maanantai 26. syyskuuta 2016

Ukraina "Javelin" ei saa mitä todella päättänyt Yhdysvaltain kongressi

05:00 sitten (26.9.2016)  10
Lähde: RIA FAN
22. syyskuuta monet media lainasi Yhdysvaltain suurlähetystö Ukrainassa julkaistu aineet, josta se seuraa, että Washington on valmis aloittamaan muodollinen toimitus Kiev "tappava ase".
Onko tämä totta? Asiassa liittovaltion perehtynyt kirjeenvaihtaja uutistoimisto.

Kysymykset "puolustus" terminologia
Aloitetaan selvittää, mitä itse asiassa raportoitu Ukrainan suurlähetystön Yhdysvalloissa. Jos tarkastellaan Facebook-sivulla, jossa tuotiin Ukrainan suurlähetystö Yhdysvalloissa, opimme seuraavaa.
Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi yksimielisesti lain "On tukea vakautta ja demokratiaa Ukrainassa", joka oli aiemmin aloitettu yhteistyö puheenjohtaja ulkoasiainvaliokunnan edustajainhuoneen demokraatti kongressiedustaja Eliot Engel ja republikaanien Adam Kinzinger. Co-laatijat laki on tullut noin 40 kongressin demokraattisesta ja republikaanien osapuolille. Sen lisäksi, että laki vahvistaa jatkamisesta järjestelmän venäläisvastaisesta pakotteiden saakka täysimääräisesti Venäjän puolella Minskin sopimuksia, tämä asiakirja mahdollistaa Ukrainaan, kirjaimellisesti, tappavia puolustava asejärjestelmät.
Joten tämä, jälleen, mukaan Ukrainan suurlähetystön Yhdysvalloissa.
Se vangitsee katseen ensin poikkeamat uutinen, että kiertämään media. On käynyt ilmi, Engel ja Kinzinger puhu siitä "Lethal Weapon", vaan "tappavan puolustava asejärjestelmiä." Toisaalta termi "puolustava asejärjestelmiä" in American tulkinta voisi merkitä elementtejä ohjuspuolustusjärjestelmää, ja henkilökohtaiseen itsepuolustukseen ase. eli leviäminen jatkuu kantorakettipalvelujen Mk-41 SM-3 ohjuksia konepistoolin Heckler & Koch MP7A1 ammukset 4,6 × 30 mm.
Toisaalta, suhteessa Ukrainan yhteydessä termi "tappavan puolustava asejärjestelmät" selvästi liittyy paljon pienempi valikoima aseita. Mukaan Länsi ja kotimaisia ​​asiantuntijoita, se voi tarkoittaa esimerkiksi Panssarintorjuntaohjus järjestelmät (kyllä, kuten Ukrainassa Alcala FGM-148 Javelin), ilmatorjuntaohjuksia ja manpads.
Erilaisia ​​ukrainalaisten asiantuntijoiden samaan luetteloon tekevät enemmän vaikutusta UAV, Lentomelun, anti-alus ohjuksia, säiliöt, itseliikkuvat aseet, raketinheitin järjestelmiä, taktinen ohjusjärjestelmien, käsiaseiden ja muiden aseiden alue. Otamme tämän ilmiön kansalliset ominaispiirteet käsitys termin "tappavan puolustava aseita järjestelmää." Otamme sen huomioon, mutta muistaa selkeänä poikkeuksena säännöstä, emme.
Joten, tappavia puolustava asejärjestelmät - on varsin korkean teknologian, ja siksi kallista rahassa, asejärjestelmät. Näin ollen on jo yksi silmällä lähes vuoden viive taloudellista tukea Kiev IMF: n ja USA: n, tekee ulkonäkö Ukrainassa ATRA FGM-148 Javelin ja SAM MIM-104 Patriot kaupallisia määriä on hyvin ongelmallinen.
Ei lakia, ja laskun
Ilmestyminen tällaisten järjestelmien APU tulee vieläkin arveluttavaa, kun muistaa, että Ukraina huolimatta lausunnon sen hallitus, ei ole lainkaan, mistä näkökulmasta länteen "tärkein navan Earth".Todisteita ei ole kaukana hakemaan. Viime elokuussa, Egypti onnistui sopia IMF lainaa määrän 12 miljardia dollaria. Samalla presidentti Ukrainan Petro Poroshenko onnistui äskettäin saada IMF erän suuruus vain $ 1 miljardin ja lupaus lisää 1 miljardi Yhdysvaltain varapresidentti Joseph Biden.
Korkeat kustannukset uusien asejärjestelmien ... plus lisäkoulutuksen tarve maksaa Ukrainan käsittely henkilöstön korkean teknologian aseita näytteiden tuntemattomia häntä. Plus kustannukset varaosien huolto ja korjaus näiden järjestelmien (ei Ukraina on nykymuodossaan se kaikki maksaa?). Plus suurella todennäköisyydellä "hoito" aseta West Ukraina järjestelmät DNI / LC jälkeen "pintaan" näytteiden Venäjällä.Plus ei ole selvää hyötyä edelleen pahenemista suhteiden lännen ja Moskovassa Ukrainan "kenttä" ... Kaikki tämä tekee Ukrainan unelmat lukuisia ulkomaisia ​​sotilaallisia hi-Teke in illuusio. Ainakin tällä hetkellä.
Mutta se ei ole kaikki argumentit "vastaan". Jos me askel taaksepäin, mitä kirjoittaa Ukrainan suurlähetystön Yhdysvalloissa, ja me käännymme lähteen eli. E. Suoraan hyväksymä asiakirja edustajainhuoneen, odotamme yksi yllätys.
On käynyt ilmi, että nykyinen sanamuoto, se ei ole laki, mutta vain lasku. Tullakseen laki on vielä hyväksyttävä senaatissa ja allekirjoitus presidentti. Kevyt hetki ennen virallisesti valtiot Ukraina voi lähettää vain ei-tappavia puolustustarvikkeita. Toisin sanoen - suhpayki, lääketieteelliset laitteet, ei ole ensimmäinen tuoreutta viestintäjärjestelmä, b / u Army HMMWV katumaasturit ilman varaosia, pieniä määriä tutkan laastin ja tykistön asemat ... Plus - rajoittamattomasti "Valentine" ja lupauksia.
Tietenkään tämä ei muuta todennäköisyys epävirallisen aseiden Ukrainaan. Mutta meillä on jotain et puhua niistä, eikö? Virallisesti kuitenkin tarjonta tappava puolustava asejärjestelmät Ukrainaan voidaan odottaa kuusi kuukautta myöhemmin. Aiemmin Bill Engel Kinzingera & Co. läpi senaatissa, ja Yhdysvaltain presidentti ei todennäköisesti "slip", jos hän ei läpäise näitä tapauksia.
Reality vs. pilvilinnoja
Yleisesti olisi selvää, että vallitsevissa olosuhteissa, asevoimien Ukrainan pitäisi odottaa merkittävää kasvua niiden torjumiseksi valmiutta takia tarjonta kehittyneitä aseita ulkomailta. Tämä mainitaan ja ukrainalaisten itsensä. Joten johtaja tiedon ja konsultointiyritys Sergei Defense Express Zgurets suoraan toteaa, että Ukrainan armeija keskittyisi ensin ominaisuuksista sen puolustusteollisuuden. Loput rakentamisen tule asevoimat, ja pilvilinnoja ...
Perusteellisesti hajonnut ja "dekomunizirovannomu" hajoamaan Neuvostoliiton armeija, tunnetaan nykyään Zbroynі Sealy Ukraina objektiivisista syistä siirtyä T-64 "Abrams" ja Mi-24 "Apache". Kuitenkin, tämän ei pitäisi tulla tekosyytä itsepetosta. Varmasti periksi torjumiseksi valta asevoimien Venäjän federaation, APU selvästi parempi kuin armeijan DNI / LC. Yhteydessä törmäyksen, "one", tietenkin ...
Joka tapauksessa, Bill "On tukea vakautta ja demokratiaa Ukrainassa" lyhyellä aikavälillä (6 kk) ei muuta virran Donbass sotilaallista tasapainoa. Ennusteet kauempana aikana ovat suoraan riippuvaisia ​​poliittisesta tilanteesta, joka muuttuu tapahtumien kahden viime vuoden aikana, voidaan tuskin ennustaa.
Joten mikä on Yhdysvaltain laki? Tässä vaiheessa - poliittinen signaali Venäjän ja Yhdysvaltojen aiejulistuksen. Ei enempää eikä vähempää. Vastaus tähän vaiheeseen Washington Moskova, vain aika näyttää. Kuitenkin se, että tällainen vaste seuraa, ei ole epäilystäkään. Andrew Soyustov.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti