maanantai 26. syyskuuta 2016

S. Korean hallinnon tukahduttaminen Työntekijät Protestoitu 
Pjongjangissa 26. syyskuuta (KCNA) - Etelä-Korea Park Geun Hye ryhmä pettureita nyt ankarasti laskemisen ihmisten taistelua elintärkeitä oikeudet kuin "laiton". 
Tässä suhteessa työntekijöiden ja muiden kansalaisten Pohjois-Korean ovat korottivat äänensä protesti Park ryhmän väkivaltainen tukahduttaminen. 
Ri Myong Il johtaja työpajan Pjongjangin Electric Kaapelitehdas 326, kertoi KCNA: 
Monet asukkaat etelään Korea väittävät, että se on muuttunut helvettiin, jossa demokratia on esitetty ja "yusin" diktatuuri vuonna 1970 elvytettiin alla Park Geun Hye ryhmän fasistinen sääntö. 
Tämä on hyvin osoituksena se, että nukke poliisi armottomasti ampui vesitykkejä at vuotiaiden talonpoika osallistu täysimittaisen ihmisten toiminnasta elintärkeitä oikeuksien lopussa viime vuoden, joka kuoli viimein. 
Etelä-Korea on tundraa ihmisoikeuksien jossa pieni kourallinen etuoikeutettu klaanien sortaa ihmisarvoa ja oikeuksia enemmistön työskentelevät massoja. 
Jokin aika sitten, politiikan suunnittelu virkamies nukke opetusministeriön uskaltanut sanoa, että suosittu massat pitäisi käsitellä koirien ja sikojen ja työsuojelutarkastaja kuvattu työtätekevien orjina. 
Nämä huomiot ovat intensiivisen ilmaus anti- sosiaalipolitiikkaa Park Geun Hye ryhmä käsittelemällä työ massojen kuin eläimiä. 
etelä-Koreassa yli 40 ihmistä päivässä raportoidaan tappaa itsensä koska vaikeiden elinolosuhteiden. 
etelä-Korean kansa pitäisi osoittautua välittömästi voittamaan alas Park Geun Hye ja hänen ryhmänsä että virkaan tällaisia petollinen sitoumukset "aikakauden ihmisten onnellisuutta". -0-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti