perjantai 25. maaliskuuta 2016

Brysselin Attacks: mikä on totta, mikä on Fake? Kolme Daesh Epäillyt Brysselin lentokentällä
By  Prof Michel Chossudovsky
Global Research, 25 maaliskuu 2016

 
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/the-brussels-attacks-what-is-true-what-is-fake-three-daesh-suspects-at-brussels-airport/5516269

brussels-belgia-eurooppaKaksi Fake CC valvonta videot pommi-iskut,   Ibrahim kannettava tietokone löydettiin Roskaa bin; 
Väitetty Will (Testament) yhden Daesh epäiltyjen; 
Ennakkotietoa hyökkäykset Belgian poliisi- ja turvallisuusviranomaisten; 
EU: kauhu hätäharjoitukset simuloidaan Metro hyökkäys piti kolme viikkoa aiemmin, ...  
Mystery, "Evidence" koskee kuolleen itsemurhakandidaatteja
Rooli ja kuolema itsemurhapommittajat Khalif ja Ibrahim el-Bakraoui vastaavasti klo Maelbeekin metroaseman ja Brysselin lentokentän? 
Missä ovat virallisen valvonnan videotallenteet? Sofar ne on tukahdutettu? 
Salaperäinen Kuva: Kolme Daesh epäiltyjen Brysselin lentokentällä Caught CC valvontakameran?   
Katsaus virallisen poliisin lausuntoja ehdottaa  , että stillkuvia väitetään lentokentältä CC valvontakameran ei ole ensin vapautuu poliisin, ne olivat ensimmäiset julkaisema Dernière Heure, DH.be,  joka on osa Belgian mediajätti Groupe Multimédia IPM SA
On syytä huomata, että DH.be yhdessä La Libre (myös osa Groupe IPM) (virheellisesti) julkaisi  väärennös CC valvonta video Brysselin lentokentän pommi-iskut käyttämällä kuvamateriaalia Moskovan terrori-isku tammikuun 2011.
Todellinen" videomateriaalia lentokentältä CC valvontakameroita ei sofar ei ole julkistettu  
Alla on kuva kolmesta Daesh epäiltyä kävely Brysselin lentokentällä. Ei ole mitään mainintaa siitä, milloin (milloin) pysäytyskuvan kuva otettiin.
Tämän lisäksi pysäytyskuvan, mitään virallista CC valvonta videokuvaa julkaistiin. ( Katso analyysi fake CC videot ).
Kuten edellä mainittiin, on olemassa ristiriitaisuuksia koskien luovutuksen ajankohtana ja lähteen edellä kuvien.
Derniere Heure DH.net.be julkaisi vielä valokuvan CC kamerasta  klo 10:27 , kaksi ja puoli tuntia ennen sen väitetty virallisesti julkistettu Brysselin poliisi: klo  12:58.
Lentokenttä suljettiin pian sen jälkeen klo 8 hyökkäys: on olemassa kolme mahdollista vastausta:
1) että lentokenttien turvallisuutta viranomaiset tekivät videokuvaa saataville DH.be ennen vapauttamalla se poliisille.
2) että Brysselin poliisiviranomaiset julkaissut kuvia DH.be yksinoikeudella ennen niiden virallista julkaisua. epätodennäköinen
3) että lähde pysäytyskuvan eivät ole lähtöisin lentokentältä valvonta CC kamerat, mutta toisesta lähteestä, joka käytti Derniere Heure DH.be
Useimmiten uutisoinnissa myönsi, että salaperäinen kuva väitetyn itsemurhapommittajat julkaisi Brysselin poliisi.
Facebook merkinnät Alla varmistaa tarkan ajan, jolloin lentokentän valokuvat vapautettiin:
Ensimmäinen julkaisu DH.be klo 10:27 (nimeltään "Photo Exclusive" by DH.be)
Toinen Vapautuminen Politie Brussel / Police de Bruxelles: 12:58   
Lehdistötiedotteessa liittovaltion syyttäjänviraston  23. maaliskuuta vahvistaa identiteettiä yksi epäillyistä, Ibrahim El Bakraoui ja mainitsee valokuva. Aika sen julkaisu ei mainita.
Katso myös
Analyysi:  Ovatko lentokenttä kuvat aito?
Toisin sanoen,  voimme luottaa DH.be joka julkaistiin väärennetty valvonta video pommi-iskun (käyttäen kuvamateriaalia Moskova tammikuu 2011)  22. maaliskuuta klo 09.07 (yhden tunnin kuluttua pommi-iskun).(Katso aiemmin aiheesta raportin, katso yhteenveto n alla olevaan kenttään)

CC valvonta videoita iskujen reaaliajassa julkaiseman Belgian media 22. maaliskuuta sekä lentoaseman ja metro ovat väärennettyjä,
Tämän vahvistaa  aiemman Global Research report .. Belgian yritysten media julkaisi kuvamateriaalia  Moskova lentokentälle iskut (tammikuu 2011)  ja  Minskin metro terrori-isku (huhtikuu 2011).
Video 1 scan (Moskova lentokentälle, tammikuu 2011)
Video 2 scan (Minskin lentokentälle, huhtikuu 2011)
Tässä on kuvakaappaus Minskin 2011 videokuvaa lähetetään Belgian verkon TV ja Internetissä kuvaa räjähdys Metro Brysselissä 22 maaliskuu 2016
Täyden raportti katso:
räjähdykset brussels_1458647070632_1119816_ver1.0

Kuvakaappaus 23.3.2016 klo 17.17.57
 
ristiriitoja
Ristiriidassa virallisen syyttäjän lehdistötiedote, jossa yksilöidään ainoastaan ​​yksi epäiltyjen terroristien eli Khalif, useat tiedotusvälineiden tunnistettu kolme miesten Khalif ja Ibrahim el Bakraoui Brysselin lentokentällä yhdessä Najim Laachraoui. Ilmoitettu lähde oli virallinen valvontakamera.
Khalif väitetyistä itsemurhaisku on metroasema. Miksi oli hän kävelee yhdessä veljensä lentokentällä? Lentoasema suljettiin heti pommiräjähdysten.  Syyttäjän lehdistötiedotteessa  (maaliskuu 23) Mainituista antaa pinnallinen selitys.
Tältä osin useat tiedotusvälineet muuttivat tarinoita, ensimmäinen Khalif kuoli lentoaseman toista kamikaze.Tiedotusvälineet myöhemmin täsmennetty lainata Belgian liittovaltion syyttäjä ", että yksi räjäyttää lentokentällä ja toinen on Maelbeekin metroasema."
Myöhemmässä selvitys peräisin syyttäjänvirasto, Najim vahvistetaan toiseksi kamikaze lentokentällä. Puolestaan ​​tiedotusvälineiden sitten vahvistanut, että  Najim Laachraoui  oli toinen hyökkääjä on Zaventemin lentokentälle.Myöhemmät raportit vahvistavat kuoleman Ibrahim ja Najim lentokentällä ilman esitetty näyttöä.
Mukaan Le Monde "  toinen ihminen, kuljetetaan suurta pussi, nähtiin CCTV Brysselin metro Khalid el-Bakraoui"  (lainattu Guardian).
News raportit sanoa, että "viranomaiset tunnistettu" veljet Khalid El-Bakraoui, 27, ja Ibrahim el-Bakraoui, 30 koska itsemurha (Kamikaze) pommikoneet. "Ibrahim el-Bakraoui  kuoli Zaventemin lentokentälle, kun Khalid El-Bakraoui kuoli Maelbeekin Metro Station "
Mutta missä ovat todisteet, missä ruumiit ovat? On post mortem (ruumiinavaus) tehty joka vahvistaa identiteettiä kamikaze pommikoneet. Onko oikeuslääkäri raportin?
Ibrahim Computer ja Will Löytyy roskasäiliön 
Mukaan syyttäjän lehdistötiedotteen, tietokone löytyi luovuttiin roskasäiliön joka sisälsi tahdon Ibrahim. Tämä havaittiin ansiosta todistus taksinkuljettaja jotka ottivat Ibrahim lentokentälle. Lisäksi räjähteiden, lippu islamilaisen valtion löytyi myös.

Teksti kokonaisuudessaan väitetyn tahdon (testamentti) ei ole käytettävissä.
Jotkut tiedotusvälineet kutsuvat sitä "kirjain". Mistä on tiedotusvälineille, väitetty tahto ei sano mitään. Itse asiassa se ei ole tahtoa, vaan teksti keskittyy Ibrahim henkilökohtainen pelkoja. Daesh ei mainita, ei myöskään ole suunnitellut pommi-iskun.
Epäillyt olivat tiedossa poliisin ja Intelligence
Mitä merkitystä on, että kaikki epäillyt olivat tutkan poliisi- ja älykkyyttä.
Kaksi el-Bakraoui veljekset "oli jo haetaan poliisin takia  epäillään linkkejä marraskuun terrori-iskut Pariisissa ."
Ironista kyllä, Bryssel poliisi luokittelee Ibrahim tuntemattomaksi epäilty (epäilty inconnu)

Tuntematon epäiltyjä Zaventemin lentokentällä?
Ennakkotieto  iskujen
Ei vain ollut epäillyt tiedossa poliisiviranomaisille, hallitus oli kehittynyt tietoa, edeltätietämisen mahdolliseen hyökkäykseen Brysselissä:
"Belgian turvallisuuspalvelut sekä muut Länsi tiedustelupalvelut, oli etukäteen ja tarkka älykkyys varoituksia koskien terrori-iskut Belgiassa tiistaina  Ha'aretz on oppinut.Turvallisuuspalvelut tiesivät, suurella varmuudella, että iskut suunniteltiin lähitulevaisuudessa lentokentälle ja ilmeisesti metron samoin. "(Haaretz, 23 maaliskuu 2016)
EU Emergency Response Drill simulointi Terror Attack on Metro Station Held kolme viikkoa ennen Hyökkäykset
Kolme viikkoa ennen Bryssel iskut, EU terrori hätäharjoitukset pidettiin Britanniassa, simuloidaan hyökkäys Lontoon maanalaisen putken. Seitsemän maissa kuten Belgiassa osallistui harjoitukseen.
Onko sillä merkitystä?
"Liikunta antaa työntekijöille mahdollisuuden harjoitella taitoja he tarvitsevat, jos suurkatastrofin kuten terrori-isku".
Source Daily Mail
Disclaimer:  sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright ©  Prof Michel Chossudovsky , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti