perjantai 25. maaliskuuta 2016

Humpuuki Makrotaloustiede johtaa laittomaan kauppa- ja Mass köyhyys.
By Global Research News
Global Research, 25 maaliskuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-phony-macroeconomics-lead-to-illegal-trade-and-mass-poverty/5516607
Vuoteen RT , 24 maaliskuu 2016
RT Dokumentti miehistön kuvaamisen Pohjois Syyriassa on nähnyt islamilainen valtio (IS, ISIS / ISIL) asiakirjat hylätty perääntyvien terroristit ja löytämät kurdien, että yhdessä vangiksi IS rekrytoi, tarjoavat upeat käsityksen väitetty Turkki-IS öljy kauppayhteyksistä .
By John Ward , 25 maaliskuu 2016
Tässä kuussa kansankongressin (NPC), Kiinan pääministeri Le Keqiang kehui, että valtionhallinnon lisäisi sen köyhyyden lievittämiseen talousarviotaan 43,4 prosenttia tänä vuonna ja nosta vähintään 10 miljoonaa ihmistä köyhyydestä vuoden loppuun mennessä ja toinen 55 miljoonaa vuoteen 2020 mennessä.
By Mike Whitney , 23 maaliskuu 2016
Yhdysvaltain talous on kourissa lousiest elpymisen maailmansodan jälkeen 2. "Mutta kuinka tämä on mahdollista", kysyt?
By Mike Whitney , 18 maaliskuu 2016
Kukoistaa auto myynti on enemmän tekemistä alhainen ja helppo rahoitus kuin he tekevät halu ostaa uusi ajoneuvo.
By Michael T. Bucci , 20 maaliskuu 2016
Donald Trump sanoo hän aikoo tehdä America "suuri uudelleen". Se on osa hänen kampanja. Mikä on suuruus? Onko suuruutta mitataan rahaa ja aseistuksen? Jos näin on, Amerikka on jo suuri.
Vuoteen Kavaljit Singh , 17 maaliskuu 2016
Pyyhkäissyt mega-alueellisten kauppasopimusten voimakkaiden investointien suojaa standardit on äskettäin tehty tai parhaillaan neuvotteluja. TPP (Tyynenmeren kumppanuussopimus) ja TTIP (Transatlanttinen kauppa ja Investment sopimus) ovat erinomaisia ​​esimerkkejä tästä kasvava trendi.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti