tiistai 27. syyskuuta 2016

Lisää  newsletter@globalresearch.ca  osoitekirjaasi välttää roskapostisuodattimet                                                             Tarkasta tämä sähköpostilla selaimessasi
Tuki Global Research
Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Twitterissä
GRTV
Information Overload? Älä Tune Out ... saada tietoa!
 
 
Tietotulvaan?  Älä virittää pois ... Pysy ajan tasalla!Nykypäivän uutiset:  War ...  Köyhyys ...  Rikokset ihmisyyttä vastaan ... 
Sanoa, että yleisö on pettää ja varoa jatkuvasti tuomiopäivän tiedotusvälineiden ja uutisoinnissa jotka noudattavat yritysten esityslistat on brutto understatement - ihmiset näkevät maailman muuttuu ja he haluavat ymmärtää, mitä tapahtuu, ja miksi. He haluavat saada tietoa ja siten valmis. He haluavat vapaus tehdä koulutettuja valintoja sen sijaan kerrotaan mitä tehdä, jonka hyvin yksilöt ja instituutiot, jotka ovat johtaneet heidät kaaokseen.
Edessä  valtamediassa disinformaatiota , Global Research on pysynyt itsenäinen ja on edelleen toimittaa elintärkeää ja ajantasaista tietoa, ja olemme kiitollisia panos meidän toimittajien, avustajat, henkilökunnan ja vapaaehtoisten auttaa tämän tehtävän suorittamiseksi. Meidän lukija palaute on ollut korvaamaton lähde rohkaisua, motivaatiota ja kasvua.
Siitä huolimatta, hillitä vuorovesi väärää pumpataan voimakas ja hyvin rahoitettu valtamedia on huomattava haaste. Global Research toimii shoestring budjetti ja ei hyväksy rahoitusta ulkopuolisista lähteistä, ja pystyy siten säilyttämään itsenäisyytensä. Emme kuitenkaan pysty tekemään tätä ilman rahoitusosuudet lukijoidemme, ja jatkamaan pyrkimyksiämme tarvitsemme tukeanne. Sanoin toimittaja Eric Walberg:
"Koska 9/11, Global Research on ollut yksi parhaista uutislähteet ja analyysi kasvava poliittinen, taloudellinen ja sosiaalinen kriisi maailma on edessään. Koska valtavirran Länsi media muuttuu yhä useammat sulautetut voimien kanssa valtakunnan, Global Research tutkii edelleen eri tapoja ymmärtää monimutkaisessa maailmassa järjestelmään. Panostus tässä tärkeässä foorumissa on panos valoisampaa tulevaisuutta meille kaikille. " 
-  Eric Walberg , kirjoittaja" P ostmodern Imperialism: geopolitiikka ja Suuri Games "( Klikkaa tästä täydellinen luettelo artikkeleista )
Jos kääntyä Global Research analysointia ja ymmärtämistä keskeisiä kysymyksiä, jotka muokkaavat maailmaamme, harkitse  lahjoittamista  tai  jäseneksi .
Muista myös välittämään meidän artikkeleita  ja  videoita  ja yhteystietoja, lähettää ne  sosiaalisen median , ja pitää keskustelua käynnissä! 
Lahjoita verkossa, postitse tai faksilla
Jäseneksi Global Research
Näyttää tukea ryhtymällä  Global Research jäsen  (ja myös selville meidän  ilmainen kirja  tarjous!)
Selata kirjoja, e-kirjoja ja DVD-levyjä
Käy äskettäin päivitetty  Store  oppia lisää julkaisuista. Klikkaa selata otsikoita:
Liity meihin verkossa
Tykkää meistä Facebookissa ja suosittelevat meitä ystävillesi!

 Seuraa meitä Twitterissä!

 Tilaa  YouTube-kanava  uusimmat videot globaaleista kysymyksistä.
 
Huomautus luovuttajille Yhdysvalloissa:
Verotulojen vähennyskelpoisia hyväntekeväisyyteen Yhdysvaltain asukkaat
Verotulojen vähennyskelpoisia hyväntekeväisyyteen Yhdysvaltain asukkaat voidaan antaa lahjoituksia Global Research yli $ 400 kautta finanssipolitiikan sponsorointiohjelmaa. Jos olet Yhdysvalloissa asuva ja haluavat tehdä lahjoituksen $ vähintään 400, yhteyttä osoitteeseen  crg.online@yahoo.com (ilmoittakaa "US Lahjoitus" otsikkokenttään) ja lähetämme sinulle yksityiskohtia. Olemme paljon velkaa tuestanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti