tiistai 27. syyskuuta 2016

Bars, tähdet ja Lone Star (II ja lopullinen)

 
 
 
 
 
 
5 Äänestykset

bandera_eeuuTekijä: Javier Gómez Sánchez
Opetussuunnitelmat nuorille kuubalaisille Yhdysvalloissa ovat uusia, mutta ei uutta. Tee mitään virhettä, ei jokainen, joka tutkii siellä tekee näistä ohjelmista luotu poliittinen tavoite. Se on erityisesti suunniteltu joitakin hankkeita.
Näinä aikoina vallankumouksellisen henkisen yhteisön on käytettävä kaikki hänen älykkyys tietää tehdä ero. Soita vehnä vehnän ja rikkaruohot rikkaruohoja. Varo kirjoitettaessa jopa sanomalehdissä, mikä kaikki yhdessä pussiin. Sillä niin nyt on kömpelö kirjoitettaessa on hankala lukea, ja jopa kömpelö käynnissä.
Sitten jos tarkastellaan, miten nämä kumouksellinen ohjelmat on suunniteltu tutkimuksessa todettiin keskeinen yksityiskohta: koulutetut nuoret niissä on palattava Kuubaan.
Maamme sen kehittämistarpeita kerätä inhimillistä pääomaa, joka on levinnyt ympäri maailmaa ja on juonut siitä. Jotain, joka ei tapahdu ennen olemassa suotuisat edellytykset lisäys Kuubassa, hänen, perhe ja materiaali toteutumista, sekä tarvittavat toimet helpottaakseen paluuta politiikkaan.
Tämä paluu on suurin heikkous Kuuban suhteet sen nuoren ulkopuolella, ja juuri USAID ohjelmat ovat räjähdysmäisesti. Vallankumouksellinen Kuuba on jättänyt hakea ja saada sen hyödyt, laskuri itse on oppinut viljelemään ja sato sato.
Nykyään näkyvät jokapäiväisessä viittauksia näihin stipendiohjelmia USAID ääniä hälytys syntyy, säädösten improvisoitua, ja jopa kertoo, että, koska se olisi epäilemättä on toiminut niiden kanssa, jotka ovat tulleet toimimaan ulkopuolella laki.
Mutta mitä teemme poliittisesti? En sano ei laillisesti kertoa media, eivät sano diplomaattisesti, sanovat toista, poliittisesti.
Sanoa, että nuoret kuubalaiset koulutetaan rakkaus vallankumouksen ja aiomme lankaan ja jne, jne, jne. Onko poliittisen vastauksen, että pitkällä aikavälillä?
Missä on martiana politiikkaa? Että leirillä mambí ei ajattele seuraavan ottelun, jos ei tulevaisuudessa vallankumouksen.
Missä ovat meidän ohjelmia vallankumouksellinen subversion? Missä johtajamme rakennushankkeita?
Mitä me taistella takaisin? Koska jos jotain olemme kärsineet on ollut vallankumouksellinen ohjelmat vieraantuminen vallankumouksellinen pysyvän pat, Revolutionary Suunta, tuhoaminen ja hävittäminen vallankumouksellinen koulutusaloitteisiin.
Meillä on organisaatiorakenne, joka käyttäytyy kuin täydellinen kone tuhoaminen vallankumouksellisia. Joka on erikoistunut kääntämällä taulukoissa vallankumouksellisia, byrokraatit, johtajat, tekn riippumatta ...
Johtajat FEEM, FEU ja UJC enimmäkseen puute karismaa puute tiedonsiirtokapasiteetin, puuttuu ihailua jopa sen jäsenten ja ajan mittaan on tullut kertakäyttöinen esine jotain muuta. Ei mitään tulee niille maksujen sympatiaa ja tukea massan.
Organisaatiot, jotka ovat joutuneet kiinnittämään täyden kongresseihin otto ja kasvu, se on helpompaa tänään kuin Jehovan todistajat seuraajia vangita ne tulla tajuissaan militantteja. Nämä organisaatiot ylläpitää valtava merkitys, mutta niiden pelastamiseksi, on kaukonäköinen, avoin ja integroitu muihin vallankumoukselliset voimat ja vasemmistolaisen ajattelun jo olemassa Kuuban yhteiskunnassa, mutta eivät löydä paikkaa niiden sisällä.
Mikä on hälyttävä ei ole, että vihollinen yrittää rakentaa johtajia. Koska todellisia johtajia ei valmisteta. Niin että he epäonnistuvat, koska ne eivät ole muissa maissa, joissa he ovat yrittäneet. Joka tapauksessa he saavat vastavallankumouksellinen johtajia. Hälyttävä asia on, että emme edes yrittää.
Puolellamme työskentelemme tulevaisuuteen eikä pelkästään yllä läsnä annamme itsellemme mennä ympäri. Me vapauttamaan poliittiset voimat ja taloudellisten, integroida Kuuban vasemmalle, nuoret vanhoja ja nuoria hengessä uusi voima.
Todella kuulla puhelun yhtenäisyyttä, joka on järjestelmällinen tuhoaminen kaikkea uutta, joka kuuluu vallankumouksen.
Nyt sitä vietetään vallankumouksellinen Blogosfäärissä ehkä liiallinen triumphalism.Mutta kuinka paljon se maksaa aiheutuvat blogosphere, joka ei edes vakiintunut vielä? Kuinka paljon väärinkäsityksiä, vähän esteitä, seuraamuksia, karkotukset, demonisointi. Miten niitä, jotka kärsivät aivan oikein sanoi, jos amerikkalaiset luoda blogin, uskomme CIEN. Paljon vastustusta puolueen sisällä riveissä. Joitakin suurimpia vastustajia nyt onnitella itseään.
Palvella tätä pohtia ja joka ei rajoitu muistiinpanoja hälytys meidän sanomalehdissä.
Jokaisen johtajan, että amerikkalaiset aikovat, muodostamme kymmenen meistä.
Ja varo intona onko nuoren enemmän tunteen puolustaa vallankumouksen tulevaisuudessa ei ole mennyt läpi stipendin ulkomailla. Mutta kyllä, epäilen USAID.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: javiergosanchez09@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti