perjantai 25. maaliskuuta 2016

¿Estamos a las puertas de la Tercera Guerra Mundial?

¿Estamos a las puertas de la Tercera Guerra Mundial?: Esta semana Javier Rodríguez Carrasco centra su mirada en la crítica situación que vive Oriente Próximo. La postura radical de Arabia Saudí, la guerra de Siria, las acciones de Turquía contra los kurdos o el infierno del Estado Islámico convierten a esa región en el caldo de cultivo de un gran conflicto a nivel global. ¿Estamos a las puertas de la Tercera Guerra Mundial? 'El Zoom' analizará con expertos y militares si algo así es posible.

Olemmeko kynnyksellä kolmannen maailmansodan?

Lähettäjä: 24 helmikuu 2016 13:30 GMT
Javier Rodriguez Carrasco tällä viikolla kiinnittää huomionsa kriittinen tilanne Lähi-idässä. Radikaali viritys Saudi-Arabian, sota Syyriassa Turkin toimet kurdeja tai helvettiin islamilaisen valtion tällä alueella tekevät kasvualusta suuri ristiriita maailmanlaajuisesti. Olemmeko kynnyksellä kolmannen maailmansodan? "Zoom" ja sotilasasiantuntijoiden analysoida, onko jotain on mahdollista.
2.7K379
Lähi-idässä johtaa täytetty sanomalehtien etusivuilla ja antaa haltijoille televisio- vuosia: uskonnolliset konfliktit, syntyminen terroristiliikkeiden, arabikevät ja lopuksi Syyrian kriisin, luettelee isäntä RT "Zoom "Javier Rodriguez Carrasco.
"Etsintä resursseja, perustaminen demokratioiden tai etuja monet maat ovat tehneet tästä maasta siihen paikkaan, jossa kuolema ja väkivalta ovat jokapäiväistä leipää (....) Luuletteko tilanteesta Lähi-idässä saattaa aiheuttaa maailmanlaajuisen sodan? "aiheuttaa.
Lähi-idässä, umpikujaan?
Mukaan Pedro kylpylät, Espanjan eversti Miehistö ja geostrategy asiantuntija, kriisi Syyriassa on epäilemättä "ristiriita suuren laajuuden, joka voi olla". "On monia tehokkaita etuja yrittää ratkaista ongelman tavalla, joka on suotuisa niille maille", sanoo asiantuntija, varoitus, että "kipinä voi hypätä milloin tahansa".
Lisäksi eversti Jalkaväki väittää, että "alusta islamilaisen valtion hän on käyttänyt ja on ollut nukke". "Nyt näyttää siltä, ​​että ei ole enää puhuu siitä, mitä nyt on puhuttu on kapinallisten, toiset melko heterogeeninen kapinallisia vaan yhä radikalisoituneita", sanoi asiantuntija, viitaten niin sanotun "Army of Conquest", "tukema maat, jotka pyrkivät jälleen on kaataa Assad. "
Kylpyhuoneissa lisäsi, että "ajatus näiden maiden jäisi valta ryhmien kauan sitten lakannut kohtalainen." "Se luultavasti olisi erittäin radikaali ja lähempänä al-Qaida kuin mikään demokratiakehitys Sunni ryhmät" lause.
"Yhdysvaltain suunnitelma on luoda helppo hallita pienet maat"
Pää Venäjän keskustan kansainvälisten prosessien analyysi, Yevséi Vasiljev kertoo, että Yhdysvaltain suunnitelmaLähi-Itä on luoda pienten maiden "helppo hallita" ja "käyttää sen suuren öljyvarat."
"Kukin jäsenistä terrorisminvastaisten koalitio jatkaa omia geopoliittisia etuja alueella, Turkin, esimerkiksi se on taistelua kurdeja, Saudi-Arabiaan, vaikutuksen vähentämiseksi Iranin alueella ja hyökkäysten ilma liittoutuman ei estä islamilaisen valtion olivat saamassa alueelle ja hallita öljy-rikas alueilla Syyriassa ja Irakissa, "valittaa Vailiev.
epävakautta ulkoiset tekijät
Vasiljev uskoo, että konfliktin voi johtua aseman Riad ja kumppanuuspolitiikaksi terroristien "jotkut Nato-liittolaisten ja USA: Turkki," joka "on uhka mahdollisesta sotilaallinen vastakkainasettelu Venäjän , joka toimii sotilaallisesti Syyriassa, ja NATO, organisaatio, joka on jäsenenä Ankara. "
"Toinen tekijä on, että Saudi-Arabia, että se on suunnitelmia puuttua maajoukkoja Syyriassa. Interventiotutkimus vastaamatta Syyrian hallitus merkitsisi de facto miehityksen osan maan alueelle", hän selittää.
Lisäksi asiantuntija väittää, että "Eurooppa kärsii ei siksi maahanmuuttajia, vaan lyhytnäköistä politiikkaa johtajat Euroopan maissa" lisäten, että Bryssel, ennen taputtaa arabikevään nyt syyttää Venäjän maahanmuuttoviranomaiset kriisi .
Ohjelma sivu  Facebookissa  ja  Twitterissä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti