sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Oikaisu Suomen etujen vastaiseen Timo Soinin kirjoitukseen Venäjästä ja Krimistä

Kaikkein pahiten Lännen julistamista Venäjä-pakotteista kärsineiden Baltian ja Pohjoismaiden sekä erityisesti Suomen tulisi kansanjärjen mukaan kirjoittaa ulkoministeriensä välityksellä, että "Venäjään asiattomasti kohdistetut pakotteet tulee purkaa välittömästi kansainvälisen oikeuden vastaisina", mutta juurikin päinvastoin on tehty.
Siispä, katsotaanpa ensin hieman dokumentoitua tapahtumaketjua koskien tapahtumia Ukrainassa ja oikaistaan sitten Venäjä-vastaisuuteen vannoneen Globalisti-Soinin allekirjoittama ulkoministerien kirjoitus sellaiseen muotoon, joka myös vastaa suomalaista kansanjärkeä.
Kun Timo Soini muistuttelee meitä "Krimin lattomasta Venäjään liittämisestä tapahtuman vuosipäivänä", luulisi Soininkin kahdessa vuodessa heränneen tapahtumista vääristeltyyn propagandaan ja osoittavan edes alkeellista ymmärrystä Venäjän toimia kohtaan, jotka yhdessä krimiläisten kanssa säästivät arvokkaan niemimaan Kiovan fasistipataljoonien miehitykseltä, sisällissodan kauheuksilta ja geopoliittiselta epävakaudelta, jonka Venäjän Sevastopolin laivastotukikohdan luisuminen Naton hallintaan olisi aiheuttanut Euroopan mantereen lisäksi koko Välimeren ja Mustanmeren alueelle.
Donbassissa koetut Kiovan joukkojen raakuudet, sotarikokset ja siviilikohteiden terroripommitukset ovat juuri niitä mielettömyyksiä, joilta tänään vakaudessa sekä rauhassa elävät krimiläiset ovat säästyneet.
Kun puhutaan "Venäjän kaapanneen Krimin", miksi unohdetaan mainita se oleellinen, että vain kuukautta aikaisemmin länsimaat Yhdysvaltojen johdolla olivat kaapanneet väkivaltaisesti vallan Ukrainassa? Miksi unohdetaan tuhannet krimiläiset ja Ukrainan viranomaiset, jotka loikkasivat paikallishallinnon alaisuuteen ja joista muodostettiin Krimin siviili- ja sotilaspuolustus? Nämä joukot vannoivat julkisesti valansa, ei suinkaan Venäjälle, vaan Krimin hallitukselle. Krimin niemimaa toteutti laillista autonomista asemaansa ja reagoi yhteisin ponnistuksin Lännen valtaliiton masinoimiin aggressioihin Kiovassa.
Miksi Soini ja muut allekirjoittavat ja julkaisevat kirjoituksia, jotka perustuvat täysin yksipuoliseen ja räikeään historian vääristelyyn, asiayhteyksistä irroituksiin ja ollen pelkkiä propagandakappaleita? Juuri krimiläiset itse olivat ne, jotka kaappasivat vallan kansalle laittomalta Kiovan juntalta, antaen 97 % tukensa kansanäänestyksessä Krimin itsenäisyysjulistukselle sekä hakemukselle pääsystään takaisin Venäjän yhteyteen.
Muistakaa, kuinka kansa riemuitsi Krimillä, Moskovassa ja koko venäläisessä maailmassa. Rauha säilyi ja maltillisesti sekä ammattimaisesti toteutettu vallanvaihto saattoi Krimi välittömästi alkaneeseen taloudelliseen nousuun ja yleisen turvallisuuden, elintason paranemiseen. On muistettava, että vain muutama prosentti Krimillä palvelleista ukrainalaisista lähti niemimaalta ja lähes kaikki liittyivät pian Venäjän armeijaan sekä muihin laitoksiin.
Demokratia on enemmistön tahdon kunnioittamista ja sen toteuttamista!
Vallan kaapanneiden aikeet olivat hyvin selvillä venäläisille, joita ei missään vaiheessa kyetty sumuttamaan Lännen tukemalla propagandalla. Ukrainassa heti Maidan-kaappauksen jälkeen perustettu "Kansalliskaarti" lähetettiin pikakoulutuksensa jälkeen kohti itää provosoimaan Venäjää, mutta saaden aikaan sille tappiollisen sisällissodan. Lännen "saavutuksena" Ukrainassa oli epädemokraattisesti ja perustuslain vastaisesti toteutettu vallankaappaus, jonka kärkijoukkoiksi aseistettiin Oikeistosektorin natsijoukot.
Sotilaallisiin provokaatioihin suunnatut Kiovan joukot saivat aikaan luonnollisen puolustautumistarpeen kaikkialla Ukrainan itäosissa. Koittikin kiivas tuhoaminen, ryöstely, maan pirstaloituminen, sitten seurasi valtiollinen konkurssi ja raaka, edelleen jatkuva sisällissota. Natsipataljoonien päivittäiset sotarikokset ja pitkälle yli 10 000 siviiliuhria ovatkin Lännen kurjimpia saavutuksia Euroopassa ja itsenäistyneet kansantasavallat entisessä Itä-Ukrainassa ovat toisaalta maan venäläisväestön voimannäytteitä. Venäjän sotilaallisesta osallisuudesta ei ole esittää mitään todisteita, edelleenkään, eikä tästä länsipropagandan valheesta kiemurtele ulos edes todellinen ammattivalehtelija, Timo Soini.
Kirjoitan seuraavassa "kansalaisministerinä" kuten Suomen etujen mukaisesti toimivan ulkoministerin tulisi nähdäkseni kirjoittaa:
"Krimiä ei ole unohdettu. Ukraina tulee saattaa vastuuseen. Ukrainan venäläisiä ja muita Ukrainan sorron kohteeksi joutuneita pitää tukea". Kansalaisministerin mukaan Lännen toimet Ukrainassa ovat vuosikymmeniin räikein loukkaus YK:n perustuskirjaa, kansainvälistä lakia ja Euroopan turvallisuusperiaatteita vastaan.
"Ukrainan ihmisoikeustilanne on muuttunut surkeaksi. Ukrainalaisille on pakotettu EU:n, USA:n ja koko Lännen pakkovalta. Etnisten venäläisten kidutus ja kaltoin kohtelu on runsasta, kansalaisministeri sanoi. "Venäjän kieli oli vakavan paineen alla ja sananvapaus Ukrainassa on murskattu ja aktivisteja on vangittu. Venäläiset TV-kanavat on suljettu ja korvattu Lännen ja Ukrainan valtamedioilla. Erityisen heikossa asemassa ovat venäläiset ja heidän historiansa on täynnä kärsimystä ja vainoa. Ukrainan venäläisiä syytetään ja pidätetään mielivaltasesti poliisivaltuuksin toimivien natsipataljoonien toimesta ja väitetään kuuluvan terroristiorganisaatioihin. Kaikelta tältä kauheudelta on kuitenkin säästytty Krimillä."
Suomen kansalaisministerin mielestä Venäjää vastaan Ukraina-propagandan avulla asetetut pakotteet tulee purkaa välittömästi ja Krimin liittyminen takaisin Venäjän yhteyteen Lännen tukeman vallankaappauksen seurauksena tulee ymmärtää. Tulee huolehtia, että pakotteet poistetaan täydellisesti ja ettei kiertoteitä kanssakäymiseen enää tarvita. Tuontimahdollisuudet Krimiltä on varmistettava ja henkilöitä vastaan asetetut matkustuskiellot on kumottava välittömästi. Kaikki jäädytetyt varat on vapautettava.
"Ukrainan toimien katsominen läpi sormien lisäisi epävakautta ja epäluottamusta kansainväliseen lainsäädäntöön, joita myös Lännen yksipuolisesti ja ilman YK:n valtuutusta asettamat Venäjä-pakotteet ovat rikkoneet. Ukrainan jättäminen rankaisematta aiheuttaisi sen, että seuraavaa vallankaappausta harkitsevat länsimaiset hyökkääjät eivät enää pelkäisi moisen käytöksen seurauksia", Suomen Kansantasavallan kansalaisministeri painotti kirjoituksessaan.
Suomen kansalaisministeri lähetti kirjoituksensa Baltian ja muiden pohjoismaiden ministereille allekirjoitettavaksi, mutta kukaan ei uskaltanut allekirjoittaa kirjoitusta pelätessään Lännen valtaliiton, EU:n ja USA:n, vastatoimia. Maamme itsenäisyyden puolesta kamppailevan kansalaisministerin mukaan "jokainen taaplatkoon tavallaan", mutta historian vääristelyn on loputtava ja Venäjän ymmärtäminen on ainoastaan luonnollista sen luotettavilta rajanaapureilta.
DONi News Agency, Janus Putkonen, päätoimittaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti