perjantai 30. syyskuuta 2016

En usko tarina maailma Learning olet?

 
 
 
 
 
 
1 äänet

Lukiolaiset tiedekunta Technical Sciences University of Matanzasissa myös sitä mieltä, että tarina on ...
Lukiolaiset tiedekunta Technical Sciences yliopiston Matanzas, ei se tarina World Learning luodaan
Tekijä: Osmany Sanchez
Ok, Oletetaan, että uskomme Yhdysvaltain hallitus, kun sanotaan, että aikomukset Maailman Learning ovat jaloja, että kaikki he haluavat auttaa Kuuban kansaa, erityisesti nuorisotyöttömyyden, valmistaa heitä tulevaisuudessa. Nyt uskotaan niitä, sitten selittää minulle, miksi nämä asiat tapahtuvat:
  • Kyvyttömyys hankkia USA markkinoi lääkkeitä, reagenssien, varaosat diagnosoinnin ja hoidon laitteet, lääketieteelliset laitteet, ja muiden panosten tarvitaan toiminnan Kuuban julkisen terveydenhuollon. (Alternative käytetyt tuotteet ovat monissa tapauksissa huonompilaatuisia kuin saatavilla Yhdysvaltain markkinoilla, mikä on vastoin hoitoja.)
  • Miksi Yhdysvaltain hallitus on aktiiviset "Parole Kuuban lääketieteen ammattilaisten", joka edistää luopuminen humanitaarisia lääketieteellisen edustustot muuttamaan siirtolaisiksi Yhdysvaltoihin? ¿Riistää Kuuba sen lääkäreiden on tapa edistää tulevaisuuden Kuuban kansan?
  • Amerikkalainen Medtronic on valmis myymään Institute of Neurology neurokirurgian "Dr. José Rafael Estrada González "joukkueet kiinnostaa neurologian mutta USA saarto ei. Kymmeniä tai satoja Kuuban potilaalla on Parkinsonin 's (ja muut neurologiset häiriöt), jotka voisivat parantaa elämänlaatua ottamalla käyttöön näiden stimulaattoreiden sairaus, ei voi saada tätä hoitoa.
  • Jos puhumme koulutusta ja asiantuntijoiden Institute of Neurology neurokirurgian he eivät voi harjoitella joukkueet arvostetun yrityksen General Electric koska arvasit? Lukitus estää sen.
  • Sen aggressiivista politiikkaa Kuubaa, Yhdysvaltain hallitus Kuuban hallitusta estää pääsyn Yhdysvaltojen markkinoille hankintaan koulutarvikkeita ja ylläpitää koulun verkkoon. Johdu pelkästään maantieteellisen kaupan uudelleensijoittamisen, opetusministeriö Kuuba kärsi tappioita arvoltaan $ 245.000 miljoonaa vuosina.
  • Yhdysvaltain hallitus estää Kuuba ostaa temotsolomidihappona , joka on syövän hoidossa. Jotkut 300 lasta hoidetaan syöpään vuosittain kuudessa erikoistuneissa keskuksissa Kuubassa. Asiantuntijoiden mukaan kanssatemotsolomidille eloonjäämisaste noin 70%, mutta ilman sitä, ei ylitä 20%.
Nämä ovat muutamia esimerkkejä Hän voi laittaa satoja-, miten Yhdysvaltain hallitus vaikeuttaa elämää kuubalaisten ja maan kehitystä on kuitenkin haluavat uskotella, että he ovat ystäviämme ja jotka epäitsekkäästi antavat apurahoja nuorille kuubalaiset ... en usko, että tarina ja te?
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: jimmy@umcc.cu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti