maanantai 21. maaliskuuta 2016

03/21/2016
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
Huomaamatta tunne: Vain Ukraina voisi alentaa MH17
20 maaliskuu 2016 20:25
Sijainen parlamentin Alankomaiden Pieter Omtzigt (CDA) ilmoitti, että tehtyjen suljetun kuulemistilaisuuksissa tutkimisesta Malesian Boeing MH17 onnettomuudessa Donbass, siellä todettiin, että vain Ukraiane voisi oli ammuttu alas lentokone.
Lue lisää
Video raportin kohtaus Ukrainan terroripommituksiin: Zapadny bussiasema, DPR
19 maaliskuu 2016 20:42
Doni News Agency kävi jonkin kohtauksista Ukrainan terroripommituksiin, Zapadny bussiasema, Länsi laitamilla Donetsk City, DPR. Tämä tuhosi linja-autoasema on rakennettu vain muutama vuosi ennen sodan Donbass syttyi ja näkyviä jälkiä kuoret sen on helppo ymmärtää, että Ukraina on käytetty Grad-raketinheittimiä vastaan ​​siviilikohteeseen.
Zapadny tuhoutui täysin puolivälissä kesän 2014 ja paikka sijaitsee eteläisellä puolella Donetsk lentokentälle.
Lue lisää
DPR Army harjoitella Massive Counter-Offensive (Video)
19 maaliskuu 2016 18:19
1. Army Corps of asevoimien Donetskin kansantasavallan järjestetään laajamittaista harjoituksia, jolloin lähestymistapa vastustajan rajat, joissa on pakotettu ylitys joen täyttyi, kirjoittaa News Front julkaistussa artikkelissa FortRuss.
Lue lisää
Doni Video: Etyj johtaja vieraili kohde Ukrainan iskujen: Yasinovataya Checkpoint
17 maaliskuu 2016 22:38
Torstaina 17.3 apulaispäällikölle Etyj-Monitoring Mission, Alexander Hug, johti valtuuskunnan tarkkailijoiden yksi ratkaiseva kuormittajat nyt sodassa Donbass - Checkpoint on Yasinovataya maantiellä, Donetsk kansantasavalta. Sijainti on ollut hyökkäysten Kiovan joukot erityisesti alusta maaliskuun. Doni News Agency johtaja, Janus Putkonen, seurasi tarkkailemalla tehtävä osaksi Frontline. 
Lue lisää
Tapaa uusi DPR ulkoministeri: Natalia Nikonorova!
15 maaliskuu 2016 23:26
Uusi ulkoministeri Donetskin kansantasavallan, Natalia Nikonorova oli tänään ensimmäinen työkokous johtajan kanssa Doni Donbass News Agency ja International Press Center, Janus Putkonen.
News Agency yhteistyö DPR ulkoministeriön jatkuu ja uusi ms ulkoministeri antoi meille erittäin hyvän vaikutelman itsestään ja näimme monia mahdollisuuksia kehittää edelleen työ- yhteyksiä.
Lue lisää
Puolustus
LPR älykkyys: AFU käyttöön 12 IFVs, 1 säiliö ja 4 yksikköä ENIMMÄISMÄÄRIIN "Uragan" enemmän Frontline
19 maaliskuu 2016 15:17
Ukrainan pyssymiehiä vastoin Minskin sopimukset lähetettiin etulinjan kaksitoista IFVs ja yksi säiliö enemmän, ilmoitti virallinen edustaja LPR Kansan miliisin Major Andrey Marochko.
Hän totesi, että AFU jatkaa rikkoo ehtoja puolustustarvikkeiden läsnäolon pitkin etulinjan antamat Minskin sopimuksissa ja myös käyttää tulitauon järjestelmän sotilaallinen kertyminen ja yksiköiden terrorisminvastaisen toiminnan alueella.
Lue lisää
8,5 tuhatta asuinrakennusta tuhoutui DPR Ukrainan pommituksia
18 maaliskuu 2016 22:40
Yli kahdeksan ja puoli tuhatta asuinrakennusta Donetsk ovat tuhonneet pommituksia Ukrainan sotilaallinen.
Lue lisää
Zakharchenko: konflikti on etulinjassa kiihtyi
18 maaliskuu 2016 19:23
Tilanne ajojohdinverkostossa on äkillisesti kiihtynyt, koska Ukrainan armeija kuoret kannat Donetskin kansantasavalta.
Lue lisää
Kaksi siviiliä haavoittui Zaitsevo seurauksena AFU kuoret
17 maaliskuu 2016 16:52
Kaksi siviiliä tapettiin viime iltana seurauksena pommittamisen tekemän Ukrainan sotilaallista vastaan ​​paikkakunnalla Zaitsevo, joka on lähellä Gorlovka. Kerrottiin tänään varapuheenjohtajan komentaja DPR puolustusministeriön Corps Eduard Basurin.
"On olemassa kaksi haavoittunutta. Pommittamisen oli voimakas, "hän totesi.
Lue lisää
DPR ei salli Ukrainan ylivuoto reitti Donetsk-Gorlovka
15 maaliskuu 2016 21:10
Asevoimien Donetskin kansantasavallan eivät sallimaan yksiköiden Ukrainan asevoimat ylivuodon reittiä Donetsk-Gorlovka alueella paikkakunnalla Yasinovataya jossa Ukrainan sotilaallinen on kuoret yli viikon.
Lue lisää
Donbass Life
Kuluneen viikon Ukrainan armeijan laittomasti pidätettynä 2 henkilöä DPR
19 maaliskuu 2016 12:45
Kuluneen viikon hallinnon oikeusasiamiehelle Donetskin kansantasavalta on rekisteröity silloin, kun asukkaat Donbass on pysäyttänyt Ukrainalaisen osapuolen. 
"Viime viikon asiamiehen hallinto on rekisteröity kaksi julkilausumaa pysäyttänyt ihmisiä Ukrainan osapuoli," ilmoitti lehdistökeskuksessa oikeusasiamiehen toimiston Donetsk kansantasavallan. 
Lue lisää
National Guard Ukrainan miehitetty Petrovsky vesi kauha ja rajoitettu vesihuollon Lugansk
18 maaliskuu 2016 15:28
Kansalliskaarti Ukrainan otti sen valvonnassa vesihuollon Lugansk, joilla miehitetty Petrovskin vesi kauha.
Lehdistön palveluksessa LPR Ministerien neuvosto vahvisti se, leikkaus volyymin vesihuollon kaupunkiin.
15. maaliskuuta oli leikattu kaksi kertaa tilavuus vesihuollon. Eilen se oli osittain palautettu, tänään se laski jälleen
Lue lisää
Captured Henkilöt Exchange välillä DPR ja Ukrainan kaava '3-3' '
16 maaliskuu 2016 14:06
Eilen Donetskin kansantasavallan ja Ukrainan vaihtoivat vangitut henkilöt kaavalla '3-3' '
"Oli säännöllinen vaihto vangitun välisen henkilöiden Donetskin kansantasavalta ja Ukraina. Kolme meidän henkilöt ovat tulleet takaisin tasavallan Ukrainan vankeudesta ja kolme henkilöä ovat tulleet takaisin Ukrainaan, "muistutti Denis Pushylin, puhuja Kansan neuvoston Donetskin kansantasavalta. 
Lue lisää
DPR Rescue työntekijät joukkue otti toiseksi turnauksessa Way Home in Rostov-on-Don
14 maaliskuu 2016 22:01
Pelastustyöntekijät päässä Donetskin kansantasavalta otti toiseksi rodun GTO The Way Home pidettiin Venäjän kaupungin Rostov-on-Don 12. maaliskuuta.  
Lue lisää
DPR Asukkaat virallisesti hyväksytty 35 orpolasten
12 maaliskuu 2016 15:52
Asukkaat Donetskin kansantasavalta on hyväksynyt 35 lasta kesäkuun jälkeen.   
Lue lisää
muut
Intelligence Briefing: Ukrainan Two Step Dance
19 maaliskuu 2016 22:25
    Koska 2016 on lähes neljäsosa ohitse, Ukraina jatkaa tanssia noin kahta asiaa, jotka pitää se liikkuu kuin zombie hävisi sokkelo se oma tekeminen, hieman apua siitä on American omistajan.
Lue lisää
Intelligence Briefing: EU Totuus Ohjaus
17 maaliskuu 2016 21:29
 West mestarit itsensä linnake sananvapauden, mutta Euroopan unioni virkamies on tehnyt selväksi, että jos henkilön näkemykset eivät peili niiden politiikan maailmaan satuttaa heitä odottaa, kun EU myöntää avoimesti sananvapauteen ei kuulu heidän agendansa kantavassa EU organisaatio tunnetaan Euroopan keskus Information ja Turvapolitiikka näyttää jälleen tukahduttaa protestin koska ne varoitti Calais'n kriisi Ranskassa johtaa jaottelun kyky lainvalvonnan
Lue lisää
Venäjä toimitti aseita kurdeja
17 maaliskuu 2016 15:23
Ensimmäinen erä koostui viidestä ZU-23-2 ilmatorjunta-yksikköä ja 20 tuhatta kuorista heille.
Venäjä on tehnyt ensimmäisen toimitukset aseita Syyrian kurdien. Tämä oli raportoitu Artyom Grigoryan, Venäjän avustaja pääkonsulaatin Irakin Erbil.
Lue lisää
Venäjän joukot vedetään pois Syyriasta - Putin tilauksia
15 maaliskuu 2016 11:11
Press sihteeri Venäjän presidentin Dmitri Peskov sanoi, että Putin oli päättänyt aloittaa peruuttamista joukot Syyriasta.
Puheenjohtaja Venäjän federaation määräsi puolustusministeri Sergei Shoigu alkaa peruuttamisen tärkeimmistä Venäjän joukkojen Syyriasta 15. maaliskuuta, raportit Politnavigator.
Lue lisää
Intelligence Briefing: Ukraina natsi Dictator State
14 maaliskuu 2016 13:24
Usein Venäjän ja Donbass media viittaavat Kiovan juntan kuin natsidiktatuuri alle Fuhrer päätoimittaja Petro Poroshenko, mutta useammin länsimaisessa mediassa alkaa sopia, että käytännössä, että juuri Yhdysvaltojen sponsoroima epäonnistunut valtio on tullut.Äskettäin helmikuuta 16. on tarkka, Ukrainan parlamentti hyväksyi lain numero 3700 jälkeen 18 edellinen ääntä yritettiin turvata se n kulkua.
Lue lisää
Don basso  I ANSAINVÄLINEN News Agency &  Don EtSK: lla  I ANSAINVÄLINEN Press Center
DPR, Donetsk, Artema st. 97, 320
puh:  +38 066 011 24 31, +38 073 447 81 14, 071 30 50 659
e-mail:  info@dnipress.com ,  skype:  dnipress,  facebook:  dnipress
Copyright © 2016 Doni, Kaikki oikeudet pidätetään.
Sait tämän viestin, koska olet valinnut viikoittain e-lehden päivitysten Doni Media Group päällä. Haluatko muuttaa miten saat näitä viestejä? Voit päivittää asetuksesi tai peruuttaa tästä luettelosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti