sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Vuodesta pää VGTRK täytyy pysähtyä makaa ja väärinkäyttö ilmassa "Venäjä 24" Joseph Stalin

07:00 sitten (25.9.2016)  37
Lähde:  Aattona
toimitusjohtajan VGTRK Oleg Dobrodeeva täytyy lopettaa vähättelyä Josif Stalinin ilmassa "Venäjä 24".Avoin kirje vaatimuksen nimissä pään kanavan kirjoitti politiikan tutkija  Natalia Eliseev  jälkeen videoavaamisen rintakuva Stalinin Surgut , raportoi  aattona .
Teksti osoite kutsutaan rullan omistettu ulkonäön rinnan, vääriä ja loukkaavia.
"Lähes kaikki sisältö videon edellyttää kumottu. Toimittamisen jälkeen tiedot järjestäjät asennus muistomerkin, joka päättyy aivan epäpätevä ajo, joka ei epäröi valehdella elää, esimerkiksi noin 4 miljoonaa on tukahdutettu Surgutissa , ja "asiantuntija" Higher School of Economics, muiden entisen Neuvostoliiton toisinajattelija Pavlovsky, Oleg Khlevnyuk " - pani Eliseev.
Politiikan tutkija selvensi: video saanut laajaa julkisuutta, vaan osan kanavan ollut mitään reaktiota.
"Päinvastoin 22. syyskuuta, 2016 sivuilla julkaistiin vesti.ru tavaraa, joka kävi hyökkäykseen vektorin.Lisäksi se viittasi edustaja "Memorial", kansalaisjärjestön kanssa tilan vieras agentti Venäjällä johtava toimet, joilla vastaan Venäjän valtion. Miksi Joseph Stalin halvennetaan luku yksi johtavista Venäjän kanavat, kuten esimerkiksi laittoman asennus muistolaatta Carl Mannerheim Pietarissa toiminut myönteisellä tavalla ", - hän sanoo kirjeessä Eliseev.
Politiikan tutkija määritellään kaksi kysymystä: onko se, mitä on sanottu ilmaa kömmähdys tai johtaviaAnastasia Efimova ? Jos näin on, miksi on olemassa vielä ole kumottu tämän tiedon? Ja jos ei, ei onko se erityinen politiikkaa VGTRK, joilla pyritään pilaa Venäjän historian?
"Nyt liittovaltion kanava perustella Mannerheim , jonka joukot, muistaa, osallistui Leningradin piirityksen.Mielestäni ei ole tarpeen muistuttaa teitä, kuinka monta ihmistä on kuollut kaikkien aikansa. Ja Stalin, joka ainakin toi maa on suuren voiton, liittovaltion kanava räikeän panettelemasta. Mitä enemmän, Oleg? Your tuottajat valmistella materiaalia, joka ilmoittaa, että Suuren isänmaallisen sodan, Neuvostoliiton joukot eivät voita? Toivottavasti ei vain vastausta, Oleg sekä lopettaa vääristyminen historiamme "- summaa Eliseev.
Avaaminen rintakuva Stalinin Surgut, 09.15.16 | Kuva: vk.com
Recall nurin ilmestyi Surgut 15 syyskuu . Muistomerkki on ihmisten lahjoitukset kadulla. Melik-Karamova, d. 3. Ajatus tukivat kirjailija Alexander Prokhanov , toimittaja Konstantin Semin , tiedottaja Nikolai Starikovja monia muita kuuluisuuksia. 16 syyskuu tuli tietoon, että vandaalit kaatoi maalin yli. Yksi alullepanijoista asennuksen, Denis Hanzhin , haastattelussa Aattona sanoi: joku pestä maali jälkeen, kun sovellus on tehty poliisille.
Avaaminen rintakuva Stalinin Surgut, 09.15.16 | Kuva: vk.com
Surgut kunta katsoo asennus muistomerkin laitonta ja aikoo hakea sen purku. Kuitenkin tähän mennessä, mukaan Hanzhina, tällaisia vaatimuksia on saatu. Puuttuessa tällä hetkellä esitetyt vaatimukset haastattelussa Aattona , ja tiedottaja kaupungintalolle Ekaterina Shvidky.
Avaaminen rintakuva Stalinin Surgut, 09.15.16 | Kuva: vk.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti