maanantai 28. maaliskuuta 2016

meitä kutsutaan

 
 
 
 
 
 
Arvioi

Päätoimittajalta "läpimurto" : kirjeen tuli lainattu Leninin nimi painos "läpimurto": "ALOITUS". 
Mutta kirje on kirjoitettu ikään kuin kirjeen laatija ei tätä työtä Lenin ei lukenut tai eivät ajattele teoksen sisällöstä, kirjoittanut VI Lenin, tai tietoisesti kieltää kaiken on kriittinen, ja se määräytyy lopulta, viranomainen bolshevikkien, etenkin työväenluokan Venäjän.
Asker Tumma

Mistä aloittaa?

Itse asiassa - sosialismi maassamme oli. Menneisyys on osoittanut kanta marxismi-leninismin. Teoria on toteutunut elämässä.
Koska se tapahtui, suurimmaksi osaksi lukutaidottomia ja lukutaidotonta taaksepäin niiden kehittämiseen maaseudulla ja talouden maa on siirtynyt bolshevikit, antoi marxismi-leninismin? Ja koska se ei ole tapahtunut.
Ihmiset ottivat aseet ja kapinoivat ei siksi ennen lukea, tutkinut ja suorittanut kokeen aiheesta marxismi-leninismin. Ei tutkittu kansa Marxin ja Leninin. En ole tutkinut ihmisiä ennen kapinallinen "pääoma". Juuri siksi hän ei voinut lukea ...
Mikä oli tärkein asia, ihmiset liikkeen sosialismiin?
Näkemättä ...
Köyhtymiseen enemmistön ihmisiä. Ihmiset näkivät Death sen kaikissa ilmenemismuodoissa. Puutetta, köyhyys, kärsimys, tuska ja epätoivo ... ...
Näissä olosuhteissa oli ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet, jotka kutsuttiin bolshevikit. Se oli todella ihme . Eräässä taaksepäin maassa on ihmisiä edellä aikaansa korkean tietoisuuden.
Se ei ollut vain ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet. Minun ihanteita, ne olivat valmiita kuolemaan . Halunsa käydä läpi ihmisten kanssa edistää.
Ihmiset uskovat näitä ihmisiä. Ihmiset eivät lue Capital. Hän uskoi ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet.
Tässä ovat tärkeimmät tekijät, ihmiset edetä kohti sosialismia.
Ja tänään?
Köyhtynyt ihmisiä, lähestyy puute, köyhyys, kärsimystä, ja niin edelleen. ...
Valta kuuluu, ja ei tee mitään ihmisille. Se on tosiasia. Ne, jotka ovat rikastuneet kustannuksella ihmisiä, olemukseltaan, luonto ei rikastuttaa ihmisten omalla kustannuksellaan. Ne, jotka ottavat, ei anna. On myös tosiasia.
Ei ihme. Ei kehittyneitä ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet, niihin valmis menemään kuolema .
On olemassa teoria marxismi-leninismin. On aika-testattu. Voit puhua laajuudesta sen kehitystä, mutta se on, ja se on totta. On vain todella (valmis kuolemaan) lojaali ihmisille, joilla on korkeat ihanteet.
Miksei tällaisia ​​ihmisiä? Henkilöt, joilla on korkeat ihanteet - nämä ovat ihmisiä, jotka ovat syntyneet oikeuden. On yleinen laki. Se ei paljasteta, mutta sen vaikutus on nähty aikaisemmin.
Tärkeintä on melko yksinkertainen. Tämä on elämän ja kuoleman. Joko yhteiskunta tuottaa ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet, tai jos se ei ole, se kuolee. Tämä toiminta on vain lakeja. Justice ei itsessään saa aikaan ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet. Hän laittaa yhtiö valinta: Ollako vai eikö olla.
OIKEUS laki ei koske. Se vaikuttaa suoraan ja välittömästi. Se on julmaa ja puolueeton, toisin kuin lakeja kirjoittanut jotkut muille.
Nykyaikainen yhteiskunta on lähestymässä valinta. Nyt kysymys on, onko siellä on yhteiskunnassamme tajuissaan ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet, lojaali niitä jopa kuoleman edessä.
Yksi tehtävistä tajuissaan ihmisiä pitämään totuus.
Totuus - perusteella uskon.
Usko johtaa ihmisiä parempaan.
Omatunto vastenmielinen henkilökohtaisen hyödyn, joka on kuvattu yhteiskunnassa.
Society ajautunut yrityksen omaksi hyödykseen. Kaikkialla, vaihtelevassa määrin, ihmiset suoritettu henkilökohtaista hyötyä. Se viljelee henkilökohtaista hyötyä voima.
Jos henkilökohtaista hyötyä, ei ole eikä tietoisesti. Tietoisuus tuo ihmiset yhteen, erottaa omaksi hyödykseen. Tietoisuus johtaa hyvään henkilökohtaista hyötyä johtaa pahaan. No - ei omaisuutta. Well - Being, totuus, Work. Evil - Have ole totta, Laiskuus.
Katso menneisyyteen! Mikä oli ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet, tajuissaan? Mikään mutta korkeat ihanteet, jotka asuivat.
Katso ympärillesi! Monet Znajek. Tietää kaikki työt Marx ja Lenin, paitsi historian julkaisujensa ja noteerattu muistiin! Kysyt kertoo kaikki, selittää, mitä haluat, joka puolelta, mikä tahansa ilmiö, tapahtuma obsosut mitään uutisia ja antaa hänelle selityksen. He tietävät eri filosofia, taloustiede jne., Jne ..
Ja WHO, kuten sanotaan, ja nyt, kaiken sen.
Kysyin tunnettu historioitsija - tiedätte, kuten on oikea asenne, miksi eivät toimi sen mukaisesti, eivät taistele? Vastaus oli yksinkertainen, se on välttämätöntä tunnustaa rehellisesti totuuden, että kysymyksen muodossa - että olen eniten haluavat?
Kyllä, se on mukavaa, kun on olemassa ihmisiä tekemään urotekoja.Kaappaa katsella. Onpa kiinnostavaa. Ja itse? Tule, tehkäämme ainakin pieni feat. Ei-ee. Mitä haittaa? Silly minun kasvot. Tiedän. Rasittaa ominaisuus, rauhaan, runsaan laiskuus, harhaluulot ... Exit tietävät, mutta eivät näe, ja eivät pyri eivätkä mene ulos.
Tässä on selitys puutteesta nyky-yhteiskunnassa. Ei ole ihmisiä, jotka tarvitsevat, ja ennen kaikkea! Know - ei tarkoita olla tietoinen. Tietoisuus - omistautuminen tietojaan. Sen puuttuminen - pettämistä tiedosta.Worthless tällaista tietoa.
Se kääntyy helposti. Ei ole tajuissaan ihmisiä, asiantunteva ja omistettu hänen tietonsa, heidät myynyt jopa kuoleman edessä.
Ei Fighters, ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet, valmiita menemään heidän kuolevan. On jopa pieni yhteiskunta tällaisia ​​ihmisiä.
Tämä artikkeli - call, nämä puhelut julisteita siviili, Suuren isänmaallisen sodan: "Tee valinta Toveri, olla tietoinen, onko Fighter!" Ja vastaavat ovat edelleen "Työntekijät kaikista maista yhteen!" - "Conscious, painijat, yhdistyä!"

Nikolai Fedotov
selitämme
"Kunnia sankareille" tai varman tuloksen?
Dear Asker. Kaikki tämä kuulostaa hyvin sankarillista, mutta nämä ovat vain iskulauseita, josta sitä paitsi haiskahtaa gaponovschinoy. Sinä tähtäimeensä genre "valitus", mutta tämä genre on hyvin monimutkainen, koska se edellyttää paitsi tekijän syvä ymmärrys asiasta, mutta myös kykyä ilman laadun kärsimättä välittää lukijalle tärkeintä tiivistetyssä muodossa.
Sinulla on sama Lyhytmuotoisen näe selvää tieteellistä sisältöä. Sinä sitoutua useita vakavia virheitä:
Ensinnäkin , olet oikeassa suhteessa kysymykseen, sano, miten se tapahtui, että oli mahdollista tehdä sosialistinen vallankumous taaksepäin tsaarin Venäjällä. Mutta vastaus annat on virheellinen. "Köyhyys ja kansan kärsimyksiä", sekä talonpoikien kysymys ratkaisematta, vakavia ristiriitoja porvariston ja monarkiaa, imperialistinen sota - tämä koskee kaikkia tavoitteen tekijät, jotka vaikuttivat voittoon bolshevismin. Mitä subjektiivisia tekijöitä, syntyminen bolshevikkien osapuolen, melkein ei lukevat Providence, julistaa "ihme". Vaikka itse asiassa ei ole mitään satunnaisia ​​täällä.Hallitseminen kehittynyt älymystö marxilaisuus - joka muutti heidät objektiivista tieteellistä etujoukko proletariaatin, eikä "valmis kuolemaan korkein ihanteita." Tämä on avainkysymys. Esimerkiksi moderni vasemmassa liikkeen bulk kehyksiä, "valmis kuolemaan ylevä ihanteita" , mutta samaan aikaan ei kommunistipuolueen ei ole näköpiirissä, eikä "ihmiset" ei ole tällaisia ​​"kommunisteja".
Tutkimuksesi että "halunsa mennä loppuun toi ihmisiä" ei ole totta. Tärkeää ei ole halukkuutta jotain kuolla, mutta laatu ideoita. Bolsevikkien puoluejohdon oli oppinut marxilaisen tieteen ymmärtää lakeja sosiaalisen kehityksen, ja juuri tämän strategia ja taktiikka bolshevikkien oli erehtymätön, sekä arvion nykyisen tilanteen. Ei siksi massat seurasi bolshevikit että he olivat valmiita kuolemaan, mutta koska tiesivät miten voittaa.Oli vaikea olla uskomatta ihmisiä, jotka eivät tee virheitä niiden päätelmät.
Ongelmana ei ole, että "ei ole olemassa ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet, valmis kuolemaan heille" . Tällaiset ihmiset tarpeeksi. Melkein mikä tahansa opportunisti kertoo, että hän on valmis kuolemaan kommunismi. Kyllä, mutta mitään tieteellistä sisältöä sitä tässä käsite ei investoida. Mutta ihmiset ahkera riitä tekemään asianmukaisella tasolla kommunistit hallita marxilaisen tieteen, todella pieni. Ja juuri tämä on suurin ongelma.
Toiseksi , te puhua "oikeudenmukaisuuden lain" - puhdas idealismi. Mikä "maailman laki", joten jos se ei ole "löysi"? Kuten näemme "toiminnassaan aikaisemmin" tässä tapauksessa? Vuodesta vakuuttunut siitä, että "menneisyydessä" on tapahtunut toiminta "laki", joka ei ole edes muotoiltu ja todistettu? Kuitenkin edelleen silti antaa sille sanamuoto: "Joko yhteiskunta tuottaa ihmisiä, joilla on korkeat ihanteet, tai, jos näin ei tapahdu, se on kuolemassa" . No, se on, anteeksi, ei laki, vaan pilkkaa käsite. Se ei ole myöskään selvää, mitä "syntymän yritys" tai mitä "ihmiset, joilla on korkeat ihanteet," tai mikä on "kuolema yhteiskunnan."
Avain "säästävät yhteiskunnan" julistaa, että ilmenisi tällaisia ​​ihmisiä. Eli ulkonäkö joista eivät ymmärrä tai ymmärtää, miten. Esimerkiksi mitään fasisti kysyä, hän ei epäröinyt ilmoittaa ihanteitaan korkea.
No, sitten heittää keskusteluun luokkien, jonka sisältöä ei ole selitetty. Eli esimerkiksi, "totuus"? Luuletko - "perusta uskon." Ja usko, oletettavasti, "johtaa kansakunnan parempaan." Jos haluat sanoa, että sen sijaan, etujoukko luokan heijastaa objektiivista todellisuutta, niin uskon häntä, jopa ilman omaa tiedettä, minusta tuntuu, ja se oli tarpeen kirjoittaa enemmän todennäköisyysmassaa.
Kolmanneksi , se on aivan väärä johtopäätös, että "monet Znajek". Monet ehkä ne, joilla on tietoa aiheesta dogmaattisuuden. Tutkia marxismi täysin hallitsemaan marxilainen dialektinen menetelmä - joka on tällä hetkellä feat. Ilman teorian sankaruudesta on merkityksetön, koska ilman sisältöä. Vaughn, keskipitkällä irtotavarana vasemmistolainen "Hero", joka kullakin ralli sitoutua "tekoja" ogreb kumi patukat selässä. "Hero" Udaltsov ja Leonid Razvozzhayev kaikki istuvat vankiloissa. Ne ovat teidän kannalta, vain "mene loppuun", vain taistelussa ihanteita täysin väärä. Ja tässä ongelma todellinen eikä todellista ihanteet jostain syystä saat myös pyöreä.
Ei ole ihmisiä, jotka ovat valmiita toimimaan? Kyllä, suurin osa näistä "ihmiset ajaa." Vain heidän toimintansa ei ole tieteellistä lähestymistapaa, ja koska "hyödyntää" arvoton, miksi ei mene yksi heistä. Siksi ensinnäkin - Hallittu teoria. Ei hätää, kommunistit kuolemaan teoriaa. Tehtävänä kommunistit - voittaa. Ja vähemmän uhreja, sen parempi. Tämä on joka sitten rakentaa kommunismi olisi, jos koko tieteellinen etujoukko proletariaatin uhlopat barrikadeille, jos jokainen kommunistinen varmasti murtaa tehdä "henkilökohtainen saavutus"? Silmäsi alkaa haista Nietzscheanism ja Tolstoin teoria pieniä tekoja.
Ei, ja ei voi olla tietoinen taistelija, jos hän ei ole oppinut marxilainen tiede. Tämä on tärkein, pikemmin kuin tietoisen halukkuutta kuolla näkemyksiään.
Yleensä muodossa tekstin julkaistavaksi ei todellakaan ole sopiva. En, kun sinun kannattaa ilmaista näkemyksensä erillisessä artikkelissa, merkitsi sitä, että se olisi hyvä ajatella teille yhden kritiikkiä artikkelini tiivistelmiä, ja laajentaa näitä kohtia. Esimerkiksi pohtia, miten todella voisi tapahtua, että viranomaiset olivat Frank opportunisti Hruštšovin. Täällä artikkelissa näen muutamia kohtia, joista voisi luulla. Esimerkiksi saman kysymyksen siitä, miten se oli, että bolshevikit selvinnyt voittajana, ja Venäjällä.Tämä on aihe paljon tutkimusta.
Joten, jos haluat kokeilla itse todellinen tapauksessa eli täyden tieteellinen paperi, mennä eteenpäin ja vain niin olosuhteissa, voi tuoda konkreettista hyötyä nykyaikaisen proletaarien henkistä ja fyysistä työtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti