keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Vaalit ja opetukset Yhdysvalloissa

 
 
 
 
 
 
2 Votes

kuvienTekijä: Osmany Sanchez
Molemmat kilpailijat valmistautuvat kuukausia, opiskelu päinvastoin keinoja horjuttaa, lakko ensimmäinen isku. Aika tulee, yleisö huutaa, Korea nimet kilpailijat ja nouseva merkkejä iskulauseita ... alkaa presidentin keskustelua Yhdysvalloissa.
Suunnitellusti yli 100 miljoonaa ihmistä voi nähdä tunti ja puoli ehdotuksia molemmat ehdokkaat. Mitä he sanovat asia on tietenkin, mutta ehkä vielä tärkeämpää , miten he pukeutuvat, miten ja milloin sen hymyillä, miten katsomaan kameraan ... hiki sanovat maksoi hänelle puheenjohtajavaltion Richard Nixon.Vuonna presidentin keskustelussa poliittinen ohjelma ei näy, mutta myi kuvan .
Vain kaksi peliä pelataan seuraavien neljän vuoden aikana. Oletettavasti muut osapuolet ovat samat mahdollisuudet, mutta poliittinen järjestelmä on erittäin vaikeaa saada vähintään edustus. Koska 1853 Yhdysvalloissa on ollut demokraattinen tai republikaani presidentti, ennen kuin tämä päätös oli välillä demokraattien ja Whigs , ennen välillä demokraatit ja republikaanit kansalaisuuteen ja sitä ennen välillä demokraattien ja Federalists. Poikkeuksena on George Washington, ensimmäinen Yhdysvaltain presidentti, joka itsenäistyi.
Mukaan sen tietojen kesäkuu 2016 amerikkalaiset äänestäjät kielteisesti arvostettu sekä Clintonin Trump (60% kielteisesti arvostettu Trump ja 55% Clinton), mutta ne ovat enemmän vaihtoehtoja. Iso media kattaa vain kahden suurimman puolueen ja on suunnattu niitä miljoonia in maksut (kukaan panos on väärää hevosta) Miksi vain kaksi osapuolta voivat puhua hänen poliittisesta ohjelmasta miljoonien potentiaalisten äänestäjien?
Let 's nähdä. Sen lisäksi, että republikaanit ja demokraatit ovat kaksi muuta osapuolia, jotka erottuvat ulos joukossa "pienet puolueet", jotka ovat Libertaaripuolueja vihreiden .
El Libertario johtaa Gary Johnson , 63, valmistunut opin yliopistossa New Mexico.Niistä ehdotuksensa on dekriminalisointi abortin laillistamista marihuanan, valtion verouudistus yksinkertaistaa verotusjärjestelmää kansalaisoikeuksien suojelemisesta, ei - sotilaallista väliintuloa ja vähentämällä valtionvelkaa.
Vihreä puolue puolestaan johtaa tohtori Jill Stein 66, syntynyt Chicagossa ja valmistui cum laude Harvardin yliopistosta. Joukossa sen ehdotuksia esiin "vihreä asialistalla", jonka tavoitteena on saavuttaa käyttämällä 100% uusiutuvaa energiaa vuoteen 2030 mennessä, työpaikkojen luomiseen ja köyhyyden lopettamista, terveydenhuollon ja koulutuksen oikea, aseta vähimmäispalkkaa 15 dollaria tunnissa ja kääntää ilmastonmuutos pilari puheenjohtajavaltion, kielletään haitalliset käytännöt ympäristöön fracking ja biologisen monimuotoisuuden suojelemisessa.
Säännöt sallivat palavereissa on mukana vain ne ehdokkaat, jotka ylittävät 15% äänistä gallupit kansallisesti, mutta voittaa jos ääni ei ole kuullut. Johnson itsekin, että " se on mahdotonta ja voittaa, jos et ole niihin (keskusteluissa) ." Kehotan teitä tekemään kokeilu. Käy paikalle New York Times omistettu vaalien ja nähdä, että senäyttää siltä, että vaaleissa Yhdysvalloissa on vain kaksi puolueiden: demokraatit ja republikaanit.
Toisin kuin monet ajattelevat, Yhdysvalloissa eivät äänestä suoraan presidentille.Vain yksi syy siihen, miksi kolmansille osapuolille ei ole mitään mahdollisuuksia, koska ehdokas, joka voittaa tilaa, jopa yksi ääni, kaikki vaalien äänistä kuljetetaan riita, niin äänestäjät mennä "vakuutus", jolle he tietävät on edustus.
Yksi esimerkki. Vuoden 2000 vaaleissa Al Gore sai 50, 999, 897 ääntä valtakunnallinen 48,4%, kun taas George Bush voitti 50, 456,002 ääntä 47,9%, kuitenkin siten, 543.895 ääntä vähemmän tuli neljäskymmeneskolmas Yhdysvaltain presidentti.
Käytössä 19 syyskuu 1796 julkaistiin sanomalehdissä eräänlainenJäähyväispuheessaan George Washington, jossa hän ilmoitti hän ei hyväksy kolmannen kauden ja tuomitsi kehittäminen poliittisten puolueiden ja puolueen henki suodattuu yhä Amerikan politiikassa. Erityisesti hän sanoi:
"" (Factions) sijoitetaan paikalleen esittää siirrettyä tahdon kansakunnan tahtoa osapuoli, ja pieniä ja keinotekoinen muutamia nähtävyyksiä, ja seuraava vaihtoehtoinen riemuvoittoja eri ryhmittymää, suora julkinen hallinto sairas yhteisiä ja sopimaton projekteja, eikä johdonmukainen ja terveellistä suunnitelmat johdolla yhteisiä valtuustot ja muuttaa osapuolten edut. Tähän mennessä meillä on niin surullinen Acasos, mutta sarjassa aikaa ja asiat, ovela miehet, tavoitteet voivat esiintyä, ja periaatteeton saavuttaa horjuttaa valtaa ihmisiä, ja sen anastaa ohjakset komennon, pilaa jälkeen ne samoja koneita joka ne nousevat epäoikeudenmukaisen ylivaltaa. " "
Aika antoi syy George Washington, kääntämällä Yhdysvalloista mitä se on tänään.Suuri maa osa niistä, jotka elävät sen ja on suuri onnettomuus niille, jotka ovat kärsineet tavoitteita niiden hallitukset.
Se ei ole minun aikomusta arvioida Yhdysvaltoihin tai sen poliittisia tai vaalijärjestelmän. Jos minä käsitellä, koska uskon, että Yhdysvallat ei ole moraalinen voima antaa meille opetuksia ja että monipuoluedemokratian ole synonyymejä.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: jimmy@umcc.cu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti