perjantai 30. syyskuuta 2016

Perjantai 30 syyskuu 
Tarkasta tämä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 09.30.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. Kuinka paljon Vuosi Syyriassa Kustannukset Venäjä - Oikeastaan ei ole niin paljon by Ilya Kozyrev
  2. Venäjän uusi Etsivä Pakistaniin on kyse aseiden myynti by Sanjay Pulipaka
  3. Travel Notes A Talking Head: Trump-Clinton Keskustelu katsottuna Moskova by Gilbert Doctorow
  4. 14-Minute '60 Minuuttia 'Infomercial Cold War by Adam H. Johnson
  5. Keski-Aasia hengittää syvään helpotuksesta kuten rahalähetykset Venäjä alkaa elpyä by Kanat Shaku
  6. Sotaa Syyrian: kaksipuolisesti Siirry "Plan B" by Saker
  7. Kun suora sotilaallinen väliintulo ole suoraa sotilaallista väliintuloa? By Jim Naureckas
  8. Väitetty Venäjän BUK Polku ei ole järkeä in Dutch MH-17 Report by Robert Parry
  9. Putin Pyrkii Parlamentaarinen Tausta Kiinan Pact by Damien Sharkov
  10. Disgrace: West New MH17 huijausmenetelmistä Näkyvä ja selitys by John Helmer
  11. Trump Ikävä veti Punches aikana ensimmäinen Keskustelu by John Chuckman
  12. Russian-Syyrian Työnnä Aleppo täydessä vauhdissa. Yhdysvaltain päättäessään ylösajamiseen tuki Terrori Child Beheaders tai Start WW3by Adam Hill
  13. Venäjän Blitzkrieg on Aleppo on suora haaste Washington by Patrick Lawrence
  14. Maria Zakharova Sources Yhdysvaltain ulkopolitiikan Hysteria (Video) byAndrei Baranov
  15. Rand Raportti: Venäläinen propaganda merkittävä uhka Yhdysvaltain byWilliam Dunkerleyn
  16. Ensimmäinen Keskustelu: Advantage, Clinton by Srdja Trifković



Kuinka paljon Vuosi Syyriassa Kustannukset Venäjä - Oikeastaan ​​ei ole niin paljon

Ilya Kozyrev Pe, 30 syyskuu 2016
Vuosi sitten, Syyrian presidentti Bashar Assad pyysi virallisesti Venäjän apua vedoten ystävyys ja yhteistyö allekirjoittama Syyrian ja Neuvostoliiton vuonna 1980. Presidentti Putin kerralla pyysi liittoneuvosto sallia asevoimien ulkomailla, helposti saamista yksimielisesti suostumus, koska siihen mennessä, venäläinen lentokoneita, helikoptereita ja varusmiehet olivat jo Syria.The uutiset kerralla herättivät kysymyksiä ja huhuja. Mindlessly, jokainen ulkomainen kommentaattori muistutti Afganistanista, Vietnam ja Irak. Venäläiset huolissaan kustannuksista, maa oli jo ollut seuraamuksia kuusi kuukautta.   
Jaa Twitterissä Kuten kuinka paljon Year Syyriassa Kustannukset Venäjä - Oikeastaan ​​ei ole niin paljon Facebookissa






Venäjän uusi Etsivä Pakistaniin on kyse Arms Sales

Sanjay Pulipaka Pe, 30 syyskuu 2016
Viime aikoina Venäjä aloitti ensimmäinen yhteiset sotaharjoitukset Pakistanin kanssa.Muutamaa kuukautta aikaisemmin, ensimmäisessä, Venäjä suostui myymään Mi-35 hyökkäys helikopterit Pakistaniin. Lukuisat raportit viittaavat siihen, että Pakistan on kuulemma keskusteluja Venäjän hankintaan Su-35 taistelukone. Myynti puolustustarvikkeiden ja sotaharjoituksia Pakistanin osoittavat merkittävää muutosta Venäjän ulkopolitiikassa.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän uusi Etsivä Pakistaniin on kyse Arms Sales Facebookissa






Travel Notes A Talking Head: Trump-Clinton Keskustelu nähtynä Moskova

Gilbert Doctorow Pe, 30 syyskuu 2016
G. Doctorow on Euroopan koordinaattori American komitean East West Accord.Hänen viimeisin kirja, Onko Venäjä on tulevaisuus? julkaistiin elokuussa 2015.On sunnuntai 25 syyskuu, sain puhelun minun Brussels kotiin kutsusta Moskovaan osallistua tiistaina poliittisessa talk show isännöi Venäjän valtion televisio parhaaseen katseluaikaan analysoimalla ensimmäistä Trump-Clinton televisio keskustelua Yhdysvalloissa. Olemme nopeasti sovittu aikataulu ja maanantaina keskipäivällä sain e-liput Venäjälle ja takaisin.
Jaa Twitterissä Kuten Travel Notes A Talking Head: Trump-Clinton Keskustelu nähtynä Moskova Facebookissa






14-Minute '60 Minuuttia 'Infomercial Cold War

Adam H. Johnson Pe, 30 syyskuu 2016
Sunnuntai-iltana, yksi vanhimmista ja arvostetuimmista nimistä TV-uutiset, 60 minuuttia, juoksi mikä oli tosiasiassa 14 minuutin infomercial Yhdysvaltain armeijan ja aseita urakoitsijat, hyping uhka Venäjän ydinisku Eurooppa ilman tippaakaan skeptisyys tai yhteydessä.
Jaa Twitterissä Kuten 14-Minute '60 Minuuttia 'Infomercial varten kylmän sodan Facebookissa






Keski-Aasia hengittää syvään helpotuksesta kuten rahalähetykset Venäjä alkaa elpyä

by Kanat Shaku Pe, 30 syyskuu 2016
Venäjän kasvu data ensimmäisellä vuosipuoliskolla osoittaa elpymisen merkkejä, rahalähetys riippuva entisten neuvostotasavaltojen Uzbekistanin, Kirgisian ja Tadžikistanin alkavat nähdä nousukautta saadun rahan kautta Venäjälle rahan siirto toimijoita.
Jaa Twitterissä Kuten Keski-Aasiassa hengittää syvään helpotuksesta kuten rahalähetykset Venäjä alkaa elpyä Facebookissa






Sotaa Syyrian: kaksipuolisesti Siirry "Plan B"

The Saker Pe, 30 syyskuu 2016
Ottaen huomioon koko ettei Yhdysvaltain politiikan hallinnon-muutos Syyrian ja kaataa Assadin, aika on nyt tullut Yhdysvaltoja tekemään perustavaa laatua oleva valinta: neuvotella tai tuplata. Ilmeisesti Kerry ja muut aluksi yrittänyt neuvotella, mutta Pentagon päätti toisin, kavalasti rikkoi sopimuksen ehtoja ja (laittomasti) pommitti Syyrian joukot. Jossa pisteessä, Kerry, Virta ja loput niistä tuntui heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin "liittyä" Pentagon ja tuplata. Nyt USA "varoittaa" Venäjä että jos Aleppo loukkaavaa jatkuu, Yhdysvallat ei jatka neuvotteluja.
Jaa Twitterissä Like The War Against Syyrian: kaksipuolisesti Siirry "Plan B" Facebookissa






Kun suora sotilaallinen väliintulo ole suoraa sotilaallista väliintuloa?

Jim Naureckas Pe, 30 syyskuu 2016
"Presidentti Obama on pitkään kieltäytynyt hyväksymästä suoraa sotilaallista väliintuloa Syyriassa," New York Times väitti pääkirjoituksessa (09.29.16) noin "Vladimir Putinin Outlaw valtion."
Jaa Twitterissä Kuten Kun suora sotilaallinen interventio Ei Suora sotilaallinen väliintulo?  Facebookissa






Väitetty Venäjän BUK Polku ei ole järkeä in Dutch MH-17 Report

Robert Parry Pe, 30 syyskuu 2016
Ilman epäilyä, lännen valtamedia on omaksunut uusia väitteitä syyllistämättä Venäjän Downing Malesian Airlinesin lento 17, mutta on keskeinen todistusaineistona ja loogisia aukkoja lukien oletettu reitistä oletettu Buk ohjus convoy.According yhteisen tutkintaryhmän (JIT), mikä taas "johti" Alankomaiden ohjasi Ukrainan SBU tiedustelupalvelun, venäläiset toimitti Buk ohjuspuolustusjärjestelmää akku rajalla rajan noin 30 mailia kaakkoon Luhansk yönä 16-17 07, 2014 . Siitä lähtien, olisi ollut helppo ja looginen reitti tutkintaryhmän väitti ampumisen sivustolla.
Jaa Twitterissä Kuten väitetty venäläinen BUK Polku ei ole järkeä in Dutch MH-17 Report Facebookissa






Putin Pyrkii Parlamentaarinen Tausta Kiinan Pact

Damien Sharkov Pe, 30 syyskuu 2016
Venäjän presidentti Vladimir Putin on esittänyt sopimuksen Kiinan kanssa tiedusteluympäristön, hyväksyttäväksi Venäjän parlamentin, Kremlin reports.The paljon, jos ratifioidaan näkee molemmissa maissa liittyvässä yhteistyössä kukistamaan "terrorismi, separatismin ääriliikkeiden" ja tarkoittaa kahden suurvallan vaihtavat tietoja olinpaikasta laittomia aseita, ammuksia ja propaganda materiaalien lähellä niiden borders.Russia ja Kiina on yksi maailman pisin maarajoilla, yli 4000 km ja jotka kattavat viiden Venäjän alueiden ja kolme kiinalaista provinces.The sopimus mahdollistaa myös Venäjän rikollinen tutkijat tehdä yhteistyötä kollegansa Kiinassa ja päinvastoin.
Jaa Twitterissä Kuten Putin Pyrkii parlamentaarisen Tausta Kiinan Pact Facebookissa






Disgrace: West New MH17 huijausmenetelmistä Näkyvä ja selitys

John Helmer Pe, 30 syyskuu 2016
Sinun ei tarvitse olla asiantuntija maa-ilmaan sodankäynti, tutka, ohjusten taisteluvälineiden tai oikeuslääketieteen kriminologia ymmärtää kolme perusedellytykset syytteeseen ihmisiä rikoksista. Ensimmäinen on osoitus aikomuksesta tehdä mitä tapahtui. Toinen on todisteita siitä, mitä ei olisi voinut tapahtua määriä todisteita, että se ei tapahdu. Kolmas on todiste varteenotettavaa epäilystä.
Jaa Twitterissä Like Disgrace: Lännen New MH17 huijausmenetelmistä Näkyvä ja selitys Facebookissa






Trump Ikävä veti Punches aikana ensimmäinen Keskustelu

John Chuckman Pe, 30 syyskuu 2016
Yksi totuus menee ensimmäiseen presidentin keskustelua, ei laajasti tunnustettu, oli se, että se ei ole väliä, kuinka Clinton onnistui ja mitä hän sanoi, vaikka romahdus lavalla selvästi olisi ollut ratkaiseva-tarpeeksi matter.Her comportment tai vastauksia ei asia juuri siksi hän on ennätys, pitkä ja yksityiskohtainen poliittisia tallentamisesta ehdottomasti kertoo sellaista johtaja hän on ollut ja tulee olemaan, vaikka otetaan huomioon, että asema huipulla poliittisten kasa mahdollistaa enemmän liikkumavaraa varten henkilön asenteita, ennakkoluuloja, ja koukero, voisi kohtuudella odottaa vielä äärimmäinen versio epämiellyttävä ohi.
Jaa Twitterissä Kuten Trump Ikävä veti Punches aikana ensimmäinen Keskustelu Facebookissa






Russian-Syyrian Työnnä Aleppo täydessä vauhdissa.Yhdysvaltain päättäessään ylösajamiseen tuki Terrori Child Beheaders tai Start WW3

Adam Hill Pe, 30 syyskuu 2016
Syyrian armeijan ja Palestiinan hallituspuolueen miliisi (Jerusalem Brigade) ovat vallanneet palestiinalaisten Handarat pakolaisleirillä pohjoisella laidalla Itä Aleppo kaksi päivää sitten. Lisäksi se näyttää hyvin paljon tällä kertaa ne pystyvät pitämään siitä kiinni. Kenellekään jälkeen taistelun Aleppo tarkasti tämä on erittäin merkittävä, sillä aiemmin tuloksettomia taistelevat Handarat oli ollut keskipiste taistelu yli kuusi kuukautta now.Eastern Aleppo edelleen voimakkaasti puolusti linnoitusta mutta todellinen, jos hidas, edistystä on tapahtunut .
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän Syyrian Työnnä Aleppo täydessä vauhdissa.  Yhdysvaltain päättäessään ylösajamiseen tuki Terrori Child Beheaders tai Start WW3 Facebookissa






Venäjän Blitzkrieg on Aleppo on suora haaste Washington

Patrick Lawrence Pe, 30 syyskuu 2016
Mitä meidän tehdä tapahtumista Syyrian nyt, että ulkoministeri Kerryn uusin (ja hyvin mahdollisesti viimeinen) yrittää perustaa rajoitetun tulitauko on laskenut liian kirjaimellisesti liekeissä? Tämä ei ole ensimmäinen tällainen vika, tietenkin: On ollut kahdeksan aikaisemmat yritykset lopettamaan traagisen väkivallan ja tuoda vastakkaiset sivut neuvottelupöytään, joka alkaa kaksi tällaista ponnisteluja Arabiliiton loppuvuodesta 2011. Mutta tällä kertaa, asiat ovat eri. Kysymyksiä on esitetty. On mahdollista alusta loppuun on vasta alkanut.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän Blitzkrieg on Aleppo on suora haaste Washington Facebookissa






Maria Zakharova Sources Yhdysvaltain ulkopolitiikan Hysteria (Video)

Andrei Baranov Pe, 30 syyskuu 2016
Baranov: Haluamme kysyä muutamia kysymyksiä uusimpia poliittisista tapahtumista: mitä niiden takana, miten ne kuuluvat ja tulkitaan, alkaen Syyrian. Sunnuntaina Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvosto kokoontui aloittaman USA, Iso-Britannia ja Ranska. Olin järkyttynyt paitsi se, että he taas syytti meitä asioita emme tee, vaan uskomattoman töykeä sävy, että he eivät koskaan aikaisemmin. Esimerkiksi Yhdysvaltain pysyvä edustaja YK Samantha Power jopa kutsui Moskovan toimista epäinhimillistä! Mitä luulet tämän hysterics on noin? Miksi se tuli juuri nyt?    
Jaa Twitterissä Kuten Maria Zakharova Sources Yhdysvaltain ulkopolitiikan Hysteria (Video) Facebookissa






Rand Raportti: Venäläinen propaganda merkittävä uhka USA

William Dunkerleyn Pe, 30 syyskuu 2016
Raportissa nimeltään "Venäjän" Firehose valheen "Propaganda Model", kirjoittajat Christopher Paul ja Mirjamin Matthews esittää asiansa: "lähtien 2008 tunkeutumisen Georgia (jos ei ennen), on ollut merkittävä kehitys Venäjän lähestymistapa propaganda . Tämä uusi lähestymistapa oli täysi näyttö aikana maan 2014 liittämistä Krimin niemimaalla. Se jatkaa osoitettava tueksi jatkuvien konfliktien Ukrainassa ja Syyrian pyrittäessä paha ja pitkän aikavälin tavoitteita Venäjän "lähellä ulkomailla" ja NATOa liittolaisia. "
Jaa Twitterissä Kuten Rand Raportti: Venäläinen propaganda merkittävää uhkaa meitä Facebook






Ensimmäinen Keskustelu: Advantage, Clinton

by Srdja Trifković Pe, 30 syyskuu 2016
Keskustelu ei ollut kädet alas voitto Hillary Clinton, koska media pakkaus ennustettavasti väittää, mutta maanantai-iltana Donald Trump jäänyt suuri mahdollisuus vahingoittaa hänen uskottavuutensa ja kyseenalaistaa hänen levy. Tästä syystä hän on syytä tuntea tyytyväisiä outcome.Clinton oli ensimmäinen mainita Wall Street, mutta Trump ei vastannut korostamalla hänen läheisiä yhteyksiä Goldman Sachs et. al, joka on yksi hänen monista haavoittuvuuksia. Aivan kuten selittämättömästi, hän ei maininnut Clinton Foundation kerran. Vielä pahempaa, hän ei tuoda esiin kysymyksen poistettu sähköpostit ja yksityiset palvelimeen, kun Holt kysytty tietoverkkojen, ja omituisesti puhui vuotanut DNC ​​sähköposteja koskeva Bernie Sanders sijaan.
Jaa Twitterissä Like The First Keskustelu: Advantage, Clinton Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti