torstai 24. maaliskuuta 2016

Belgia pommi. Kuka on takana hyökkäykset?
By Global Research News
Global Research, 23 maaliskuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-belgium-bombings-who-is-behind-the-attacks/5516159
By Prof Michel Chossudovsky , 22 maaliskuu 2016
Bryssel Tiedotusvälineet Dernière Heure at dhnet.be sekä La Libre raportoi terrori-iskut tarjoamalla CC Kamera lentokenttä Surveillance Video terrori-iskuista.
By Peter Koenig , 23 maaliskuu 2016
Kolme räjähdykset tappaen 34 ihmistä. Noin 200 ihmistä loukkaantui, mukaan varhainen raportteja. Kaksi räjäytysten Brysselissä Zaventemin lentokentällä, yksi heistä poliisi sanoi oli peräisin itsemurhapommittajaksi, merkki muslimi jihadisti - luonnollisesti.
Vuoteen alaraby.co.uk , 23 maaliskuu 2016
Israelilainen ministeri on sanonut, että äskettäin Euroopan unionin oikeuteen tavaroiden merkinnöistä tuotettu Israelin siirtokunnissa laittomasti rakennettu miehitetyillä palestiinalaisalueilla Länsirannalla oli tekijä tiistain pommitukset Belgiassa pääomaa.
By Prof Michel Chossudovsky , 22 maaliskuu 2016
Mukaan Independent "Isis kannattajat ovat juhlii Brysselin iskujen verkossa [sosiaalisen median] kuin spekulointia kiinnikkeet, että ryhmä on takana aalto tappavan iskut Belgian pääkaupungissa."
By Tony Cartalucci , 22 maaliskuu 2016
NBC News on jo ilmoittanut Euroopan virkamiehet yhdistää hyökkäys ISIS, vaikka on epäselvää onko Abdeslam verkkoa - suorittaneen marraskuu 2015 Pariisi terrori-iskut - oli suoraan mukana.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti