massista."
Todettakoon, että Jessika Aron palkitseminen journalistipalkinnolla todisteettomasta salaliittoteoriastaan, "mystisestä Venäjän trolliarmeijasta", on vienyt läntisen mediapsykoosin uuteen standardiin. Seuraavaksi vaaditaan jotain uutta - kuten Lordin Euroviisuvoiton jälkeen viihdetuottajille iski karmiva krapula - miten ihmeessä tästä keitoksesta voidaan mennä entistä syvemmälle äärimmäisyyksiin?
Annanpa vinkin, josta Suomen johtavat mediamogulit hallintoneuvostoineen varmasti kiinnostuisivat jo lyhykäisen aihe-esittelyn jälkeen, toisin sanoen, jos et sinä tätä tee ja esittele, odotettavasti joku muu tulee ja tekee sen edestäsi.
Tähtäimessä on oltava Venäjä ja mieluiten myös itse Putin, siis siitä lähdetään, eikä tähän uutisagendaan ole odotettavissa mitään muutosta Nato-kiimassa pyörivässä ja militarisoinnin kohteena olevassa Suomessa. Mutta mistään Venäjän tai Putinin "näkymättömistä käsistä" ei palkita enää suurin huomion osoituksin ja Paanaset sekä Leinoset tuuttaavat jo leipäpropagandaa kiivaalla päivätahdillaan. Miten siis erottua tässä todisteettomien väitteiden ja syytösten tulvassa?
Nyt tarvitaan todellisia Venäjän karhuja kentälle! Siis jotain sellaista, jota jokaisen leijona-merkkiä sokeasti seuraavan olisi pelättävä ja mahdollisesti jopa varjoissa, kuvitelmiensa sopukoissa nähtävä. Suunta on selvä ja kiivaasti lietsottua russofobian psykoosia on laajennettava, eikä pelkkä väite "Venäjän pienistä vihreistä miehistä" tai netissä kummittelevista "Venäjän trolliarmeijoista" enää riittäisikään. Joten ensi vuoden journalistipalkinnon pokatakseen "luonnollinen askel" on seuraavaksi prestituuttien ikoniksi ja "tutkivaksi journalistiksi" itseään kutsuvan otettava - on väitettävä, että: "Suomen alueella operoi tiedustelua, tuhotyötä ja sabotaasia harjoittavia Venäjän desantteja!"
Lähtökohta on selvä, usko sokeasti väitteesiisi ja pidä huolta, ettet ajaudu tilanteeseen, että syytöksiisi voitaisiin vastata pitävin argumentein. Hauku kriitikot trolleiksi ja desanteiksi - vähintään putinisteiksi. Aloita koostamaan päinvastakkaisesta tiedosta välittämättä väitteellesi perusteita, äläkä pelkää, valtamedia ei tule kysymään epämielyttäviä ristikysymyksiä perusteistasi ilman esimiesten lupaa. Käytä helposti sairastutettavaa mielikuvitusta ja keräile yhteen toisistaan irrallisia uutisia, jotka edes laihalla langalla voidaan esitellä Suomessa tuhotyötä harjoittavan Venäjän organisoiman desanttisolun aikaansaannoksina.
Muista, että etsivä löytää, ja psykoosiin taipuvainen mieli näkee mitä haluaa. Päästäksesi alkuun, lueskele paikallislehtiä, joista voi helposti koota sensaatiopohjaa mille tahansa ilmiöksi muokattavalle väittämälle. Tulipalot, romahdukset, varkaudet ja muut sopivia kysymyksiä nostattavat uutiset antavat käyttöösi materiaalin, josta voit jo pian koota kylmäävän desantti-esityksen. Luo tapahtumien aikajanoja, jotka ovat hatarasti yhteydessä vaikkapa Nato-harjoituksiin tai muihin "Venäjän aggressioon" yhdistettäviin tapahtumiin.
Lue netistä "Sorcha Faalin" tuhannen ja yhden yön uutisia ja ota opiksesi, miten kansainvälisesti tuotetaan disinformaatiota - vikaise vaikkapa saman lähteen tuottamaa EU-Timesia ihan vaan koulutusmielessä. Psykologisen operaation perusta on taustoista ja toistaan irroitettujen tapahtumien, lausuntojen, huhujen ja ilmiöiden mielikuvituksellinen liittäminen toisiinsa vääristämään tapahtumakulkua ja historian kirjoitusta.
Tämä ensimmäisen askeleen mediavalmistelu riittää mediajohtajille esittelyyn. Tee tueksesi hyvältä näyttävää infograafia, multimediaa ja photoshoppaile pari esimerkki-lööppiä repivin otsikoin sekä muistuta esitellessäsi vainoharhaa "Venäjän desanttisolusta", että "muistatteko, kyllä Ruokolahden Leijonaankinlopulta uskottiin!".
Tietenkin he tuon hauskana pitämänsä mediakokeilun hyvin muistavat, mutta vinkkaamalla itse Suomessa vuonna 1992 reviteltyyn ja surullisen kuuluisaan "leijonajahtiin", osoitat olevasi pomojesi kanssa samalla kartalla. Ei heitäkään kiinnosta totuus vaan miten myydä, uskotella ja jalostaa ehdottamastasi "desanttijahdista" koko Suomen kattava seuraava "haamujahti", joka lopulta vetää mukaansa niin viranomaiset, poliitikot kuin desantti-havainnoistaan vinkkejä viranomaisille lähettävät kansalaisetkin. Jos hyvin sattuu roska uppoamaan, mukaan kentälle heitetään jopa armeijan erikoisyksiköt ja varsinkin, jos tämä liikekannallepano on Torsti Sirenistä kiinni. Kenties saattekin käyntiin täyden mobilisaation UPI-NATO:n tukemana ja kaupan päälle täyden kansainvälisen mediahuomion! Muista, älä välitä venäläisjournalistien hämmennyksestä ja irvailuista.
Äläkä turhaan mieti liikaa aihetta ja sen otsikointia, myy erityisesti itsesi, koska esitelmäsi menee mediapomoilta joka tapauksessa korporaatiomedian esikuntiin ja harhaiselle desanttitoiminnan uskottelulle määrätään nimitykset kaukaa Suomen rajojen ulkopuolelta. Sinun homma on startin jälkeen toistaa väitettä, hymyillä ja sanoa mitä käsketään. Tee prosessin aikana mitä teet, mutta älä varsinkaan häiritse nimesi takana työskenteleviä tahoja, sinun ohjaajiasi. Pohjatyösi jäänee pian kokonaan varjoon, joten "tapa lapsesi" heti itsesi myytyäsi, koska propagandakoneisto alkaa piakkoin tuottamaan tarkoituksen mukaista uutisointia rakentamaan "tutkivasta journalismistasi" entistä uskottavampaa. Tee sillä välin jotain hyödyllistä ja käy vaikka kuntosalilla. Suosittelen erityisesti viettämään aikaa kauneushoidoissa parrasvaloihin ja salamavalojen loisteeseen valmistautuessasi.
Koska olet kuitenkin etunenässä viemässä väittämät ajatusrikoksista käytännön tasolle, suurena Venäjän desanttien paljastajana, älä välitä jos joku tässä haamujahdissa menettää henkensä... Ihmisiä joutuu vaikeuksiin, joku saatetaan vangita ja toinen riistää hengen itseltään vainotuksi tultuaan. Joitain avioeroja tulee ja muutama perhe varmasti tuhoutuu... Mutta entä sitten, eikös tavoite pyhitä keinot?
Toki psykoosin vuoksi kärsivät kansalaiset käyttäytyvät varsin arvaamattomasti, joten ole varovainen, mutta samalla muista, että poliisi on kuitenkin juuri eliittiä ja sen lakeijoita, kuten sinuakin varten. Syytä pahasta aina uhreja ja tarvittaessa Putinia - yksinkertaisesti unohda kaikki aiheuttamasi suru, pelko ja kärsimys, saatika valheillasi lietsotut kansainväliset sotilaalliset provokaatiot. Jos harmittaa, pyydä palkankorotusta, lomaa ulkomailla ja "luonnollisia etuja" - niitä toki riittää nykyajan prestituuteille, niin ja tietenkin erikarvaisia "tukijoita" omista luonnollisista ruumiinominaisuuksistasi riippuen.
Mutta lopultakin ja mikä tärkeintä, välitä vain itsestäsi ja muista diivailla, koska väität kuitenkin jopa peiliin katsoessasi, olevasi pohjimmiltasi "journalisti", siis aivan kuten Jessika Aro.
Janus Putkonen, DONi News Agency, päätoimittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti