tiistai 27. syyskuuta 2016

Hitto risteilijä. Tositarinaan kuolemasta "Indianapolis" laiva

03:00 sitten (27.9.2016)  4
Se, joka kylvää pahaa, päättyy huonosti.
Mitä on kuvattu vain kaksi asiaa voidaan selittää materiaali: joko on suurempi oikeudenmukaisuus, tai on vielä joitakin syitä itse valtiot olivat kiinnostuneita on salaisuuksia meni alas "Indianapolis" .
Mutta joka tapauksessa, meidän täytyy ensin tietää tosiasiat ...
Lähde:  AIF

Hitto risteilijä. Tositarinaan kuolemasta "Indianapolis" laiva

Merimiehet oli toimittanut "täyte" atomi pudotetuissa Hiroshiman ja Nagasakin otti parhaimmillaan ja tuskallisen kuoleman keskellä Tyynellämerellä.

Ylpeys Yhdysvaltain laivaston

06 elokuu 1945 atomipommi pudotettiin on japanilainen kaupunki Hiroshima, kopioidaan "Little Boy".Räjähdys uraanin pommi johti kuolemaan 90-166000 ihmistä. 09 elokuu 1945 plutoniumin pommi "Fat Man" pudotettiin Nagasakin tappaminen välillä 60 ja 80 tuhatta ihmistä. Aiheuttamat sairaudet säteilyaltistuksen kiusannut edes jälkeläisiä, jotka selvisivät painajainen.
Osallistujat pommitukset, kunnes viime päivinä on varma, että ne toimivat oikein, ja eivät kärsi katumusta.
Kirous "Babe" ja "Fat Man" kosketti niitä amerikkalaisia, jotka olivat mukana historian ensimmäinen atomipommi, vaikka se ei tiedä siitä.
Marraskuussa 1932 osana uutta Yhdysvaltain laivaston raskas risteilijä "Portland" projekti oli mukana, nimeltään "Indianapolis".
Tuolloin se oli yksi valtava taistelevat Yhdysvaltojen tuomioistuimissa:-ala on kaksi jalkapallokenttää, tehokkaita aseita, miehistö yli 1000 merimiehet.

salainen tehtävä

Toisen maailmansodan aikana sodan "Indianapolis" mukana suurissa operaatioita, Japani voimia läpäisemisen tehtävät ja pysyvät vahingoittumattomana. Vuonna 1945 yhdysvaltalaiset tuomioistuimet yli uhkaava uusi vaara - Japani alettiin käyttää iskujen kamikaze lentäjät, ja torpedoida pommikoneita onnistui.
31 maaliskuu 1945, japanilainen pommikoneet hyökkäsivät "Indianapolis". Yksi itsemurhapommittajat onnistui ram nenän risteilijä. Tämän seurauksena kuoli 9 merimiehet, ja alus lähetettiin korjattavaksi San Francisco. Sota päättyi nopeasti, ja merimiehet "Indianapolis" jopa alkoi uskoa, että se on ohi heille. Kuitenkin, kun korjaus oli melkein ohi, että risteilijä saapui  , General Leslie Groves ja  amiraali William Parnell . Komentaja "Indianapolis" Charles Butler McVeigh risteilijä joiden tehtäväksi huippusalainen lasti joka on toimitettava määränpäähänsä nopeasti ja turvallisesti - se oli ilmoitettu.Mikä kuormitus kapteeni McVeigh ei tiedetä. Pian kaksi miestä aluksella saapui, jotka olivat joissakinpienet laatikot.
"Indianapolis", 10 heinäkuu 1945. Lähde: Public Domain

"Täyte" for atomipommeja

Kohde kapteeni tiesi jo mereen - saari Tinian. Matkustajat olivat pidättyväisiä, harvoin jätti hytti, mutta ehdottomasti noudatettava tallelokero. Kaikki tämä johti kapteeni tiettyjä epäilyjä, ja hän halveksivasti heitti: "En usko, että tulemme bakteriologisten sodankäynti!". Mutta matkustajat eivät reagoineet tämän huomautuksen. Charles Butler McVay ajattelua oikeaan suuntaan, mutta se ase, joka kuljettaa hänen aluksen, hän yksinkertaisesti voinut tietää - se oli tarkasti varjeltu salaisuus.
Yleinen Leslie Groves oli pää "Manhattan Project" - työtä luomisesta atomipommi. Matkustajat "Indianapolis" kuljettaa Tinian "täyte" - ytimet ydinpommeja jotka pudotetaan kansaa Hiroshiman ja Nagasakin. Saarella Tinian suorittanut koulutuksen lentäjien erityisen laivue, annetaan tehdä ensimmäinen atomipommi. 26 heinäkuu "Indianapolis" saapui Tinian, ja hänen matkustajille lasti tuli maihin. Kapteeni McVay oli helpottunut. Hän ei tiennyt, että hänen elämänsä ja hänen aluksen alkaa kauhein sivulle.

Japani metsästys

"Indianapolis" sai tilauksia mennä Guam, ja sitten Filippiinien saaren Leyte. On line Guam - Leyte komentaja "Indianapolis" myönsi rikkomisen asetusten määrättäessä käyttäytymistä siksak liikkeitä välttääkseen havaitsemista vihollisen sukellusveneitä.
Kapteeni McVeigh ei tehnyt Näiden liikkeiden. Ensinnäkin, tämä tekniikka oli vanhentunut, ja japanilainen sopeutuneet siihen. Toiseksi tietoja toimista Japani sukellusveneiden alalla on raportoitu. Tietoja ei, mutta sukellusvene oli. Yli kymmenen päivää alueella johti metsästää Japani sukellusvene "I-58" komennossa kapteeni 3. Rank Matitsury Hashimoto . Lisäksi tavanomaisten torpedot, se oli varustettu mini-sukellusveneiden "Kaiten". Itse asiassa se oli sama torpedo pommikoneet lähetetään vain.
"Indianapolis" viimeinen kampanja reitti. Lähde: Public Domain
29 heinäkuu 1945 noin 23:00 Japani akustikkoa löysi yhden tavoitteen. Hashimoto antoi käskyn valmistautua hyökkäyksen.
Tähän asti on kiistoja kuin lopulta kimppuun "Indianapolis" - tavanomaiset torpedot tai "Kaiten".Kapteeni itse Hashimoto väitti, että tässä tapauksessa ei ollut itsemurhapommittajia. Risteilijä hyökättiin etäisyydeltä 4 mailia, ja 1 minuutti 10 sekuntia, voimakas räjähdys.

Kadonnut meressä

Japanilainen sukellusvene alkoi heti poistumaan alueelta hyökkäyksen, pelätä vainoa. Merimiehet «I-58" ja eivät todellakaan ymmärrä, että aluksen perässä iski, ja ei ollut aavistustakaan mitä tapahtui hänen miehistön. Torpedo tuhosi konehuone "Indianapolis", tappaen miehistön jäsenet olivat siellä.Vahingonkorvaukset olivat niin vakavia, että se tuli selväksi - risteilijän pysyy pystyssä muutaman minuutin. Kapteeni McVeigh antoi evakuoitaessa.
12. minuutilla "Indianapolis" kadonnut veden alla. Yhdessä hänen meni pohjaan 300 1196 miehistön jäsentä. Loput päätyi veteen ja pelastuslautat. Pelastusliivit ja korkea lämpötila veden Tyynenmeren sallittu merimiehet odottaa tukea pitkään. Kapteeni tyynnytti joukkue: ne ovat vyöhykkeellä, jossa se on jatkuvasti cruising veneitä, ja löysi pian.
Epäselvät historia on kehitetty «SOS» signaali. Joidenkin tietojen risteilijä radio on epäkunnossa, ja viestittää miehistö ei pystynyt auttamaan. Toisaalta signaali oli vielä jätetty ja jopa hyväksyä vähintään kolme Yhdysvaltain asemia, mutta joko huomiotta tai nähdään Japani väärää tietoa. Lisäksi amerikkalainen komento, sai raportin että "Indianapolis" suorittaa tehtävän toimittaa lasti Tinian, unohtaneet risteilijä ja ei osoittanut pienintäkään huolta siitä.

Ympäröivät Sharks

2 elokuu Crew American partio lentokone PV-1 Ventura ihmetytti vedessä, kymmeniä ihmisiä kiinni loppuun ja puoli kuollut Yhdysvaltain laivaston merimiestä. Sen jälkeen lentäjät raportoivat piirin karkotettiin vesitaso, ja hänen jälkeensä tuli ja amerikkalaisten sotalaivojen. Kolme päivää ennen apua saapui keskellä valtamerta pelattu parhaimmillaan draama. Merimiehet kuoli kuivuminen, hypotermia, jotkut hulluksi. Mutta ei kaikkia. "Indianapolis" Miehistö ympäröi kymmeniä haita joka hyökkäsi ihmisiä, repivät niitä toisistaan. Veri uhrien joutuminen veteen, kiinnostaa yhä enemmän uusia saalistajat.
Sitä ei tiedetä, kuinka monta merimiehet joutui haita. Mutta kuolleiden ruumiit, oli mahdollista nostaa vettä, jälkiä hain hampaat löytyi lähes 90 Alive nostetaan vedestä 321 ihmistä, viisi kuoli jo aluksella pelastus aluksia. Yhteensä tappoi 883 purjehtija. Historiassa kuoleman Yhdysvaltain laivaston "Indianapolis" tuli eniten massa kuolema henkilöstön seurauksena tulvia.
Elossa kanssa "Indianapolis" saarella Guam. Lähde: Public Domain

kaksi Kapteenit

Loppuun mennessä sodan pysyi muutamassa päivässä, ja uutinen kuolemasta lähes 900 merimiestä järkyttynyt Amerikassa. Oli kysymys: kuka on syyllinen?
Kapteeni Charles Butler McVay oli eloonjääneille, pantiin käsitellään. Häntä syytettiin, että hän ei suorita liikkumavaraa veronkierto. Yhteisöjen tuomioistuimeen toimitettiin ja vangiksi Matitsuru Hashimoto, jota syytettiin siinä, että hän tuhosi "Indianapolis" itsemurhaiskussa, joka käsiteltiin sotarikokseksi.
19 joulukuu 1945 sotilastuomioistuimessa julistettu kapteeni Charles Butler McVeigh syyllistynyt "rikollinen huolimattomuus" ja tuomitsi hänet alentaminen erottamiseen riveistä laivaston. Komento laivaston, jolloin kapteeni "syntipukki", muutamaa kuukautta myöhemmin tarkistettiin lauseen.McVeigh uudelleen merivoimien, hänet ylennettiin amiraali, mutta neljä vuotta myöhemmin, silti erosi. Kapteeni Hashimoto palasi Japaniin, eikä todistaa sitä niiden sotarikoksista. Vapautumisensa jälkeen, hän tuli kapteeni kauppalaivastonsa ja monta vuotta on johtanut rauhallisen tuomioistuimessa.
Sen jälkeen eläkkeelle, entinen kapteeni sukellusveneen tuli munkki ja kirjoitti kirjan hänen elämäänsä. Matitsura Hashimoto kuoli vuonna 1968. Sattumalta samana vuonna ollut Charles McVeigh. Useiden vuosien ajan hän asui eristyksessä hänen tilalla. Sukulaisia ​​kuolleiden merimiesten alkaen "Indianapolis" he lähettivät hänelle kirouksia ja uhkia, ei tiedä, että hän on kiusannut syyllisyys, josta hän ei onnistunut päästä eroon. Vuonna 1968 Charles Butler McVay itsemurhan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti