perjantai 30. syyskuuta 2016

Tšekkoslovakia 1968 - Venäjän ja Saksan kovuus ystävällisyys

12:00 sitten (30.9.2016)  125
Me, venäläinen, eroaa eurooppalaisia. Me - toinen sivilisaatio. Ja se on havaittavissa kaikissa. Kuten miten me miehittävät ....
Operaattorin joukot osallistuvat maat Varsovan liiton Tšekkoslovakiassa vuonna 1968 - täysin perusteltua toimintaa. Emme salli kaaos on ystävällinen maa ja tuhon puolustava vyöhyke. Tämä on ensimmäinen.Toinen - sama tapahtui Tšekkoslovakiassa (pienellä korjaus), joka Ukrainassa 2014.-m. Ja kolmas - järjestyksen ja turvallisuuden Tsekkoslovakiassa tarjoavat paitsi Neuvostoliiton joukot, mutta joukot joidenkin maiden Varsovan liiton. Sisältää -. Joukot DDR As käyttäytyi saksalaiset ja venäläinen? Mikä oli ero?
Tämä materiaali, joka lähetti minulle lukija resurssi nstarikov.ru  Victor D. Bychkov. Nämä ovat tarinoita suoraan osallistuvalla näihin tapahtumiin. Se jatkaa teemaa, joka avasi minun tarina Juri Galushko lukea kirja  "Tšekkoslovakia-68. Neuvostoliiton upseeri näkemys menneisyydestä tulevaisuuteen " .

Mitä Tšekkoslovakiassa ja 1968 tapahtumista siellä.

Nämä ovat minun nuoruuden muistoja. Vuonna 1968 olin 8. luokka. Muistan hyvin, kuinka me tuntui innokkaasti hänen ystäviensä kanssa siellä tapahtuu tapahtumia, kuten tsekit säästynyt petti, ja olivat valmiita milloin tahansa muuttamaan sinne auttamaan. Jo alkutalvella, jossain joulukuussa armeijan palautti isoveli ystäväni, Vladimir Anikin, jotka osallistuivat tapahtumien Tšekkoslovakiassa.
Aluksi hän melkein ei kerro mitään, mutta vähitellen puhumme. Menossa pieni yritys nuoria miehiä, he olivat enimmäkseen lähellä ystäviä, jotka olivat palanneet armeijan, menen sinne joskus putosi oikeuksista nuorempi veli ystävä. Se oli helppo kotitekoista viiniä, mutta tärkeintä - me kaikki innokkaasti kuunnellaan silminnäkijöiden käyneen jo ulkomailla, ja jopa osallistui näihin historialliset tapahtumat. Hän pyysi mitään kukaan ei siirtämään hänen tarinoita. Silti muistan hyvin, että hän oli sanonut.
Joten, ensimmäinen - kuinka hän sai siellä. Hän toimi hätätilanteessa Ukrainan kello sotilaallinen lentokentällä joissakin lentokenttä palvelu. Ne ovat enimmäkseen harjoittavat suojeluun lentokentän ja yksinkertaisia asioita kuten sisältöä asianomaisessa kiitotien, ilma asennus johdolla teknikot jneEräänä iltana he nostivat hälytyksen, henkilökohtainen aseita, kypärä, ammukset jne Syytettiin kuljettajat, ja he lensivät. Sotilaat huomasi, että sen lisäksi, ammuksia ja aseita lastataan alukseen paljon ammuksia ja muita asioita. Kun lentävät ei ole tiedossa, kaikki ajattelivat, että tätä oppia.
Lennettiin pitkään. Kun istuen, älä nopeasti purkamisen. Se, että tämä on ulkomailla, ei heti ymmärrä, heti aamunkoitteessa. 
Muiden ilma puretaan laskuvarjojääkärit hänen tekniikkaa, joka nopeasti ajoi pois, ja sotilaat kertojan Lentokentän lähellä metsää ja puro teltat, kalustettu telttaleiri. Ei kaukana lentokentältä oli pieni kaupunki, jossa ne lähetettiin aseistettuja partioita päällystöä. Vastakkaisella puolella Lentokentän oli pieni terminaali ja muutamia matalien rakennusten lentokentälle. Aamulla henkilökunta tuli lentokenttää ja oli yllättynyt katsomaan sotilaat, lentokoneet jne Täytyy sanoa,
että kone lensi melko usein, enimmäkseen laskuvarjojääkärit tuonut laitteita ja muita asioita, jotka nopeasti vasemmalle. 
Tuodaan ammuksia varastoitiin vieressä kiitotien. Oli myös telttoja, joka sijaitsee armeijamme lentokentän viranomaiset, viestintä, jne Se oli hänen oma.
Mennessä keskellä päivää alkoi näkyä ensimmäisiä merkkejä hylkäämisen ja epäystävällinen paikallista väestöä. Erityisesti yrittää nuorille.
Chanted rivouksia, osoittavat kaikenlaisia käsimerkki.
Illalla pysähdyimme kiitotiellä, kaksi moottoripyöräilijöitä, joka syöksyi kiitotien, ilma lähestyivät, he heittivät kiviä ja pulloja on ilmanottoaukot, lentokoneen matkustamossa ikkunat, jne. .. Sotilaat käskettiin olemaan käyttämättä aseita ja pakottaa syrjäyttämään ne nauhat. Se tuskin onnistunut tekemään.
Toinen ongelma - se on vettä. Ensinnäkin vesi kirjoitettu keittiö ja muut hoz.nuzhd melko puhtaan virran, mutta pian se oli mahdotonta tehdä, koska paikallinen väestö oli mennä ja erityisesti shitting puron alkupään heittää lika, kuolleet koirat, jne. Matkoja kaupunkiin veden, myös ei onnistunut - josjonnekin piirsi vettä, hän nopeasti päättynyt. Jos haluat siirtää toiseen paikkaan, ja siellä on sama kuva. Hyvin nopeasti ja koordinoidusti leikata pois vedestä. Yleensä vesi on jo kerätty matkan ilma.Tiukka oli polttopuuta keittiöön - enimmäkseen hukkui rikki laatikkoa ammuksia, ja sinkki ammuksia kasataan pinoissa. Työntekijät lentoaseman ei anna sotilaat lentokentällä, kylpyhuoneeseen jne Ja sotilaat oli törmätä pensaat toisella puolella nauhan, joka aiheutti naurua paikallisten asukkaiden ja työntekijöiden lentokentällä. He yrittivät kaivaa reikä alla wc armeijan, mutta lentokentältätulla joitakin paikallisia Chiefs ja ei saa tehdä tätä. He sanovat, että mikään ei voi olla kaivettiin ja kaikki. Oli vaikea partioida, ja sitä ympäröivä alue, ja kaupungin. Paikalliset ihmiset hyvin nopeasti naglelo ilmaista pidä, erityisesti nuorille. He heittivät kiviä, tikkuja, huutaminen. Mutta oli tiukka järjestys: aseet ja fyysisen voiman ei käytetä, kaikki kantaa, näyttää ystävällisyys.
Tilanne kasvoi jännittynyt, ja se on varmasti lopulta johtaisi huonoja seurauksia. Se olisi päättynyt kärsivällisyyttä meidän sotilaat.
Mitä enemmän partioiden lähettivät paljon ja ei ollut tarpeeksi upseerit ja kaksi sotilaat olivat usein ilman ofitseroa. Toisena päivänä, kaksi sotilasta partioimaan kaikki katosivat ja ei koskaan löydetty.Kaikki tiesivät, että he todennäköisesti kuoli ja jonnekin  haudattiin.
Ja sitten oli saksalaiset. Tilanne alkoi muuttua radikaalisti. Vuoteen iltapäivällä kolmantena päivänä tuli pylvään Saksan armeijan. Kuten kerroin Vladimir, joka oli partiossa ja juuri keskellä tämän kaupungin alueella, se oli kuin elokuvissa noin Suuren isänmaallisen sodan. Ensimmäinen moottoripyöräilijöille konekiväärejä, sitten pylvääseen. Edessä ja takana panssariajoneuvoja koneella ampujaa valmiina. Keskimmäisen sarakkeen ylitarkastaja - autossa, johon liittyy muita virkamiehiä.Pylväs ajoi alueelle, osa siitä hajallaan kaduilla lähellä neliön. Autosta tuli ylitarkastaja seurueineen.
Senior tarkastettu alue ja naapuruston, tarkastetaan karttaa. Sitten se osoittaa missä pääkonttori on, vieressä päämaja tulevaisuudessa - talon itselleen. Välittömästi antaa komennon hoviherroillensa osoittaa, jossa ne sekoitetaan osastojen. Sitä ennen, sotilaat istuivat autossa, ei ole ollut tapahtumia, jokainen odotti. Heti kun komento - aloitettiin. Sotilaat nopeasti vapautti alle talon henkilökunta ja asuntojen varten päällystön, myös muut olivat mukana asettamalla johdolla niiden komentajat.Koska talo oli vapautettu? Hyvin yksinkertainen - karkotettiin sieltä paikallisia.
Vuoteen vanhempi nopeasti johti kunniallinen mies, oletettavasti paikallisen pormestarin, vaikkajotkut edustavia henkilöitä. Vanhin heistä saksalaisten lyhyesti selitetty, perustellusti todennut, että meidän pitäisi tehdä. Koska keskustelu ja ei hajua, paikalliset viranomaiset eivät edes ajatella vastustaa, mutta kesti vain saksalaisille. Ja saksalaiset kertoi paikallinen saksalainen, ei vaivaa siirtää, ja ne olivat hyvin tietoisia niistä. Saksalaiset käyttäytyi erittäin varovaisesti.
Meidän partioiden, saksalainen upseeri tuli, tervehti ja sanoi venäjäksi, keitä he ovat ja missä niiden osa. Hän selitti, että heillä on kosketuksissa johdon meidän osia. Sotilaat vastasivat, minkä jälkeen virkailija kiitti ja meni vanhempi raportoitu. Upseerin, mukana moottoripyöräilijät aseilla meni sijainnin meidän yksikkö. Sotilaat eivät tiedä mitä sanoa päällystön, mutta ilmeisesti meidän komentaja valittaneet tilanteesta veteen. Jossain illalla, tunti tai kaksi tai kolme voisi nähdä tämän kuvan. Tsekit nopeasti vedetty sijainti vesijohto, metalliputkia asentaa suoraan maahan tai hieman tiputtaa. He tekivät myös johdotus muutamalla napautuksella, missä ne huomautti, toimi erittäin riita.Koska puhtaan veden on aina runsaasti. Lisäksi Tsekit alkoivat säännöllisesti tuoda valmiiksi pilke tarvittava määrä eli ja ongelma ratkaista nopeasti, too.
Illalla lentokentällä tapahtumia  pohjimmiltaan kumosi suhde paikallinen läsnäolomme. Tosiasia on, kentän voi soittaa eri puolilta, sitä ei aidattu. Vain yhdellä kädellä, kohti kaupungin lentokentälle, oli aita.  Ja karjaa kuin siellä oli laiduntaminen. Ja se nautti hyvin paikallisten nuorten. Lensi moottoripyörät, lentokoneet heittivät pulloja, kiviä ja muita asioita, nauroivat sotilaat, jotka yrittivät syrjäyttää ne kiitotiellä. Sotilaat heittivät sama asia, ja he saivat ja vaurioita, mutta mikään ei voisi tehdä. Ja illalla kolmantena päivänä ilmestymisen jälkeen saksalaiset, nauhaan pysäytti auton, jossa neljä nuorta kuluneet lentoonlähtökiitotien, ajoi lentokoneen jne .. Järjestys syrjäyttämään annettu mitään. Mutta tällä kertaa, huligaanit ovat poissa - ne auton alle kahden sotilaan vakavasti vahingoittavat heitä. Czech lentokentän henkilökunta nauraa katsomassa kohtaus ilo kokouksen jokaisen onnistuneen temppu nuorten ja erityisesti niiden vaikutusta sotilaat.  Sotamiehet aseilla ei pystynyt tekemään mitään näiden nuorten - koska he eivät saaneet ampua.
Mutta sitten valitettavasti nämä nuoret ajoivat lentokentälle Saksan partio moottoripyörien kaksi konekivääriä.  Saksalaiset ymmärsivät nopeasti kaikki. Nuoret näkivät Saksan partio kiirehti päästä pois bändi. Niiden takana, tai pikemminkin viereistä kaistaa, juoksi moottoripyörä. Sen jälkeen ajon, joten oli mahdotonta saada kiinni joku satunnainen, tykkimies yhdellä kertaa tippuu auton. Kerran hän ampui kaksi nuorta miestä, jotka istuivat edessä. Auto pysähtyi. Kaksi miestä istuvat hyppäsi ulos ja juoksi.
Ampuja antoi kaksi lyhyinä päällä vasemmalla ja oikealla käynnissä. Yksi pysähtyi, nosti kätensä ja meni takaisin, toinen jatkoi pakenemaan, yrittää väistää. Tämä aiheutti naurua ampujan, ja hän leikkaa se lyhyt sarja, sitten kävelin ulos aseen makasi kaksi kierrosta. Toiseksi, seisoo hänen kädet ylhäällä, saksa viittasi huutaen "joku, kuka tahansa." Hän käveli kuin humalassa, nyyhkytti äänekkäästi. Meidän upseeri oli lähettänyt sotilaita, ja he vetivät ulos valaistu auton tappoi kaksi, istuu edessä. Menossa nosti kätensä ja nyyhkytti nuori saksalainen osoitti minne mennä.
Tuo sen lähemmäksi lentokentälle on asettanut polvillaan, kädet päänsä taakse ja seisoi lähellä aseen valmiina. Nuoret Kaikki itki ääneen jotain kysyä. Mutta saksalaiset eivät kiinnittäneet mitään huomiota.
Toisesta moottoripyörä partio ilmoitetaan radiossa mitä tapahtui esimiehilleen. Czech lentokentän henkilökunta eivät nauroi hiljaa ja katseli kohtaus. Pian tuli auto saksalaisen upseerin ja kaksi sotilasta. Virkailija sai ulos autosta, kuunteli raportin vanhempi partio, käännyin ja kävelin lähimmälle downed meidän sotilas makaa kiitotien veressä, siinä paikassa, jossa hänet ammuttiin alas. Hän on auttanut, sidottiin määrätty renkaita, ja hän vaikeroi äänekkäästi. Virkailija tuli ja katsoi, tuli jopa meidän tervehti upseeri ja sanoi osoittaen konekiväärit sotilaiden "on tarpeen strelyayt". Hän ei ilmeisesti ymmärrä, miksi ei käytä aseita niin ilmeinen tilanne. Hän kääntyi ja käveli polvillaan nuorukainen. Jo lähestyy, liikkeellä unbuttoned kotelossa. Lähestymme kolme metriä, hän ampui häntä otsaan, ja sitten hiljaa laittaa aseen takaisin ja antoi käskyn sotilaille.
Hänen sotilaat kiirehti lentokentälle ja piiloutui sinne. Pian kävi selväksi, miksi. Kaikki potkuja on olemassa kirjaimellisesti heitettiin ulos maahan edessä lentokentällä. Kun tuli upseeri, sotilaat ovat ajaneet ohi.
Puolella ja takana upseeri lähestyi yksi partio moottoripyörä konekiväärillä ja gunner pidettiin aseella kaikki tätä yleisöä, hiljainen ja erittäin varovasti tuijotti upseeri ja ampuja. Olemme myös sitä mieltä, että nyt ne laittaa konekivääri seisoo heidän edessään. Mutta upseeri teki lyhyen puheen saksaksi, joka ajetaan hänelle nyrpeästi hyväksytty. Luultavasti, hän selitti heille kuka käskee,
ja kuten itse olisi suoritettava.
Sen jälkeen he ovat erittäin nopeita ajaa lentokentälle, ja kaikki alkoivat liikkua. Ryntäsi pozharka, ruskettunut sammuttamaan auton ja raahasi hänet laskun jälkeen. Pian se otti hinausauto. Sitten tuli kolme paikallispoliisille, joka saksalainen upseeri oli myös lyhyt keskustelu. Nuoremmat poliisi ladattu elinten kuorma-autoon ja ajoi pois, ja vanhempi poliisi otti saksalainen upseeri. Yleensä saksalaiset toiminut niin ehdoton luottamus oikeellisuutta ja tarkkuutta, mitä he tekevät, että ne kaikki paikalliset tahtomattaan totteli.
Kaiken sen jälkeen on tapahtunut koskaan mitään paikallisia ja ei tullut lähelle lentopaikan, lukuun ottamatta niitä, jotka ovat työskennelleet siellä. Lisäksi noin kaksi tuntia myöhemmin saavuin traktorikaivurit, kaivinkone ja pyysi vanhusten, joissa on tarpeen kaivaa venäläinen. Joten se oli tukossa puolella tiet ja polut johtavat lentokentälle, minkä jälkeen oli kaivettu iso reikä alla wc sotilas, joka oli antanut tšekit eivät tee. Nyt yksikään paikalliset ei ole mielessä. Täytyy sanoa jälleen, että kun meidän sotilaat ja upseerit alkoivat päästää irti lentokentälle ja kaikkialla. Samalla yritämme ... miten sivuuttaa. Yritykset jotenkin roughhouse lentokentällä, jne. Myös ei enää ollut. 
Ja toinen seuraus. Seuraavana päivänä tuli joukkue Tsekin ja puuseppiä johdolla saksalaisen aliupseeri nopeasti rakennettu sikeästi ja melko korkea torni johtavan tien päässä kaupungin lentokentälle. Mukava portaat, katto tornin itse kaksinkertaisen seinän lankkuja päällekkäin, välillä seinien hiekkasäkkien - luoti suojaa.
Kiinnikkeet konekiväärit, voimakas valokeilaan tornin. Sopivasti kaikki on selvää ja kaikki lakaista.Siellä olet asentanut este, ja hänen vieressään kopissa lautojen lasi-ikkunat, mikä oli erittäin kätevä varsinkin huonolla säällä. HSE sotilaat ovat lähes koskaan käytetä, mutta se näkyi pitkälle ja tuotetaan hyvin paikallista kurittaminen vaikutus. Tämä klassinen saksalainen torni. 
Jossain in viikossa lentokentän laitumella tuli joukko nuoria, 20-30 ihmistä, julisteita "Venäjän go home", kaiutin, jossa he huusivat kaikenlaisia puhelut "poistaa miehittäjien." Lähestytään sivulta, päässä lentokentältä, mutta ei liian lähelle, kiitotien, ja teltat eivät lähestyä. Tullia PPC lähetti sotilas torni, mitä olisi hän katsoi, kuinka moni heistä, jos on vielä joku takana, yleensä, katsella ympärilleen.
Eli heti kun mielenosoittajat näki, että sotilaat alkoivat kiivetä torniin, he heti pakenivat, heittää julisteista paikallaan. Voit ajatella, että ampua.
Toinen mieleenpainuva episodi, joka sanoi Vladimir Anikin. Saapumista saksalaiset tilanne on muuttunut dramaattisesti. Paikalliset ihmiset ovat hyvin kunnioitetaan saksalaisten ja Saksan partioita, hoitaneet pienin tarpeisiin. Yleensä tšekit ei olisi tapahtunut, on mahdollista väittää tai eri mieltä saksalaiset. Varsinkin jotenkin ei kunnioittava häntä. Saksalainen partio kierrosta säästynyt.Kukaan ei uskaltanut heittää kivellä niitä tai heittää mutaa jne Vastauksena - heti ampua tappaa, umpimähkään, miksi se tapahtui. Siksi meidän partioiden yritti saada itsensä seurassa saksalaisen sotilaan, tai jopa mennä yhdessä saksalaisen partio. Saksalaiset saaviin tähän. He selvästi nauttivat rooli huoltajien järjestyksessä.
Ja kun partio, joka oli VoIodja ja venäläinen kersantti, vanhempi partio lähetettiin partioimaan kaduilla laitamilla kaupungin. Sinne, he tekivät kiertotie ja meni kaduilla, jossa saksalaiset neljännekseen. On lähellä yhtä talojen klusteroitu saksalaiset sotilaat, cackling hauskaa.
Täytyy sanoa, että Saksan sotilaat, huolimatta kuria, oli paljon enemmän vapautta kuin sotilaat. Siellä on enemmän vapaa-aikaa, voit mennä jonnekin yksityisen aika jne 
Menossa saksalaiset kollegansa yrittivät kerran puhua, sanoa jotain tai ymmärtää. Saksalaiset tiesivät että Venäjän sotilaat ovat usein loukkaantunut
paikallisia, ja ne tietenkin imarreltu rooli eräänlainen puolustukseen. Ainakin Saksan sotilaat heti, että meidän sotilaat ovat partioimaan laitamilla jalankulkijoiden järjestelmien ja haluavat olla saksalaiselle kattamiseen. Täytyy sanoa, että saksalaiset ovat yleensä partioineet kahteen moottoripyörien sivuvaunulliset konekiväärit. Koneellisesti gunners olivat aina valmiita ...
kutsutaan yksi meidän nuorten sotilaat, jotka ilmoitetaan välittömästi se juoksi sen Unter, joka tietoisesti antaa hymyillen sotilas. Ja tässä ne ovat kolme meistä yrittää kommunikoida. Saksalainen tietää joitakin venäläisiä sanoja, monet eleet ilmeet, kaikki kolme hauskaa ja mielenkiintoista. Mene jo reunalla, lähiöissä, jossa kaikki on enemmän kuin villa. Vasemmalla on kiinteä aita, ja sitten mesh.Saksan pelasi vankka aidan ja alkoi juhlia pieni tarpeeseen. (Yleensä saksalaiset sotilaat tarvitsevat, etenkin pienet, häpeilemättä vietetään lähes kaikkialla kaupungissa). No, Kersantti VoIodja meni vähän eteenpäin, mikä alkoi jo ketjun-aita. Sitten takaa aidan ulos pensaiden, kivi kärpäsiä ja saa takana meidän kersantti. Meidän partiot näillä kivet eivät kiinnitä huomiota ja saada kiven selässään olivat yleisiä. Mutta nyt se näkee Saksan, Venäjän sotilaat ovat kiinni. Ja se, joka heitti, eivät nähneet saksalaiset koska jatkuva aidan. GDR sotilas hetkellinen reaktio - repii koneen ja antaa pensaat sarven tuulettimen hihnan.
VoIodja sanoo, seisomme kanssa kersantti oli mykistynyt. Saksan kone ja lataa menossa ampua enemmän. VoIodja sanoi, että he eivät sano sanaakaan kanssa kersantti, hyppäsi Saksan ja otti aseensa. Hän antoi hänen eronsa, mutta kiivaasti jotain sanoi ja viittasi pensaiden missä kivi tuli. Hän ei ilmeisesti ymmärrä, miksi Venäjän ei ampunut ja käyttäytyvät niin oudosti. 
Takana pensaita joitakin kesän rakentaminen, kuten vaneri huvimaja tai enemmän jotakin  sellaista.
Sieltä kuullut huuto. Saksan show jännitystä metsästäjä, joka on oletettavasti jossa peli istuu, ja nyt on tarpeen rangaista. Ja sotilaat vedetään liittolaisemme pois. On jotain yrittää selittää, mutta sen mennyt pois ja kiire. Vasta kun Saksan rauhoittui ja muutti tarpeeksi pitkälle, koska saksalaiset kone.Se oli hullu meille, sanoi Vladimir Anikin, palontorjunta kylässä. Ja sitä paitsi, me tiukasti varoitetaan antamalla kaksi sarvea oikeita luoteja, jotka voi ampua missään olosuhteissa. Die Another Day Strelna. Miksi sitten antaa oikeita ammuksia, miksi jonnekin lähettää? Ja saksalaiset varten patruunat, ilmeisesti eivät ilmoittaneet, koska niitä ei säästynyt.
Ja kuitenkin joitakin havaintoja Vladimir Anikin: 
"Saksalaiset syövät ravintoloissa, sytyttää lounasaikaan ruokalat. Tsekit tuotiin heille tuoreita vihanneksia, hedelmiä, tuoretta lihaa, yrttejä jne .. Meidän partioita näin se oli hyvä. Älä saksalaiset maksaa siitä, emme tiedä, mutta he syövät paljon parempi meitä vastaan. Olemme pääasiassa puuroa ja muhennos.
Keitto borssikeitto -  myös muhennos. Monimuotoisuus ja herkut eivät olleet. Mutta me prilovchilis tässä mitä tehdä. On kentät ja metsät vaelsi paljon ja metsäkauriin, jotka ovat hieman pelkää ihmisiä.Kun nähdään Saksan pysähtyi auto ja upseeri, joka istui ohjaamossa, kun sotilaan konepistoolin, ammuttu hirvi, joka saksalaiset sotilaat vetää takaisin ja ajoi pois. Esimerkkinä on jätetty.
Kysyimme Saksan sotilaat ampuivat luoteja ja peuroja. Nopeasti käsittelemätön, vei lihaa. Machine josta laukaus nopeasti puhdistettava. Kysyttäessä kuka flunked, sanomalla, että saksalaiset. Mitä saksalaiset kestää? He haluavat. Tietenkin monet upseerit arvata tai tietäisivät mitä me ammuttiin, mutta että tällaiset victuals ja selittää kaikki järjestettiin. Joten söimme hirvenliha.
Toinen syy saksalaiset oli kannattavaa olla ystäviä, että mitä he tulivat tahansa pivnuhi, missä ne ovat aina oikeassa myönnettiin erillisessä taulukossa, vaikka pivnuha oli täynnä. Tilasimme olut, ja olutta siellä oli erittäin hyvä ja humalassa, jätti maksamatta. Meillä ei ole rahaa Tsekin ja saksalaiset saattanut olla, mutta he eivät maksa. Ja miksi - eteensä tsekit, ja niin taivutettu. 
Tietoja Saksan yritysten järjestö. Jälleen meidän partioita, joka jumissa kaupungin keskustassa, näin, että joka aamu paikallinen pormestari ojensi odottaa vanhempi saksalainen upseeri edessä kotiinsa.Sinä aamuna meni päämajaan. Joskus antoi ohjeen, että kuvernööri, ajoittain johtanut hänet, jajoku muu hänen päämajaan. eli Hänellä oli selvä vertikaalinen voiman ja kaikki tiesivät mitä hänen pitäisi tehdä. Aluksi kaikki, jotka ovat tarpeen saksalaiset, ja sitten harjoittaa omissa asioissaan. Siksi Prahassa, tietenkin, oli tarpeen antaa saksalaiset ensimmäinen. Ensinnäkin,
tšekit eivät toimi voimakkaasti niitä vastaan ja aiheuttaa. Ja jos joku nykäisi, saksalaiset olisi suuri ilo selittää, että ei ole tarpeen tehdä niin, kuvitella pahempi.
Sillä Saksan poliisioperaation ihanteellinen. He tietävät, miten miehittää ja mitä tehdä miehitetylle.Meidän armeija on valmis tämä pieni. Fight - kyllä. Voita - kyllä. Ja miehittää ja taivuta miehitetty - ei ole meille. Joten mitä jos saksalaiset ensimmäisen Prahassa sallittua, se vain vahvistaa ystävyyttä kansojen. Kaikki olisi hyvin. Ja tsekit mielellään muistetaan saksalaiset ovat nyt Prahassa ja "eurooppalaisen Ordnung."
Marraskuussa teltat tuli hyvin kylmä. Sotilaat on kylmä. Hän tuli hänen vanhempi saksalainen upseeri, puhuu hyvin venäjäksi,
ja puhu meidän komentaja, hän sanoi, että on mahdotonta elää teltoissa.  Jos hän haluaa kaikki asuivat yhdessä ja olivat aina käsillä, on välttämätöntä ottaa paikalliseen kouluun. Kun meidän komentaja alkoivat sanoa, että jos lapset oppivat Saksan vastasi, että paikallisten lasten koulutus ongelma antaa paikallisten viranomaisten, joka on niiden liiketoimintaa, mutta sen pitäisi huolehtia sotilaat. Se on meidän kommunikaattori, joka oli läsnä, hän kertoi. Mutta silti edelleen elää teltoissa, monet olivat sairaita. " 
Marraskuun lopulla, VoIodja siirrettiin unionissa ja nopeus, siirretään reserviin. Hän jo peresluzhil muutaman kuukauden, mutta hän tiesi, että tilanne on erittäin vaikea, vetää hihna mukisematta.
VoIodja kertoi Enemmän jotka tuovat radio "sotilas." Mutta annan vain mitä hän itse näki itsensä, omin silmin. Mutta mitä toi "sotilas" radio pitkälti samaan aikaan visio heille henkilökohtaisesti.Meidän sotilaat tšekit ovat huonoja, paljon provokaatio, joskus vakavia seurauksia meidän sotilaat, vammoja ja jopa kuoleman. Ja jalous sotilaat ovat vain provosoi naurua. Ja tsekit saksalaiset pelätty ja arvostettu. Vaikka saksalaiset ovat toisella luokalla.
Saksan miehityksen tuttuja, ymmärrettävää, jne. Ja miten ne, jotka ovat taipuneet tai raiskattu, syyttää yhä noin "venäläinen."
Jätin koulu ja meni opiskeluun vuonna 1970. Sittemmin en nähnyt Vladimir eivätkä tiedä, missä hän on. Kesti lähes puoli vuosisataa, ja paljon on muuttunut elämäämme. Jos hän on elossa - hyvä terveys hänelle, mutta jos jo lähtenyt - maa alas. Varmasti voit löytää muita osallistujia näistä tapahtumista.Muistojaan auttaisi täydellinen kuva mitä tapahtuu sitten Tšekkoslovakiassa. Elokuva olisi hyvin ja todella poistaa sen. Nyt koska harvat muistavat näitä tapahtumia.
Victor D. Bychkov

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti