perjantai 30. syyskuuta 2016


Uusimmat , uutiset , poimii , pääluokat

Miksi Kiev on syypää MH-17 tragedia

Vaikka alustavan raportin yhteisen tutkintaryhmän on puutteellinen, koska se sivuuttaa Venäjän todisteita, perimmäinen syy, miksi MH17 ammuttiin alas johtui Kiev holtittomasti sallittu siviili lentoliikenteessä sota-alueella.

Päätelmissä hollantilaisen johti tutkimuksen Downing MH-17 lähellä Donetsk pitäisi yllättää ketään. Tutkimus asettanut itsensä olevan puutteellinen alusta alkaen kieltäytynyt tutkia todisteita siitä, että Venäjän hallitus, BUK-ohjus valmistaja Almaz-Antey, ja ilmeisesti jopa Yhdysvaltain hallitus olivat halukkaita antamaan.

Samalla tutkijat tukeutui toimittamien tietojen Kiev, mukaan lukien utuinen ja melko merkityksetön kuvia sosiaalisen median sivustoja.
Tämä on sama kuin joku haluaa objektiivinen muotokuva Japanin poliittisen ja sosiaali- luottaen Pohjois-Korean televisio antamaan tarkat reportaasi aiheesta. 
Ei sillä George W. Bush petti luulemaan Irakiin liittyi 9/11 julmuutta, on kaatunut jetliners käytetty niin unconscionably rehuna poliittisessa charades.
Mutta on olemassa kaksi suurempaa norsuja huoneeseen.
Ensinnäkin ja useimpien traagisesti, tutkijat laiminlyöty tehdä tiedusteluja siitä, miksi matkustaja jetliner sai lentää yli vaarallinen sota-alueella. Jokainen vuonna 2014 puoli aivojen ja älypuhelin uutisten app tiesi, että verinen sota raivosi Donbass.
mh17-Garrie
Se, että ihmiset Donbass demokraattisesti julistautui itsenäiseksi ja Kiovan yksipuolisesti julisti sodan ei edes tulla tähän. Se oli vyöhyke väkivallan jossa ohjuksia monia lajikkeita oli säännöllisesti ammuttu.
Lähempi syystä kone sai lentää alueen yli johtuu patologisesti neuroottinen, mutkitteleva ja epärehellinen hallinnon Kiovassa evännyt oli sota siellä.   Sen sijaan se puhui maailman olevan "terrorisminvastaisen toiminnan" huolimatta että terrorismi on todella taktiikka Kiev työllistää yrittää alistaa ja rikkoa Donbass Tämä on sisällytetty pommittamista kouluissa ja kodeissa, ja dokumentti vankien pahoinpitelystä ja jopa lasten, myös silloin, kun lapsi raiskauksesta. Tämä jälkimmäinen esille tuomat jäsen Ukrainan Rada (parlamentti), joka on kannattaja sodan.
Se, patologisesti epärehellinen hallinnon Kiovassa voisi teeskennellä Donbass oli turvallinen paikka lentää lentokoneita yli on sama kuin presidentti Assadin isännöi kansainvälinen kuumailmapallo festivaali yli Raqqa.
Joten vaikka läheiset vika käsissä Kiovan kantavana vika Alankomaiden, Malesian ja Euroopan viranomaisten, jotka menivät yhdessä valheita ja laittaa viattomien ihmisten käsissä maan ajaa hullun miesten ja naisten .
Niin kutsutut vastuussa kansojen toimineet vastuuttomasti. He laskuvarjolla kansalaistensa osaksi aktiivinen tulivuori koska Ukrainan presidentti Poroshenko toiminut kuten kuuro, mykkä ja sokea mies, jolla ei ole asiantuntemusta geologia joka väitti tulivuori oli oikeastaan ​​vain merkityksetön kalliomuodostelman.
Vuonna vahingonkorvausoikeuden, jotkut tuomioistuimet soveltavat testi kutsutaan viimeinen selkeä mahdollisuus oppi. Tämä oppi väittää, että vaikka joku on syyllistynyt laiminlyöntiin, kantaja voi silti olla vastuussa, jos hän oli viimeinen selvä mahdollisuus välttää haitallista teko. Tässä tapauksessa, kun taas ne, jotka ammuttiin alas kone on syyllinen, on olemassa osaltaan huolimattomasti ne, jotka annettiin kone lentää siellä ensiksi.
Toinen elefantin olohuoneessa on että tutkintaryhmään ei ole oikeastaan syyttää Venäjän federaation ollenkaan. Ne hiljaista epämääräinen syyllisyyttä väärennös yhdistys skenaario.   Media on täynnä, mutta joukkue itseään ei syyttää Venäjää. Tässä syy.   Donetskin ja Lugansk Peoples tasavallat eivät kuulu Venäjän federaation niiden sotilaat eivät ole sotilaita Venäjän armeijan, niiden ohjukset eivät ole ohjuksia Venäjän armeijan, ja toisin kuin järjestelmä Kiovassa, heillä ei ole ilmaa pakottaa.
Sivuun että kone oli todennäköisemmin ammuttiin alas Kiovan sotilaallinen kuin ne on Donbass tasavaltojen, Venäjä ei tekijä osaksi asiaa kuin Venäjän valtion puuttumista Donbass on rajoitettu rooli rauhanturvaajan ja avun toimittaja.
Monet Venäjällä haluavat tämä ei ollut niin. Monet haluavat Venäjä tukea sotilaallisesti nuorta tasavaltojen vastaan ​​Kiev sodassa, joka olisi helposti ja nopeasti voitti Venäjä.
Olen selittänyt edellä, miksi Putin on ottanut tällaisen kohtalainen kantaa tähän.
Ainoa asia, jota on kommentoitava, on ilmoitus, että ohjuslaukaisin saapui Donbass ympäri Venäjän rajan.
Jälleen ei ole vankkaa näyttöä tästä, vaikka se näyttää olevan se, että erityisesti ohjus kyseessä on pitkään käytöstä Venäjän sotilaallinen.
Raportti oli jonkinlainen farssi, mutta huolimattomuus, jotka sallivat kone lentää sota-alueella on traaginen.
Tämä olisi ollut vältettävissä, MH-17: n reitti olisi muutettu. On halu ei kyseenalaistaa motiivit epäonnistuneen järjestelmän Kiovassa todella tärkeämpää kuin suojella siviilejä sota, jossa heillä ei ollut mukana?
No kuten Alankomaiden raportissa itse Jätän sen sinulle määrittää syyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti