tiistai 27. syyskuuta 2016

Harhautus Mironov tai salakuljettaa rahaa pussit parlamentissa

11:00 sitten (27.9.2016)  154
Viimeinen vaalikampanja duumalle leimasi monia mielenkiintoisia prosesseja. Yksi niistä oli pieni mahdollisuus kauttakulkuun "osapuoli" eduskunta "Fair Venäjä" otsikkona ylpeänä yllään valkoinen nauha Sergei Mironov . Enemmän kesällä, mukaan mielipidetiedustelujen CP oli partaalla kulkee duuman . Siitä huolimatta johtaja osapuoli onnistui salakuljettaa sen duuman kulunut lähes partaalla -. 6,22% Mitä "salainen tekniikka" käytetään Mironov?
Tämän ymmärtämiseksi, katsokaa tilastoja - duuman CP otti 16 ihmistä luettelossa ja yhden toimeksiannon 7. Vain 23 toimeksiannon on "Mironov" hands - viime duuman, heillä oli 64 paikkaa. Vähentäminen esitys on erittäin vakava. 
Ennen kuin tarkastellaan, mikä teki Sergei Mironov vaaleissa vuonna 2016, meidän kysyttävä joka kansanedustajia ryhmittymä "Fair Venäjä", muistamme duuman, valittiin vuonna 2011. Kuka on loistanut kirkkain puheita, joka puhui televisiossa ja radiossa, jotka aktiivisesti auttoi kuva osapuolen viitaten äänestäjät eri tiedotusvälineissä? 
Ja tämä on, jos meillä on vaikeuksissa. Lisäksi Sergei Mironov, muisti voi tulla NV Levichev, joka vuonna huhtikuu 2016 meni töihin keskusvaalilautakunnan ja osallistui vaalikampanjaan, he sanovat, toisella puolella barrikadeille. Kuka muu muistaa? Kaikkia muita, jotka tulee muistissa, muistamme jossa miinusmerkki, ja vain itseään, Sergei Mironov, varma, mieluummin ei muistaa niitä lainkaan.
Koska koolle 2011- 2016 gg. Kun "Fair Venäjä" olivat:
  • Alexei Mitrofanov (erotettiin CP 17.05.2012);
  • Gennady Gudkov , (riistää sijainen toimeksiannon 14.9.2012, aktiivisesti mukana vallankaappausyrityksen belolentochnogo);
  • Dmitry Gudkov (erotettiin CP 13.03.2013 g vaikuttavaa belolentochnik tyhjää äänestettäessä yhdistymisen Venäjän ja Krimin kampanja juoksi "Apple" ei ole läpäissyt);
  • Ilya Ponomarev (riistetty immuniteetti 04.07.2015, rikollinen tapauksessa tuomioistuin poissaolevana pidätys, 10.06. 2016 on riistetty parlamentaarinen valtuuksia, aktiivinen osallistuja belolentochnogo liikkeen, vain äänestää yhdistämistä Venäjän ja Krimin, pakeni Yhdysvaltoihin);
  • Oksana Dmitrieva (meni Yhdysvaltain suurlähetystö 2011-2012., Lähdettyään CP, nopeasti vakiinnuttanut oman puolueensa "The Party ammattilaisia", mutta gallupit menivät "puolueen kasvu" javalittiin lakiasäätävän kokouksen Pietarin romahti duumassa .
Kuka sinä vielä muistaa siitä "Fair Venäjä", näiden lisäksi skandaalit ja jopa rikollinen historia liittyy jäsenten ryhmittymän CP menneen duuma?
Ei mitään.
Ja vaalien jälkeen tarvitsevat media henkilöt, tarvitsevat niitä, jotka toimivat ja ilmentävät osapuoli, joka aiheuttaa sympatiaa äänestäjät. Sam Sergei Mironov on pitkään ollut sympatiaa aiheuttaa.
Mitä tehdä?
Dial erässä uusia ihmisiä. Joka osaa puhua ja olla positiivinen luokitus, kun veturi että vedetty putoava luokitus CP ylös. Mutta samaan aikaan ennen vaaleja, oli selvää, että suurin osa yhden jäsenen piirit, Yhtenäinen Venäjä voittaa, vaan puolue luettelot "Fair Venäjä" voi saada vähintään tietty määrä.Minimissään. 
Kuten sanonta kuuluu - "losёnok pieni" ja ei riitä ollenkaan. 
Mutta se on "media henkilö", joka osaa puhua, suosittu ja mikä tärkeintä ottaa jotain sanottavaa ja tulla veturi "Mironov" vaalikampanjaa.
Kuka Sergei Mironov onnistunut rekrytoimaan ennen vaaleja tällaisten henkilöiden?
Anatoly Wasserman - tunnettu henkinen, kirjailija ja tv-juontaja (kävi läpi listan ja yhden toimeksiannon vaalipiiristä Moskovassa);
Semen Bagdasarov Abramovich - tunnettu asiantuntija Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa, Vladimir Solovyov kanta-asiakasohjelmasta (kävi läpi listan ja yhden toimeksiannon vaalipiiristä Moskovan alue);
Roman G. Babayan - tunnettu TV-ohjelma "Äänioikeus" TVC kanava (kävely luettelossa Moskovassa);
Mikhail Delyagin - tunnettu taloustieteilijä, kirjailija ja poliittinen analyytikko, jäsen Izborsk Club (kävely alalta Krasnojarskin alueella).
Tässä ovat ensimmäiset kolme media henkilöille pohjan ja PR on "Fair Venäjä". Wasserman Babayan ja kierretty TV ja radiomainoksia, Bagdasarov näytteli televisiossa. Delyagin, suosittu verkottumisen ja asiantuntijayhteisössä, lujasti, "istahti" Krasnojarskin ja Internet, ja sieltä johti tehokkaita kampanjoita luoda uuden aallon sympatiaa SR.
Ja mikä on tulos?
Mutta lopulta duuman from "Fair Venäjä" duumassa kulunut useimmat muut ihmiset.
Yksikään näistä neljästä median henkilöt parlamentissa ei läpäissyt, ja itse asiassa ne palavasti kehotti äänestäjiä osapuolelle Mironov. Vetoamalla viranomaisen yleisön (äänestäjät). On petos äänestäjän. Koska ihmiset olivat äänestäneet jostain ja olivat hyvin erilaiset duumalle.
Nyt on aika nähdä, kuka oli siellä.
Menneisyydestä duuman 16 ihmistä oli 11 varajäsentä edellisen kokouskutsun. Näistä 11, yhdeksän ihmiset olivat sinne CP, yksi EP, yksi liberaali puolue. Viisi ihmistä eivät kuuluneet duuman. 
Do Sergei Mironov tiennyt, saamassa riveissä "Media ihmisiä", että he eivät mene duuman?
Luulen, että hän tunsi. Ja juuri käyttäneet viranomainen äänestäjien pitää duuman hyvin erilaisia ​​ihmisiä:
  1. Sergei Mironov - johtaja puolueen Slovakian. (Tuloslaskelma 2015 mennessä - 24 miljoonaa ruplaa.)
  2. Terentyev Alexander  -  vuonna 2013 kutsuttiin eettinen komitea epäiltynä ajasta ulkomaisten offshore-yhtiöiden. Kävi ilmi, että offshore-yhtiöiden omistamat vaimonsa. Aikana se ansaitsi 5827000 ruplaa, ja hänen vaimonsa -. 29, 411 miljoonaa. Ruplaa.
  3. Omarov Gadzhimurad Zairbekovich   - hotellien rakentaminen.
  4. Gazzaev Valery G. - tunnettujen valmentajien ja pelaajien, vain media henkilö, joka on suorittanut duumassa. Koska se tarjoaa osanottonsa CP jonka Kaukasian tasavaltoihin, joka nauttii valtava arvovaltaa.
  5. Shein Oleg - nälässä Astrakhan tuolloin pormestarin vaaleissa, sai toimeksiannon lähti Levicheva, oli jäsenenä koordinointikomitean neuvoston Venäjän opposition, yhdessä kaikkien belolentochnoy pakkaus.
  6. Ananskikh Igor - vuonna 2011 hänet valittiin duuman alkaen liberaalidemokraattinen puolue.Antamien tietojen mukaan Venäjän "opposition" on paljon kiinteistöjä ulkomailta. Hyvin rikas mies.
  7. Yepifanova Olga  - joulukuussa 2011. Olga Yepifanova valittiin  sijainen on  duuman Slovakian. Missä oli rikkain jäsen duuman Arkangelin alueella. Vuonna 2014 Olga Yepifanova ilmoitetuista tuloista 42 miljoonaa ruplaa.
  8. Oleg Nikolaev - ensin valittiin duuman, oli aiemmin sijainen valtion neuvoston Chuvashia.Projektipäällikkö pankin "Opening".
  9. Sergey Doronin -  duuma sijainen Slovakiasta. Julistuksen mukaan, vuonna 2011, osoitti suurituloisin on johtaja Sergei Kirov spravorossov Doronin. Kokonaismäärä Doroninskoye tulot vuonna 2015 olivat 21,7 miljoonaa. Ruplaa.
  10. Chepa Aleksey Vasilevich - sijainen duuman edellisen kokouskutsun. Tulot yhteensä - 55 miljoonaa ruplaa ..
  11. Kryuchek Sergei Ivanovich -  valittiin ensimmäistä kertaa.Hallituksen puheenjohtaja JSC Holding Company "Sindica". ei löytänyt julistuksen.
  12. Ryzhak Nikolai -valittiin ensimmäistä kertaa.  Rakentaminen.
  13. Remezkov Alexander - sijainen duuman edellisen kokouskutsun. Tulot 2015 -  158,4 miljoonaa ruplaa.
  14. Burkov Alexander Leonidovitš - entinen varajohtaja edellisen kokouskutsun. Pää vaalien päämaja Slovakian.
  15. Hartung Valery Karlovich - sijainen edellisen kokouskutsun . On hyvin onnekas liiketoiminnan puoliso.Sen liikevaihto vuonna 2015-18 miljoonaa ruplaa, pari - .. 244000000 on asunto Sveitsissä.
  16. Oleg Nilov - sijainen edellisen kokouskutsun, johtaja Pietarin järjestämisestä Slovakian.
Yhteenvetona.
"Fint Mironov" on seuraava:
  1. Soita osapuoli "Media ihmisiä".
  2. Armottomasti hyväksi heidän kuva ja PR mahdollisuus, omalla kustannuksellaan nostaa rating korkeampi kuin "tappava" 5%.
  3. Tehdään duuman niiden sponsorit ja tärkein puolue koneistojyriä.
  4. Jätä "Media ihmisiä" takana duuman tappiolla ja järkyttää.
Bingo ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti