tiistai 22. maaliskuuta 2016

Globalisoituminen sota ja Kohti kolmannen maailmansodan Skenaario - Kaksi Books Michel Chossudovsky
By  Global Research
Global Research, 21 maaliskuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/the-globalization-of-war-and-towards-a-world-war-iii-scenario-two-books-by-michel-chossudovsky/5437767

Gow-WWIII

Special Hinta: $ 20.00

Klikkaa tästä  tilata!
hän Globalisaatio of War: Amerikan "pitkä sota" ihmiskuntaa vastaan ​​Michel Chossudovsky
Amerikan hegemoninen projekti 9/11 aikakausi on "Globalisaatio of War", jolloin Yhdysvaltojen ja Naton sotilaallinen kone kanssa kytkettyä kanssa peitellyn tiedusteluoperaatioihin, talouspakotteet ja pääpiirteet "järjestelmän muutos" - otetaan käyttöön kaikilla tärkeimmillä alueilla maailman. Uhka ennalta ehkäisevän ydinsodan käytetään myös musta-mail maissa alistumaan.
Tämä "Pitkä sota Humanity" suoritetaan korkeudella vakavin talouskriisi nykyhistorian.
Se liittyy läheisesti prosessi maailmanlaajuinen taloudellinen uudelleenjärjestely, joka on johtanut romahtamiseen kansantalouksien ja köyhtymistä laajojen Maailman väestöstä.
Lopullisena tavoitteena on Maailman valloitus varjolla "ihmisoikeudet" ja "Länsi demokratia".
Kohti maailmansota III Skenaario: Vaarat Nuclear War Michel Chossudovsky
Esine Tämän kirjan on väkisin kääntää vuoroveden sodan haastaa sotarikolliset korkea toimisto- ja voimakas yritysten edunvalvontaryhmät jotka tukevat niitä.
USA on aloittanut sotaseikkailun, "pitkä sota", joka uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta. US-NATO joukkotuhoaseet ovat ikään välineinä rauhaan. Mini-ydinaseita sanotaan olevan "vaarattomia ympäröivään siviiliväestöä". Merkintäetuoikeudet ydinsodan on kuvata kuin "humanitaarinen yritys".
Vaikka yksi voi käsitteellistää ihmishenkien menetyksiä ja tuhoa johtuvat edellisissä sodissa kuten Irakissa ja Afganistanissa, on mahdotonta täysin ymmärtää tuhot, jotka saattavat johtua kolmannen maailmansodan, käyttämällä "uutta teknologiaa" ja kehittyneitä aseita, kunnes se tapahtuu ja tulee todellisuutta. Kansainvälinen yhteisö on hyväksynyt ydinsodan nimissä maailmanrauhaa. "Making maailma turvallisemmaksi" on perusteltua käynnistää sotilasoperaatio jotka saattavat johtaa ydintuholta.

Special Hinta: $ 20.00

Klikkaa tästä  tilata!
Säästää rahaa! Osto molemmat otsikot hinnaltaan edullinen.
Disclaimer:  sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright ©  Global Research , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti