lauantai 19. maaliskuuta 2016

Marxilainen pyhäkoulu jatkuu

Marxilainen filosofia, maailmankatsomus ja ideologia muodostavat ainoan tieteellisen perustan työväenluokan järjestäytymiselle, luokkataistelulle ja yhteistyölle. Se antaa työväenluokalle yhtenäisen arvomaailman ja yhteiskunnallisten ilmiöiden tarkastelutavan.

Työväenluokan toiminnalle yhtenäinen tieteellinen maailmankatsomus antaa pitkän aikavälin suunnan ja auttaa jäsentelemään oikein ajan kysymyksiä.

Nykyinen työväenluokan hajanaisuus voidaan voittaa vain marxilaisen filosofian opiskelun ja tutkimisen avulla. Siksi tutkimme marxilaista maailmankatsomusta sunnuntai-iltaisin Helsingissä Hermannin kerholla os. Hämeentie 67, klo 17.00. Järj. Kommunistien liitto ja DSL.

Kokoonnumme seuraavan kerran su. 20.3.2016. Kevään aikana käsittelemme edelleen historiallista materialismia ja syvennämme opintoaineiston tuottamiseen liittyviä tietoja. Aiheesta ”mitä on historiallinen materialismi ja mikä on sen merkitys työväenluokalle?” alustaa Heikki Männikkö. Tämän jälkeen kokoonnumme kevätkaudella seuraavasti: su. 3.4.-16; su.17.4.-16; su. 8.5.-16 ja su. 22.5.-16

Tervetuloa Hermannin kerholle su. 20.3. 2016 klo 17.00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti