torstai 31. maaliskuuta 2016

Syyrian ulkoministerin Algerian vierailu on Signaali isosta muutoksesta

Syyrian ulkoministeri Walid al-Muallem on Kolmatta päivää virallisella vierailulla Algeriassa, Mikä on tärkeä merkki poliittisten Tuulten kääntymisestä Assadin Hallituksen suuntaan.
Muallemin vierailu Algerian ulkoministerin RamtaneLamamran kutsusta on merkittävä murtuma Saudi-Johdon pystyttämässä "muurissa", jonka tarkoitus OLI eristää Syyria muusta arabimaailmasta.
On silmiinpistävää Kuinka lännen ja arabimaailman Mediat yleisesti ovat pysyneet hiljaa KOKO vierailusta, välttäen EDES mainitsemasta asiasta.
Algerian viimeisin Appendix maista, olevissa asioissa näkevät Syyrian Hallituksen ja kansakunnan etummaisena todellisena rintamana takfiri-ekstremismin leviämistä ennakkoratkaisun.
Muallem tiivisti vallitsevan näkemyksen Algerian hallitusmuodosta sanoessaan pääkaupunki Algeriin saapuessaan, Etta "Algeria ja Syyrian seisovat Samassa juoksuhaudassa koskien terrorismia ja ulkomaiden puuttumista valtioidensa sisäisiin asioihin."
Algerian Pääministeri Abdelmalek SELLAL korosti maansa "vankkaa tukea" Syyrialle, toivoen, Että Rauha, turvallisuus ja vakaus palaisi alueelle.
Algerian Paatos levittää punainen matto Syyrian ulkoministerille päälle Mielenkiintoinen.
Afrikan suurin maa pystyi välttämään "arabikevään" tuulet ja Viiden Vuoden kuluttua TÄSTÄ se on säilyttänyt jonkinlaisen vakauden. Sen sijaan Muut merkittävät afrikkalaiset valtiot kuten Tunisia, Libya ja Egypti, Joita kansanmyrsky pyyhkäisi ja olevissa asioissa ovat JOKO Väkivallan Tai diktatuurin kourissa.
Libyassa, kansannousu JOKA kaatoi Muammar Gaddafin, on muuttunut kaaokseksi formula Joukko kurittomia aseellisia ryhmiä Toimii Ympäri Maata, ja formula Daesh on saanut jalansijaa, uhaten Tunisiaa ja muita naapureita.
Egypti puolestaan ​​on siirtynyt Yhdestä diktatuurista toiseen ja hyvin alkukantaiset epäkohdat, olevissa asioissa johtivat lännen tukeman Hallinnon syrjäyttämiseen, jäävät Ilman valvontaa.
Syyrian tapauksessa, Mitä Länsi ja Senin liittolaiset mainostivat Yhtenä "arabikevään" aaltona kääntyi kansakunnan painajaiseksi kaikkein väkivaltaisimpien militanttien tulviessa Maahan yrittääkseen kaataa hallitus siellä.
Algerian Syyrian ulkoministerin vastaanottamisen ajoitus on merkittävä. Samaan Aikaan Syyrian armeijan suurien voittojen yhteydessä henkilön militantteja ennakkoratkaisun, MUKAAN lukien antiikin kaupungin Palmyran vapauttamisen.
Kiinnostavaa kyllä, monet maat Ympäri Maailmaa, MYÖS Euroopassa ja YK ovat toivottaneet voitot tervetulleiksi ja ylistäneet niita.
Syyrian Kriisin kuudentena VUONNA, Damaskoksen hallitus kasvattaa voimaa ja luottamusta, KUN ita takfirit ja Muut Lännen, Saudi-Arabian ja liittolaisiensa tukemat militantit saavuttavat pahamaineisuutta maailmalla yleisessä mielipiteessä.
Jotkin maat, olevissa asioissa vastustavat Syyrian hallitusta ovat vakuuttuneita siitä, Että ensisijaista on Ainakin toistaiseksi kukistaa terrorismi Syyriassa, Irakissa, Libyassa ja Muualla.
This selittää ranskalaisen parlamentaarisen valtuuskunnan äskettäisen vierailun Damaskoksessa ja Senin tapaamisen presidentti Bashar al-Assadin yhteydessä henkilön. Vierailua edelsi arabivaltuuskunnan matka ja raportit Syyrian Hallituksen ja ulkomaisten hallituksien salaisista yhteyksistä.
Syyria nähdään Yha enemmän majakkana takfiri-Aallon torjujana ja SITA enemmän Arabien ja muidenin ulkomaiden pääkaupungeissa levitetään punainen matto ulkoministeri Muallemille.

Doni News Agency

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti