maanantai 26. syyskuuta 2016

PEACE AND PROSPERITY<Vanhemmat
Kerry omin sanoin: Syyria Kielletty hyökkäämästä al-Qaidakirjoittanut daniel mcadamstorstai 22 syyskuu 2016


Ei ihme Yhdysvallat vaati, että sen Syyrian tulitaukoa käsitellä Venäjän pidettävä salassa! On käynyt ilmi, että yksi Yhdysvaltain vaatimuksista oli, että Syyrian ilmavoimat saa olla hyökkää Al-Nusran rintama (al-Qaida Syyriassa).Hullu salaliittoteorian? Kuuntele John Kerry omien sanojen YK eilen:
Kerry väitti YK että olisi mahdotonta erottaa Washington n "maltilliset" al-Qaidan kun al-Qaida oli uhattuna:
Nyt olen sanonut Venäjän monta kertaa se on erittäin vaikea erottaa ihmisiä, kun he ovat pommitetaan umpimähkäisesti ja kun Assadin on oikeus määrätä, kuka hän aikoo pommittaa, koska hän voi, lainaus, "mene jälkeen Nusrah" vaan mennä sen jälkeen vastustusta samalla, koska hän haluaa.
Onko tässä mitään järkeä? Se näyttää paljon loogisempaa väittää, että uhka pommitetaan rinnalla al-Qaida olisi suurin kannustin "maltilliset" erottava al-Qaida mahdollisimman pian!  

Luulisi Washington kertoisi sen "maltilliset": " sinun on lopetettava ja luopumaan taistelevat rinnalla al-Qaidan Syyriassa seuraavien 48 tunnin aikana tai et itse joutuneet Syyrian, Venäjän, ja koalitio lentokoneita. "  

sen sijaan Washington väittää, että koska sen" maltilliset "kieltäytyvät erillään al-Qaida venäläiset ja syyrialaiset on pysäyttää hyökkäävät al-Qaida! 

George W. Bush tunnetusti sanoi , "joko olet kanssamme, tai olet terroristien kanssa." Mutta mitä tapahtuu, kun Washington itsessään on "terroristien kanssa"?



Copyright © 2016 RonPaul Institute. Lupa uusintapainoksia kokonaan tai osittain on mielellään myöntää, mikäli täysi luotto ja live linkin annetaan. Ole hyvä lahjoittaa Ron Paul Institute

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti