tiistai 27. syyskuuta 2016

Tulokset tapaamisen puheenjohtaja keskusvaalilautakunnan Venäjän federaation EAPamfilova

1 päivä sitten (26.9.2016)  218
Lähde: Part Suuri Fatherland
26 syyskuu pidettiin työkokous välillä johtaja puolueen Suuren Isänmaa Nikolay Viktorovich Starikov ja puheenjohtaja keskusvaalilautakunnan Venäjän federaation, Ella Pamfilova . Kokouksessa osapuolet vaihtoivat käsitykset viimeisen vaalikampanjan duuman Venäjän federaation ja alueellisten parlamenttien.
1
Venäjän keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Ella Pamfilova
Suuri Isänmaa Party korosti, että hän ei voi hyväksyä tilannetta vaalien aikana sykli - 2016 kun oli rajoita vaalioikeudet tietyille Venäjän kansalaisten . Puheenjohtaja keskusvaalilautakunnan EA Pamfilova sovittu, että Venäjän lainsäädäntö vaalien menettely edellyttää muutoksia ja parannuksia.
Tässä suhteessa, EA Pamfilova pyysi Suuri Isänmaa osapuoli laatia ehdotus mahdolliset muutokset vaalilainsäädäntöä Venäjän federaation.
Myös kokouksen aikana puolustuksen sain tarjouksen osallistua työhön Expert neuvoston alla keskusvaalilautakunnan Venäjän federaation. Puitteissa neuvoston on mahdollista ensimmäistä keskustelua lakialoitteita, jotka ovat valmiita valmistelemaan Suuren Isänmaan Party lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti