maanantai 26. syyskuuta 2016

julkaistu
mukaan

CIA Kidutus Whistleblower: "Quest for Peace on oltava osa valinta"

"Maamme on kriisissä," John Kiriakou sanoo
CIA whisteblower John Kiriakou kuten kuvattu taiteilijan Robert Shetterly n "Amerikkalaiset Kuka kertoa totuus" -sarja.(Luotto: Robert Shetterly )
CIA agentti, joka vangittiin puhaltaa pilliin Yhdysvaltojen laittomat kidutus ohjelma on antanut lausunnon siitä, mitä kansakunnan äänestäjien täytyy vaatia White House toiveikkaat vaalien kausi.
Ilmiantaja, John Kiriakou , oli tuomittu 30 kuukauden vankeusrangaistukseen 2013 jälkeen kirjelmän syyllisyytensä vapauttaa nimen upseeri sekaantunut CIA kidutus ohjelma medialle ja rikkoo Intelligence Identities Protection Act.
"Maamme on kriisissä, onko se johtuu meidän ilmeisesti saumattoman kärjistyminen pysyväksi sodanajan talous, meidän kyvyttömyys käydä rauhaan Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa, tai kansalliset pakkoa syytteeseen ja nöyryyttää kansallisen turvallisuuden ilmiantajien", hän sanoi lausunnossaan. 
"Pyrkimys rauhaan oltava osa presidentinvaalien. Sen sijaan, että väittelyn mikä ehdokas olisi todennäköisemmin käyttää drones, todennäköisemmin pommi vihollisemme, todellinen tai kuviteltu, tai todennäköisemmin käyttää keppiä, eikä porkkana meidän on vaadittava, että nämä ehdokkaat sitoutuvat pyrkimys rauhaan sekä täällä että ulkomailla. 

"Ilman rauhaa, jatkamme alas pitkä tie kohti anarkiaa ja vihaa", hän lisäsi. 
Kiriakou antoi julkilausuman ennen vastaanottamisesta sunnuntaina Sam Adams Associates varten eheys Intelligence (SAAII) palkinnon.
SAAII sanoi lausunnossaan, että ilmiantajan "oli ensimmäinen Yhdysvaltain hallituksen virkamies vahvistaa (aikana kansallinen uutishaastattelussa joulukuussa 2007), joka waterboarding-jota hän kuvasi kidutuksen käytettiin kuulustella al Qaidan vankien. Kiriakou totesi myös, että hän löysi Yhdysvaltain "tehostettu kuulustelutekniikoista" moraalitonta, ja että amerikkalaiset ovat "parempaa ." "
Kiriakou on aiemmin sanonut , että "koko kidutus ohjelmaan on hyväksytty presidentti itse", ja että hän epäilee Yhdysvaltain hallitus "ei koskaan uskaltaa veloittaa joku tasolla Dick Cheney tai CIA johtaja ... kanssa rikokset ihmisyyttä vastaan. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti