perjantai 30. syyskuuta 2016

YLE:llä SELVÄ USKOTTAVUUS VAJE! Ketä Yleisradio palvelee kun se toistaa USA:TA?


Väitetty Venäjän BUK Polku ei ole järkeä in Dutch MH-17 Report

Uusi raportti syyttää Venäjän varten Malaysia Airlinesin lento 17 shoot-down on  Buk ohjus akku ottamalla järjetön reitti yhtä järjetön määränpää
6 tuntia sitten | 907 11
Perin ilmestynyt klo Consortium News
Ilman epäilyä, lännen valtamedia on omaksunut uusia väitteitä syyllistämättä Venäjän Downing Malesian Airlinesin lento 17, mutta on keskeinen todistusaineistona ja loogisia aukkoja lukien oletettu reitistä oletettu Buk ohjus saattue.
Mukaan yhteisen tutkintaryhmän (JIT), mikä taas "johti" Alankomaiden ohjasi Ukrainan SBU tiedustelupalvelun, venäläiset toimitti Buk ohjuspuolustusjärjestelmää akku rajalla rajan noin 30 mailia kaakkoon Luhansk yönä 16-17 07, 2014. Siitä lähtien, olisi ollut helppo ja looginen reitti tutkintaryhmän väitti ampumisen sivustolla.
Sen sijaan mukaan JIT  tilille , saattue otti outo ja kiertoteitse sivuuttamaan etelään Luhansk ja Yenakiieve, kaupunki, joka istuu valtatie E50, joka muuten tarjosi toinen helppo reitti etelään Snizhne. Sijaan menee näin, mukaan JIT, saattue eteni lounaaseen kaupunkiin Donetsk, pysähtymättä siellä ennen virran itään H21 kulkee useita kaupunkeja matkalla Snizhne.The saattue olisi seurannut yksi kahden tien länsipuolella ja H21 ja sitten otetaan H21 lounaaseen ympärillä Snizhne ennen saada päälle takaisin tien Pervomaiskyi jossa tutkintaryhmän sanoo käynnistää tapahtui.

Paitsi että tämä reitti ei ole järkeä, varsinkin kun äärimmäinen herkkyys venäläiset tarjoaa tehokkaan Ilmatorjuntaohjus akku kapinallisille, toiminnon, joka vaatisi äärimmäisen salaisuuden ja huolellisesti, mutta lopulta asemointi Buk järjestelmän kauko kaupungin Pervomaiskyi juurikaan sotilaallisessa mielessä.
Mukaan tutkintaryhmän video kerronta, oletetut tarkoituksena venäläiset ottaen niin valtava riski toimittaa Buk järjestelmä oli suojella kapinallisjoukot ukrainalaisilta sotilaskoneiden ampumisen korkeuksista alueen ulkopuolella olkapää polttavan kannettavaa ilmatorjuntajärjestelmää.
Joten miksi venäläiset sijoita Buk akku etelässä kaukana eturintamaan raskaimman taistelujen joka esiintyy pohjoisessa ja sitten ovat miehistön ampua alas liikennelentokonekantojen kun mukaan JIT ei ollut sotilaallista lentokoneen alue?
Näyttökuva yhteisen tutkintaryhmän video raportti vedoten jossa venäläinen Buk ohjus akku väitetään risteytyä itäisessä Ukrainassa
Näyttökuva yhteisen tutkintaryhmän video raportti vedoten jossa venäläinen Buk ohjus akku väitetään risteytyä itäisessä Ukrainassa
Hyväksy tutkintaryhmän kerronta, sinun täytyy niellä suuri annos hyväuskoisuuttaan, plus olettaa, että venäläiset ovat äärimmäisen epäpätevä, niin epäpäteviä, että ne lähettäisi erittäin salaisen operaation villi ratsastaa itärajan Ukrainan maaseudulla, välittämättä helppo reittejä kohdesijaintia (vain noin 70 kilometrin päässä Venäjän rajalta) hyväksi reitin yli kaksi kertaa niin kauan (noin 150 mailia) kulkiessaan raskaasti asutuilla seuduilla, joilla saattue voitaisiin helposti valokuvata.
Sitten, venäläiset (tai niiden kapinallisten liittolaiset) olisi sijoitettu Buk järjestelmää paikalla marginaalinen mahdolliset sotilaalliset arvoa, misidentify kaupallisen matkustajakone jonkinlaisena sotilaslentokoneiden, ja - joiden äkillisen tehokkuuden ja osaamisen - ampua sitä alas.
JIT väite siitä exfiltration jäljellä buks on samanlaisia ​​ongelmia logiikan. JIT väittää, että sen sijaan ottaa suorin (ja useimmat huomaamaton) reittiä takaisin Venäjälle itään, ohjus akku muka matkusti pohjoiseen Luhansk ennen rajan takaisin Venäjälle, pidemmän matkan halki enemmän väestöltään alueet, toinen pää-ravistelijassa.
Russian Pelot
Kun MH-17 shoot-alas, jossa kuoli 298 ihmistä, olen kertonut Venäjän hallitus pelkäsi, että jotenkin yksi alansa osuuskunnat olisi ollut vastuussa ja järjesti tiiviin tutkimuksen, mukaan lukien luettelon sen laitteiden ja totesi, että kaikki sen Buk ohjukset osuus.
Toinen harhaluulo mukaan ryhmän raportti on olettaa, että vuonna 2014 heinäkuun siellä kiinnitettiin riviä valvonnan välillä Ukrainan hallituksen ja Itä-Ukrainan kapinalliset, jotain juoksuhaudoissa maailmansodan todellakin juoksevuus taistelulinjat - ja Ukrainan kykyä tunkeutua syvälle kapinallinen "alue" - oli korostetusti yksi SBU puhelinnumero sieppaa julkaiseman tutkintaryhmän on Wednesday.I kerrottiin myös, että ainakin osa CIA analyytikot jakoi epäilyt Venäjän syyllisyyttä ja alkoi uskoa, että MH-17 shoot-down oli työtä roistovaltiot ja out-of-control Ukrainan joukkueen kanssa mahdollisimman toivossa, että lentokone oli Venäjän hallituksen kone palasi presidentti Vladimir Putin Etelä-Amerikasta.
Mukaan tutkintaryhmän,  keskustelu  paljasti Ukrainan armeijan saattue kulkee kaupungin Sabivka, joka on noin viisi mailia länteen Luhansk, ja siirtymässä lentokentällä, mahdollisesti Luhansk lentokentän kaupungista etelään. Jos tämä JIT tili on oikea, se osoittaa, että aseelliset Ukrainan saattueita voisi liikkua lähes mielin määrin suuressa kapinallisten "alueella."
Ja se viittaisi siihen, että olettaen, että Buk ohjus on ammuttu venäläisten tai Venäjän kapinallisten koska ampumisen sijainti oli sisällä kapinallinen "alue" on epäilty. Mukaan Hollanti älykkyys   (mikä todella merkitsee NATO älykkyys), ukrainalaiset oli useita suuritehoinen Ilmatorjuntaohjus järjestelmien itäisessä Ukrainassa 17. heinäkuuta 2014 päivä MH-17 ammuttiin alas.
JIT Mietinnössä ei vaivaa selittää jossa nämä Ukrainan buks sijoitettiin, oletettavasti koska Ukraina oli osa JIT tutkimuksen ja siten ollut veto-oikeus vapauttaa kaikki tiedot. Vaikka ohjauksen Alankomaiden, australialaiset ja muut kohti syyttävät venäläisiä, Ukrainan SBU ei koskaan tule sallia näyttöä siitä asettaisi valokeilaan Ukrainaa.
Lisäksi antamalla raportin videon muodossa, JIT vaikeutti yleisön keskittyä loogisen epäjohdonmukaisuuksia havainnot, kuten väitetty saattue reittiä. Edelleen, vaikeuttaa arviointiprosessin, JIT parantanut esitys sekoittamalla todellinen näköisiä tietokonegrafiikka kuvia löytyy sosiaalisen median.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti