maanantai 21. maaliskuuta 2016

Asiantuntijat paljasti musta laatikko on kaatunut Boeing 737. IAC, MES, Rostov-on-Don, ilmailun onnettomuuksien ja vaaratilanteiden, ilma.  NTV.Ru: uutiset, videot, ohjelmat NTV

Varapuheenjohtaja Interstate Aviation komitea (IAC) Sergey Zayko sanoi, että laatu tallenteen muuttujien tallentimen Boeing 737-800 , syöksyi  Rostov-on-Don , hyvä. 6553

Sergey Zayko , varapuheenjohtaja IAC "parametrinen vastaanottovirkailija avattu, korjasi tuhosi kaapeli, tutki muistimoduuli on kytketty. Kopio saamiensa tietojen. Tiedon laatu on hyvä. "

Mukaan Zayko, parametrinen tallennin jatkoi toimintaansa kunnes matkustajakone törmäys maahan.

Mitä äänen tallennin, se oli vakavasti vaurioitunut. Nyt asiantuntijat pyrkivät palauttamaan. Suunnitelmat uudelleen niitä huomenna aamulla, kertoo " Kommersant FM ».

Onnettomuus Boeing: NTV liittyy osanottonsa
Toteamme, että aiemmin IAC raportoitu, että lentokone mustat laatikot on " merkittävä mekaanisia vaurioita ." On vaikea sanoa, kuinka kauan se kestää loppuun dekoodausta lennonrekisteröintilaitteet.

Recall, Boeing 737-800 yhtiön Flydubai kaatui lauantai-iltana , kun lasku lentokentällä Rostov-on-Don vahva sivutuuli, sade ja huono näkyvyys. Tämän seurauksena tappaminen 55 matkustajaa ja seitsemän miehistön jäsentä.

Romahdus "Boeing" Rostov-on-Don: video onnettomuuspaikalle
Nyt pitää useita versioita tragedia. On mahdollista, että katastrofi voi aiheuttaa virheen pilotoinnin huonossa säässä. Erään toisen version, syöksyi toimintahäiriön vuoksi hissin.

In  Rostov-on-Don kaatunut matkustaja "Boeing"



Подробнее на НТВ.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/1615116/?fb#ixzz43Wwste4S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti