keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Moldova jälleen menettäisi siirtotyöläisten Venäjällä äänestykseen

08:00 sitten (28.9.2016)  4
Lähde:  IA Regnum tiedottaa
. Sillä 700000 Moldovan työvoimamuuttajat Venäjällä Chisinau päätti aloittaa 8. tontteja.

Moldovan hallitus on päättänyt aloittaa sen määrä 30 lokakuu presidentinvaalien, 100 äänestyspaikat ulkomaille, joista vain kahdeksan - Venäjällä, jossa on noin kaksi kolmasosaa Moldovan vieras työntekijöitä.Kuten kirjeenvaihtaja IA Regnum tiedottaa , useimmilla aloilla - 25 - avataan Italiassa.
Romaniassa se avautuu 11 sivustoja Yhdysvalloissa - seitsemän Ranska - kuusi, Portugali ja Espanja - neljä Kanadassa ja Turkissa - kolme Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Israel, Kreikka, Ukraina ja Saksa - kaksi.Yksi sivusto avataan Kiinassa, Tsekin tasavalta, Latvia, Azerbaidžan, Belgia, Puola, Ruotsi, Viro, Liettua, Unkari, Itävalta, Bulgaria, Sveitsi, Alankomaat, Monaco, Japanissa ja Qatar.
Hallitus ilmoitti, että päätös otettiin huomioon ehdotukset Moldovan ulkomaanedustustojen, pyynnöt Moldovan diaspora yhdistysten, kansalaisten määrä, jotka osallistuivat äänestykseen aikana ulkomaille parlamenttivaalien 30. marraskuuta 2014 sekä ihmisten määrä, jotka on rekisteröity verkossa osallistua vaaleihin.
Vuoden Moldovan parlamenttivaaleista vuonna 2014, maan ulkopuolella 95 äänestyspaikat avattiin, joista vain viisi - Venäjällä, joka on noin kaksi kolmasosaa noin miljoona Moldovan vieras työntekijää. Viimeisessä vaaleissa äänestää vain onnistunut noin 10 tuhatta. Moldovan kansalaisten Venäjällä.
Vertailun, Italiassa, jossa toisessa vaalissa peräkkäin avautuu 25 sivustoja, on noin 150 tuhatta Moldovan siirtotyöläisten ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti