sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Oppia historiasta
By Global Research News
Global Research, 27 maaliskuu 2016
 
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-the-lessons-of-history/5516880
By Prof Michel Chossudovsky , 27 maaliskuu 2016
Se on nyt hyvin vakiintunut, että sota Jugoslaviaa käytiin on tekaistu humanitaarisesta tekosyy ja että laaja sotarikokset sidottiin NATO ja USA.
Vuoteen Sungur Savran , 28 tammikuu 2016
24 huhtikuu 1915, satoja Armenian intellektuellien, poliitikkojen ja yhteisön johtajat pyöristettiin Istanbulissa (tai Konstantinopoli sillä silloin kutsuttiin länsimaissa) Ottomaanien valtio, joka myöhemmin lähetettävä maanpakoon joista useimmat eivät koskaan palanneet. Tämä oli merkki siitä, että lähti tapahtumaketjun, joka päättyi tragedia jollaista on harvoin nähty Annals modernin historian.
By Mahdi Darius Nazemroaya , 04 maaliskuu 2016
Vuonna 2011 kun koko maailma katseli arabikevään hämmästyneenä, USA ja sen liittolaiset, pääasiassa työskentelevät varjolla Pohjois-Atlantin liiton (NATO) ja Persianlahden yhteistyöneuvoston (GCC), sotilaallisesti levisivät Libya.
By Michael Jabara Carley , 24 maaliskuu 2016
Otsikko tämän artikkelin on tarkoitus olla ironinen koska tietenkin puna-armeijan ei pelata hallitseva asema tuhoamaan natsi-Saksassa toisen maailmansodan aikana. Et tiedä sitä, kuitenkin, lukeminen Länsi valtamediassa (MSM) tai katsella televisiota, tai elokuvissa länteen jossa Neuvostoliiton rooli sota on lähes kokonaan kadonnut.
By Michael Jabara Carley , 27 maaliskuu 2016
Vaikka MSM siinä syyttää Stalinin «liitto» Hitlerin aloittaa toisen maailmansodan, se on päinvastaista tack taisteluissa sodan sivuuttamalla Neuvostoliiton rooli tuhoamaan natsi-Saksan.
Disclaimer: sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright © Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti