keskiviikko 28. syyskuuta 2016


 
Jokainen päivä täällä CounterPunchilla annamme sinulle rinnakkainen maailmankaikkeus: universumi järki, realismia, huumoria ja terveellinen raivoa. Vuosien varrella olemme pystyneet ominaisuus ihana kirjoittajia ja aktivisteja, jotka tietävät, että kun he tulevat CounterPunchilla niiden ei tarvitse säästellä niiden sanoja. He tulevat tänne sanottava niin kuin se on. Ja te, teidän miljoonat, tulevat CounterPunchilla koska kuten Noam Chomsky sanoo, tarjoamme "ääni sanity, oivallus, käsitys siitä, mitä tapahtuu maailmassa." Olemme vain pyytää tukeanne kerran vuodessa. Mutta kun me kysyä, tarkoitamme sitä. Ole hyvä, käytä suojattua palvelinta suorittamaan  verovähennyskelpoisen lahjoituksen  jotta CounterPunchilla tänään (PayPal hyväksytty). 

Soita 1 (800) 840-3683 tai lähetä meille tarkista: CounterPunchilla PL 228 Petrolia, CA 95558



Jeffrey St. Clair on joitakin muistiinpanoja ei-niin-suuri keskustelu.

Louisa Willcox: alkaen harmaakarhu Mustallemerelle Snake Dakota valmisteilla.

Diana Johnstone kirjoittaa, että Hillary Clinton puheenjohtajavaltio on jo alkanut ontuva ankat edistää hänen sota.

Paul Street Charlotte ja sen jälkeen.

Mark Harris kuka menettää epäsuosion kilpailuun.

Mike Whitney tutkii taistelua Aleppo.

Binoy Kampmark on kidutukset Chelsea Manning.

Matt Peppe vastarintaa täytäntöön isänmaallisuus. 
Yksinomaan New Print -numeron of CounterPunchilla



Kuinka Hillary voivan aiheuttaa ydinsota 

Alan Nasser  kaivautuu Hillary Clintonin kauhistuttava ydinaseiden politiikan, jossa käyttö  uuden sukupolven ydinaseita pidetään oikeutettu taktiikka perinteisen sodankäynnin. Hillary äiti Complex: Ruth Fowler  dissects Hillary outo feminismin. Sisällä Meidän Camps:  Lee Ballinger  kertoo järkyttävää historian Yhdysvaltain internointileirejä leirejä Japani amerikkalaisille; Up in Smoke:  Josh Schlossberg  tutkitaan, miten yrityksen ympäristöliike hiljaa edistää biomassan energia; Beyond edistysmielisyyttä:  Andy Smolski  kaavioita, miten edistyksellinen liike sai lisäjäsentä Big Capital.PLUS:  Jeffrey St. Clair  on jäätiköiden sulaminen,  Yvette Carnell  merkityksestä Colin Kaepernick; Paul Buhle  Margaret Sanger,  Mike Whitney  Janet Yellen ja Big Money,  Ed Leer  elokuvista John Carpenter,  Chris Floyd  on ISIS ja  uudet  uuskonservatiivit,  Daniel Raventos  ja  Julie Wark Euroopasta n Rebel kaupungit; ja  Alan Wieder  on Studs Terkel kolmansille osapuolille.

Media of the Day

Päivän sitaatti
John Gray: "Science ei koskaan käytetä pääasiassa harjoittaa totuus, tai parantaa ihmisten elämää. Käyttötarkoitukset tieto on aina yhtä siirtämällä ja kiero kuin ihmiset ovat itse. Ihmiset käyttävät mitä he tietävät täyttämään kiireellisimmät - vaikka tulos on tuhoon. "
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti