keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Sad realiteetit Israelin politiikka
By Global Research News
Global Research, 30 maaliskuu 2016
 
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-the-sad-realities-of-israeli-politics/5517634
Vuoteen Craig Murray , 30 maaliskuu 2016
Incisive 2013 artikkeli äärimmäisen merkityksellinen Israel on myöntänyt öljynetsintää oikeudet sisällä Syyrian miehitetyillä Golanin, Genie Energy.
By Richard Silverstein , 30 maaliskuu 2016
Yediot Achronot konferenssi hyökkää BDS on tullut todellinen karnevaali vihan. Kaikki pelaajat harhainen Hollywoodin (Roseanne Barr) ja ministeriä, että oppositiojohtaja ovat sitoutuneet horjumattomalla uskollisuudella asialle.
By Abba Solomon , 30 maaliskuu 2016
Miehityksen American Mind: Israelin PR sodan Yhdysvalloissa, kertojana Roger Waters. Video, 82 minuuttia. Saatavilla streaming ja DVD klo www.occupationmovie.com.
By Steve Horn , 30 maaliskuu 2016
Kun republikaanipuolueen presidentinvaalikampanjan edelläkävijä Donald Trump nimetty 2009 DePaul yliopiston jatko George Papadoupolous jäsenenä hänen ulkopolitiikan neuvonta joukkue, jotkut tiedotusvälineet kulmat koholla, kun taas toiset Jested että hänen ihmelapsi asema tekee hänestä todennäköisemmin olla toimisto kahvi hakijaa kuin asemassa tällaisten arvovaltaa.
By Jonathan Cook , 28 maaliskuu 2016
Tämä on hämmästyttävä. Vanhempi ranskalainen poliitikko on paljastanut, että verolainsäädäntöä Ranska oikeuttavat kansalaisen tehdä hyväntekeväisyyteen, verovähennyskelpoinen lahjoituksen Israelin armeija.
By Grant F. Smith , 27 maaliskuu 2016
Erään IRmep kyselyn peluuttaa Googlen kuluttajakyselyt valtaosa amerikkalaisista (49,2 prosenttia) uskoo, että palestiinalaiset vievät Israelin maa eikä päinvastoin.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti