maanantai 28. maaliskuuta 2016




Ja tässä on tänään News Bomb päässä Doni News Agency:
Яна Чепикова nimitetty uusi johtaja Doni News Agency!
Doni News Agency Donetsk on nimittänyt entisen Donetsk kansantasavallan Lapsiasiamies Jana Chepikova uusina manageri Doni Donbass News Agency.
Doni Organization käsittää kansainvälisen humanitaarisen avun projektin SaveDonbassPeople ja Chepikova nimitys uusiin tehtäviin auttaa Doni koordinoida ja luoda uusia kansainvälisiä kanavia samalla reititystä tarvitaan tukea Donbass ihmisille, erityisesti lapsiperheille.
Chepikova n hyviä kokemuksia sisäisiin asioihin, organisaation johdossa ja PR ovat tervetulleita kasvaville tarpeisiin Doni News Agency ja International Press Center.
Suomen johtaja ja päätoimittaja Doni News Agency, Janus Putkonen, jatkaa tehtäviään johtajana organisaation, mutta vasta nimitetty Doni Manager, sillä Donbass International News Agency siellä on mahdollista jatkuva kehitys sen uuden median tuotteita kohti Doni TV-lähetysten alkaen Donbass globaalille yleisölle.
Janus Putkonen, johtaja ja päätoimittaja Doni News Agency
***
Lehdistötiedote, 28.3.2016 - Vapaan julkaiseminen
kansainvälinen uutistoimisto Doni Donbass
Jan Chepikova nimitetty virkaan toimitusjohtajan Information viraston Doni
Donetskin Tiedot viraston Doni viran hallintovirastossa nimitettiin entinen lapsiasiavaltuutetun Donetskin kansantasavallassa Jan Chepikova.
Doni järjestäminen kuuluu kansainvälinen ohjelma humanitaarisen avun ja SaveDonbassPeople Chepikova nimitys helpottaa koordinointia ja uusien kansainvälisten suhteiden Doni siirtämään tarvittavaa apua ihmisille Donbass, erityisesti lapsiperheille.
Pitkä kokemus Chepikova sisäisiin asioihin, hallinta ja pr on tervetullut mielessä kasvaviin tarpeisiin Information viraston ja International Press Centerin Doni.
Johtaja ja päätoimittaja Information viraston Doni Janus Putkonen jatkaa täyttää tehtävänsä johtajana organisaation, mutta nimittäminen EKP Doni kansainvälisen uutistoimisto Doni avaa mahdollisuuden jatkuva uusien mediatuotteiden in Doni televisiolähetyksiä päässä Donbas maailmanlaajuisen yleisön.
Janus Putkonen,
johtaja ja päätoimittaja Information viraston ja International Press Center of Donbass Doni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti