keskiviikko 28. syyskuuta 2016

KV MH17 kaatua tutkimus 'poliittisesti puutteellinen, vika prosessi "

© Maxim Zmeyev
Alankomaiden johtama tutkimuksen MH17 onnettomuudessa oli poliittisesti motivoitunut; sen tavoitteena oli selvittää, miksi Venäjä vastasi sijaan selvittää kuka todella downed kone, sanoo Joaquin Flores, Editor-in-Chief Fort Russ uutisia.
Alankomaiden johtama rikostutkimuksen huonoenteinen lennon MH17 on tehnyt ohjus jonka jäseniin kuuluvat matkustaja jet tuli kapinallisten hallussa alue Itä Ukrainassa. Mukaan yhteisen tutkintaryhmän (JIT) Buk ohjusjärjestelmää tuotiin Venäjältä.
JIT koostuu tutkijoita ja asiantuntijoita Alankomaista, Belgiasta, Australiassa, Malesiassa ja Ukrainassa.
RT: Mitä tehdä tutkimuksen tuloksia? Oletko yllättynyt?
Joaquin Flores: Emme lainkaan yllättävät tulokset. Hyvin ongelma tutkintaryhmän sen syntyhistoriasta on, että se koottiin NATO seurauksena epäonnistuminen itse luoda aidosti riippumattoman tutkimuksen joukkue joka hylättiin tasolla YK: n turvallisuusneuvostossa, kun kävi selväksi pisteen tutkimuksia piti olla selvittää, miten se oli, että Venäjän federaatio oli vastuussa sijaan tarkastella ensimmäisen kysymyksen, "kuka sen teki?" Niin, että oli ongelma alusta alkaen. Se oli geopoliittisesti motivoitunut tutkinta ja se oli virheellinen. Tietenkin, sinulla on eturistiriita täällä, heti aluksi, koska maa on Nato maa. Ja Nato on ollut aktiivisesti mukana tässä konfliktissa puolella Ukrainan hallituksen. Joten, emme ole lainkaan yllättynyt tulokset ja se on poliittisesti puutteellinen, ja prosessi on myös viallinen.
RT: Tämä on tarkoitus olla riippumaton raportti, eikö? Ja varmasti, voit toivoa, että politiikka jäi pois raportin. Luuletko näin on?
JF: Se ei voi olla kyse. Tiedämme, että mitä tapahtui oli siellä oli alkuperäinen ehdotus luoda aidosti riippumattoman tutkimuksen tähän. Ja kun kävi selväksi, että se piti olla politisoitunut ja aikoi edeltä käsin syyllisyyden Venäjän federaation, joka ei ole selkkauksen osapuoli - tämä oli kriittinen virhe. Ja todellisia uhreja tässä ovat omaisille tässä tragedia ...
 

"Tällainen lähestymistapa ei ole tieteellinen"

Hollantilainen toimittaja Joost Niemoller , kirjoittaja "MH-17: Cover-up Deal", sanoi tutkimus ei ole ollut objektiivinen ja hän näkee paljon ongelmia, miten se toteutettiin.
"Minun tärkein kritiikki on, että tutkimus järjesti hollantilainen tiiviissä yhteistyössä Ukrainan hallituksen. Kun teet tavoite tutkimusta, voisitte sanoa, että se on mahdollista ukrainalaisia teki sen. Nyt se ei ole enää mahdollista, koska ukrainalaiset tutkimassa itseään ", hän kertoi RT.
"Mitä näet on, että tärkein esitetyt todisteet on nauhat kaikkien niiden kanssa keskustelut ... Ja kun kysyin, mitä lähde näitä nauhoja on, he vastasivat, että se on Ukrainan salainen palvelu. Ja kun kysyin onko muita lähteitä, he sanoivat "ei". En usko, että voit ottaa sen vakavasti " sanoi Niemoller.
Puhuessaan tutkimuksen tulokset, mikä viittaa siihen, venäläiset ovat vastuussa, hän sanoi ongelma alusta alkaen oli, että tutkijat luulivat tietävänsä mitä tapahtui ja "nyt he etsivät todisteita" siitä.
"Tämä ei ole tieteellinen tapa toimia. Sinun täytyy tarkistaa kaikki mahdolliset skenaariot ja sinun täytyy pitää näitä skenaarioita pöydällä koko ajan ", hän kertoi RT.
KATSO LISÄÄ:
Lausunnot, näkemyksiä ja mielipiteet Tässä sarakkeessa ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä edusta RT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti