torstai 29. syyskuuta 2016

PALJON KYSYTTÄVÄÄ PUK -OHJUKSESTA
Nyt on ns. kansainvälinen tutkijaryhmä julkaissut raportinsa, jossa selkeästi yritetään todistaa, että ohjus tuotiin Venäjältä, ammutiin matkaustakone alas ja lavetti vietiin takaisin Venäjälle.
Ei oikein sovi koko asetelma hyvän sotilaskoulutuksen saaneen lukijan ja kuuntelijat niihin sotilaallisiin raameihin, jotka aina on toiminnassa osattava oikein.
1. Miten ohjuslavetti olisi voitu tuoda näkymättömänä Venäjältä ja viedä takaisin. Ei mitenkään. Ohjus täytyy olla Ukrainan varastosta.
2. Miksi ohjuslavetti ohjuksineen olisi tuotu aukealle pellolle suojaamatta, maastouttamatta. Näin suurta virhettä eivät ammattisotilaat missään tapauksessa tee. Venäläiset upseerit ovat kovan luokan ammattilaisia ja ovat ja olivat maastouttamisen mestareita jo monissa aikaisemmissa sodissa. Heillä paikka olisi ollut ehdottomasti hyvin suojaisessa paikassa.
3. Pellolla olevat jäljet ovat olleet siellä jo vuosia aikaisemmin. Tämä on tutkijoiden selvä virhe. Jos ohjusta ei ollut siellä, piti tehdä jälki. Ohjus on varsin pieni ja se ei tee suurta jälkeä. Jos jälki jää, sen ammattisotilaat olisivat välittömästi maastouttaneet. Yksinkertainen asia.
4. Venäläiset eivät ole tuoneet ohjusta, sitä ei ole kukaan nähnyt ja se näkyisi myös satelliittikuvissa. Jos sillä olisivat venäläiset ampuneet, se ei olisi sattunut matkustajakoneeseen, vaan ihan oikeaan sotilaskoneeseen. He ovat tarkkoja ohjusten käyttäjiä. Venäjän ja Ukrainan raja on hyvin tarkasti vartoitu satelliiteista.
5. Tärkeä kysymys on myös se, miksi Ukrainan lennonjohto muutti tämän koneen lentorettiä. Oliko jo olemassa suunnitelma, että ammutaan alas kone, joka ei ole eurooppalaisen maan hallitsema, mutta jossa on paljon eurooppalaisia matkustajia. Saadaan suuri huomio, jos se oli provokaattio ja saada Venäjä ansaan.
6. Miksi USA ja Ukraina eivät julkista tiedustelukuvia tästä lennosta ja lennonjohdon ja koneen välisiä keskusteluja.
7. Miksi tutkijaryhmässä on mukana Ukraina, yksi mahdolisista syyllisistä, mutta ei ole Venäjää. Silloin siitä olisi saatu selvät vastaukset. Venäjällä on tietoa tämän lentoreitistä ja sotilasjohto on ne jopa julkistanut.
8. Miten Venäjän korkein sotilasjohto olisi syyllistynyt näin suuriin virheisiin, että antaisi viedä ohjuksen Ukrainaan ja jopa ampua sillä siellä. He ovat erittäin viisaita ja tarkkoja ohjusten käytössä ja myynnissä. Ei niitä sieltä hoppakoparat saa. He tietävät, että paljastumisen vaara on liian suuri ja seuraukset sen mukaiset. Tätä virhettä he eivät ole tehneet. Piervomaiskojesta on pitkä matka Venäjälle ja sen kuljettaminen näkymättömissä on mahdottomuus.
SIIS
Tutkimusraportti on täysi raakile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti