keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Sodan ISIS
By Global Research News
Global Research, 29 maaliskuu 2016
 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-isis-determined-to-expand-its-influence/5517314
Koottuja artikkeleita: 

Hylättyjä rakennuksia käyttämät ISIS militantteja Pohjois-Syyriassa.  / RTISIS laajenee Kaakkois-Aasiassa
By South Front , 29 maaliskuu 2016
ISIS kamppailee laajentaa vaikutusvaltaansa Kaakkois-Aasiassa keskellä dramaattinen sarja menettää alkoi Venäjän sotilasoperaation Syyriassa.
Vuoteen Graham Vanbergen , 28 maaliskuu 2016
Pääministeri lupasi, syyskuussa 2011, että hän "ei salli Libyan muuttua toiseen Irak", joten hän päätti johtamaan kansainvälisiä toimia, Ranskan, pelastamaan Libyaan, tukemalla kapinalliset taistelevat kaataa Gaddafin ja määrätä ...
By South Front , 29 maaliskuu 2016
Pääministeri lupasi, syyskuussa 2011, että hän "ei salli Libyan muuttua toiseen Irak", joten hän päätti johtamaan kansainvälisiä toimia, Ranskan, pelastamaan Libyaan, tukemalla kapinalliset taistelevat kaataa Gaddafin ja määrätä lentokieltoalue vyöhyke maassa, muka voittaa aluksi varauksellisesti EU: n ja jopa USA: ssa.
By n Stephen Lendman , 28 maaliskuu 2016
Reititys ISIS Palmyra ratkaisevasti on tärkein strateginen voitto taistelussa vapauttamaan Syyrian ulkomaisten terroristien hyökkääjät koska Obama käynnisti alasti aggressio maaliskuu 2011.
By Tony Cartalucci , 27 maaliskuu 2016
Se on todellinen yksinkertainen. Luo uhka, predikaatti laajenee itsevaltiuden kotona ja loputon sotien hegemonian ulkomailla upon kohtaamat että uhka, ja kaikki samalla tarkoituksellisesti ylläpitävät pelon, hysteria, vihaa, ja jako pitää, että uhka asiaan sydämissä ja mielissä niin monelle ihmiselle kuin mahdollista .
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti